[quote=Strategist;234635]Yok patron, saraylı abinin dediği gibi çok stresli o avatar hakikaten. Daha sakin birşeyler kullanayım bari... Bu nasıl? :..: :..: :..:[/quote]
güzel,
bu bana huzur verdi,:D
ruhum dinlendi...:..::..:
Printable View
[quote=Strategist;234635]Yok patron, saraylı abinin dediği gibi çok stresli o avatar hakikaten. Daha sakin birşeyler kullanayım bari... Bu nasıl? :..: :..: :..:[/quote]
güzel,
bu bana huzur verdi,:D
ruhum dinlendi...:..::..:
günaydın efeler...
bu sefer pela cuma günü gibi verecek sebebsiz yeree ema almayacak :D yoksam iflas bayrağı açacam :)
[quote=seagate;234665]bu sefer pela cuma günü gibi verecek sebebsiz yeree ema almayacak :D yoksam iflas bayrağı açacam :)[/quote]
önce 73bini vursun da kısaları açalım abi.. açamadan düşerse harbi sebepsiz olur yani.. :)
[B]halojen[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=234484#post234484"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][IMG]http://i39.tinypic.com/34nsimq.jpg[/IMG]
[/I]
tek kısa kriterim, 3 nolu tepenin oluşması... aksi durumlarda flat...
[I]cuma 73.250 tepesinden önce dönerse....72.800 denendi.....yok 73.250 ..yi[/I]
[I]geçip 73.350 gb...fake atarak dönecekse yine problem değil......[/I]
[I]iki ihtimalin ikiside aşağı...bakalım pala ne der....[/I]
[quote=boz ayı;234671]
[I]cuma 73.250 tepesinden önce dönerse....72.800 denendi.....yok 73.250 ..yi[/I]
[I]iki ihtimalin ikiside aşağı...bakalım pala ne der....[/I][/quote]
73.100 yeter bana abi.. zaten 74.200 üzeri deneyecek hali yok bu saatten sonra, denerse zaten herşeyi çöpe atıp baştan analiz etmek gerekecek.. bakalım..
[quote=halojen;234675]73.100 yeter bana abi.. zaten 74.200 üzeri deneyecek hali yok bu saatten sonra, denerse zaten herşeyi çöpe atıp baştan analiz etmek gerekecek.. bakalım..[/quote]
[I]favori rakkamım 73.100 biliyorsun......üstü fake olur bence.....[/I]
[I]ama cuma günü 73.100 ve üstü görüldü....bir daha görülmeden [/I]
[I]aşağı dönme ihtimali var......bundan dolayı kısadan inmiyorum.....[/I]
72.800 yukarı geçilmezse 30 dk.lıklarda OBO. ya benzeyen formasyon
72.300 aşağı geçerse kısalar için iyi olur......
[quote=boz ayı;234671][B]halojen[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=234484#post234484"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][IMG]http://i39.tinypic.com/34nsimq.jpg[/IMG][/I]
tek kısa kriterim, 3 nolu tepenin oluşması... aksi durumlarda flat...
[I]iki ihtimalin ikiside aşağı...bakalım pala ne der....[/I][/quote]
halo dayı,
sakın yanlış anlama ama yeminle taktım gözlerim sürekli senin oranlara gidiyor.trade edemiyom yahu. abicim dayım sevdiceğim, şimdi fibo için başlangıç seçtin ve bir sonraki noktaya gidiyon ya işte sen bir sonraki noktaya gitmeden üstteki çizgi o hizaya geldimi tamam diyorsun anlaşılan. ilk nokta seçildikten sonra cursörü son noktaya götürüp işaretlersen benim gözlerim bozulmaz seninde geri alım oranlar ın doğru olur. ulen ne piskopat ne saplantılı adammışım be ya.hehehe
örnek koyayım(tamam halo dayım dövmeden bu konuyu sonsuza dek kapıyom.hehehe)
[URL="http://www.ressim.net"][IMG]http://www.ressim.net/upload/280f5afe.jpg[/IMG][/URL]
ECB/ORPHANIDES: ECB'NIN KREDI NOTU KURALLARINI ASKIYA ALINMASI TARTISMASI SADECE YUNANISTAN ICIN YAPILDI
-MATRIKS-
[I]yunana şapur şupur........bize gelince yarabbi şükür.....[/I]
[I]2000 yılını hatırladıkça bu adamlara nefretim büyüyor......AB..IMF..rating kurumları..[/I]
[B][I]kendi kazdıkları çukurda boğulacaklar..........[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]kayıtlara geçsin....[/I][/B]
bugünün pivot rakkamınıda yazalım....
72.500......
altında kısalar iyidir.....
575 1 posta uzun, 525 1 posta daha bekliyor.
6 tepe var yav 75200 den beri :D tepe yuvarlak geleceği parlak ahahaha selçuklu abinin lafı ahaha
Aşağı giden dalga yapısının devam ettiğini düşünüyorum,dalga sayımım:
[B]W.B.c.4.c.2[/B]
şeklinde..
W.......supercycle
ve
sondaki 2....... minute derecelidir.
Bu dalga yapısı için ;dalga yapısını bozan stop(=DBS)
DBS= 73.600 dür.
Bu değerin 74.550 den 73.600 e gerilemesi ,kısalar için iyi oldu.Fazla mesafe yok.:)
Dalga hedefi bu sayım için 66.000-68.000 bandıdır.:)))
[quote=abicim;234701]575 1 posta uzun, 525 1 posta daha bekliyor.[/quote]
325 stop lu yemek vakti. abbas çıkar
Eski fotografları karıştırırken;
çok eski bir foto buldum,yaklaşık 100 yıl önce çektirmişim:D,renkli fotograf teknolojisiyle:..:,
saraylı gençken,Dolmabahçe Sarayı önlerinde, seyrederken...:D:..:
saraylı 'yı işaretledim...:..::..::..:
[IMG]http://i40.tinypic.com/vhylx4.jpg[/IMG]
[quote=saraylı;234705]Aşağı giden dalga yapısının devam ettiğini düşünüyorum,dalga sayımım:
[B]W.B.c.4.c.2[/B]
şeklinde..
W.......supercycle
ve
sondaki 2....... minute derecelidir.
Bu dalga yapısı için ;dalga yapısını bozan stop(=DBS)
DBS= 73.600 dür.
Bu değerin 74.550 den 73.600 e gerilemesi ,kısalar için iyi oldu.Fazla mesafe yok.:)
Dalga hedefi bu sayım için 66.000-68.000 bandıdır.:)))[/quote]
[I]bana uyar......yukarda 1000 puan..aşağıda 5.000 puan...[/I]
[I]13 mayısa kadar aşağıda 67.xxx leri test edersek....ölüm çıkışına [/I]
[I]iştirak ederiz....5. dalga çok kolay olmayacak...[B]ölüm çıkışı [/B]olacak bana[/I]
[I]göre..[B]ölüm güzelliği[/B] gelecek..gelebilirse.......[/I]
.lelele
yav full dejavu oldum aynen cuma ne olduysa onu yapior :) alalala
piyasa piyasa olalı böyle karmaşık tepe görmemiştir... ne varsa uyguladılar.. en az 6-7 benzerlik işletildi iç içe... tam arapsaçı..
Bugün piyasada beklemediğim kadar güçlü bir yapı var gibi. o bakımdan aşağı senaryolara biraz daha temkinli yaklaşır oldum. 73100 üstüne çıkılırsa alışlar hızlanabilir. dün az ihtimal verdiğim [URL="http://ekibi.org/resim/rys/2010/201004/vobewyuk.png"]alternatif sayıma[/URL] doğru kaymaya başladım. bakalım güçlülük feykmi yoksa gerçekmi? ö.s. anlarız.
[quote=saraylı;234709]Eski fotografları karıştırırken;
çok eski bir foto buldum,yaklaşık 100 yıl önce çektirmişim:D,renkli fotograf teknolojisiyle:..:,
saraylı gençken,Dolmabahçe Sarayı önlerinde, seyrederken...:D:..:
saraylı 'yı işaretledim...:..::..::..:
[IMG]http://i40.tinypic.com/vhylx4.jpg[/IMG][/quote]
saraylı abey,
bak bende hatırladım bu fotoğrafı. o kürek mahkumu zenci benim. ben de saraylı olmak istiyodum büyüyünce.seneler su gibi akıp geçmiş hala varoşluyuz abicim. hehehe
bu arada 525 lerde gelmiş. ama 575 leri verdim gitti 675 e
525 leri de karla verdimmi talibim senin saraya.hehe
artık tüm göstergeler yataylaştı iyice..
15 dklık direnç 72.700/900
60 dk destek 72.300/800...
abbas perihanlığını hatırlar ve 525 leri de verir. 675 e .
saraylı abey ekonomik kriz felan dinlemem deyu. düşmüyo sarayın fiyatını. ulen eski senin saray diyom benden iyi alıcımı bulacan diyom. ama yemiyo. sen git kendi mahallenden al o paraya deyu..bu asillere kafam da basmıyo emme...hehehe
-- Mötröks Haber --
Tibet'li rahipler Matriks kullanmaya başladı
Tibet'li rahipler, ruhlarını olgunlaştırmak ve sabır konusunda kemale ermek için Matriks programından faydalanıyor. Rahiplerin başkanı Burren Waffet: "İnsanın sabrını bu kadar zorlayan bir olgu ile daha karşılaşmadık. Sürekli değişen veriler, çıkıp kaybolan sinyaller, en hareketli zamanlarda donan ekranlar, Nirvana'ya ulaşmamız konusunda en büyük yardımcımız olacak. Kendimizi sabır konusunda gelişmiş zannediyorduk ama Matriks başında sadece geçen hafta 3 rahibimiz sinir krizi geçirdi. Sabır konusunda en zorlu sınavımız bu olacak."
-- Mötröks Haber --
[quote=Strategist;234736]-- Mötröks Haber --
Tibet'li rahipler Matriks kullanmaya başladı
Tibet'li rahipler, ruhlarını olgunlaştırmak ve sabır konusunda kemale ermek için Matriks programından faydalanıyor. Rahiplerin başkanı Burren Waffet: "İnsanın sabrını bu kadar zorlayan bir olgu ile daha karşılaşmadık. Sürekli değişen veriler, çıkıp kaybolan sinyaller, en hareketli zamanlarda donan ekranlar, Nirvana'ya ulaşmamız konusunda en büyük yardımcımız olacak. Kendimizi sabır konusunda gelişmiş zannediyorduk ama Matriks başında sadece geçen hafta 3 rahibimiz sinir krizi geçirdi. Sabır konusunda en zorlu sınavımız bu olacak."
-- Mötröks Haber --[/quote]
flash flash FLASFİNG haber....
voborsadan abicim adlı, ky göbek adlı çıtırcı. rahiplere eğitim veririm dedi. don ve entarileri pela amcama gaptırmasınlar, matrix programında kaybolurlar. ajan smith yer onları. neo ise fasa fiso dedi. gelecekler kucağa heç olmazsa ky nın öpücüğü küçük olur.
rahipler ise bu öneriye sıcak bakmıyorlar.
DAX kızımız hem düşüş trend çizgisini kırdı, hem de yukarı doğru Opening Range Breakout yaptı... 15:00'e kadar ufak çaplı bir ralli denemesi şaşırtıcı olmaz... Ondan sonra haber durgunluğu tekrar başlar... 15:30'a kadar... Ondan sonrası meçhul...
işin rengi değişti üüüü alıyolar :) :mad:
FRANSA, DERECELENDIRME KURULUSLARININ DAHA IYI KONTROL EDILMESINI ISTEDI
FRANSA MALIYE VE EKONOMI BAKANI CHRISTINE
LAGARDE, ULKELERIN EKONOMI PERFORMANSINI IZLEYEN DERECELENDIRME (RATING)
KURULUSLARININ DAHA IYI KONTROL EDILMESINI ISTEDI.
EUROPE-1 RADYO KANALINA KONUSAN FRANSIZ BAKAN, DERECELENDIRME
KURULUSLARININ COK CABUK VERDIGI NOTLARLA MALI PIYASALARI OLUMSUZ ETKILEDIGINI
IFADE ETTI.
DERECELENDIRME KURULUSLARININ GECEN HAFTA YUNANISTAN, ISPANYA, PORTEKIZ
VE YUNANISTAN'LA ILGILI VERDIKLERE NOTLARA, DAHA SONRA MALI PIYASALARDAKI
CALKANTIYA ATIFTA BULUNAN FRANSIZ BAKAN, BU SEKTORUN DE, MESLEKI KURALLARA UYUP
UYMADIGININ DAHA IYI DENETLENMESININ ONEMINE DEGINDI.
LAGARDE, ONUMUZDEKI GUNLERDE DERECELENDIRME KURULUSLARININ DAHA IYI
KONTROL ALTINA ALINMASINI GUCLENDIRMEK ICIN BIR DIZI ONERILER ICEREN BELGE
SUNACAGINI SOYLEDI.
AB ULKELERININ YUNANISTAN'A VERDIGI DESTEGE ISARET EDEN LAGARDE, BU
YARDIMIN HIBE OLMADIGINI, SADECE YUNANISTAN'I ZOR DURUMDAN KURTARMA ICIN VERILMIS
BIR KREDI OLDUGUNU IFADE ETTI.
-AA-
[I]neden şimdi.......NEDEN......[/I]
[I]oyunun kuralları oyun oynanırken değiştiriyor...çünkü oyunu kaybediyorlar...[/I]
[I]bunların hepsi aynı.........[/I]
[I]bu arada benim sistem geçici al verdi....72.800...........[/I]
rating kuruluşları sadece 3.dünya ülkelerinin notunu düşürebilir....
ABD..AB...üyesi özellikle gelişmiş ülkelerin notları asla düşmez..düşemez....
onların notu sürekli AAA+ dır....G.7 ülkeleri.....onlar ki sistemi kuranlardır..
bekleyin sizinde sıranız gelecek........
110 milyar avro...........boru değil.....110 milyar avro bu....
yunana verilen para....faizi var..hibe değil....yunan bu parayı nasıl öder...
önlem almış...şaka gibi...aldığı önlemlerin gerçekleşme oranı % 100 olsa...bu parayı
20 yılda öder......
bana göre bu para gitti....yunan bu paranın faizini bile ödeyemez......
bu mızrak bu çuvala sığmaz....
[quote=boz ayı;234762]110 milyar avro...........boru değil.....110 milyar avro bu....
yunana verilen para....faizi var..hibe değil....yunan bu parayı nasıl öder...
önlem almış...şaka gibi...aldığı önlemlerin gerçekleşme oranı % 100 olsa...bu parayı
20 yılda öder......
bana göre bu para gitti....yunan bu paranın faizini bile ödeyemez......
bu mızrak bu çuvala sığmaz....[/quote]
[I]bu paranın gittiği anlaşılınca euro..da gider........AB..de çatlar....[/I]
[I]yorgan kavgası başlar......[/I]
[B][I]hele bir 5 bitsin......[/I][/B]
[I][B]EYLÜL..DE GELL...[/B][/I]
[B][/B]
[B][/B]
:dü:
geçici al... teyit verdi.....teyitli alda benim sistem 72.825.....
takip ediyoruz.
alım sinyallerine uymuyorum....uymayacağım.....
sabahtan bu yana oluşan yapı tüm haftayı yatayda geçirmemize neden olabilir... 3ncü tepe oluşuyor gibi görünse de kısa için bir müddet daha bekleyeceğim..
[quote=halojen;234773]sabahtan bu yana oluşan yapı tüm haftayı yatayda geçirmemize neden olabilir... 3ncü tepe oluşuyor gibi görünse de kısa için bir müddet daha bekleyeceğim..[/quote]
[I]aslında ilerleyen yapı senin şablona tam oturuyor...[/I]
[I]alçalan tepeler ilerliyor....73.600.....73.250....ve bugün 72.975....[/I]
[I]73.600 veya 73.250 stop konarak kısa açılabilir..........[/I]
.brv
yaw nassıl unuttuk..tüm çalışanların geçmiş bayramını kutlarım..vesile ile cem karaca ve kemal sunal ı da rahmetle anmış olalım
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=ac90A8Jchak"][COLOR=#810081]http://www.youtube.com/watch?v=ac90A8Jchak[/COLOR][/URL]
[QUOTE=boz ayı;234777][I]aslında ilerleyen yapı senin şablona tam oturuyor...[/I]
[I]alçalan tepeler ilerliyor....73.600.....73.250....ve bugün 72.975....[/I]
[I]73.600 veya 73.250 stop konarak kısa açılabilir..........[/I]
.brv[/QUOTE]
doğru abi 3ncü tepe oldu,yada olmak üzere..artık 100-200 puanın önemi yok.. fakat sabah oluşan yapı 1 yıllık trendi bitirebilecek cinsten..:rolleyes: (bunu beklemiyordum açıkçası)..o yüzden biraz daha beklemek istedim,kaçırma riskini alarak...
kaçarsa zaten sonraki giriş noktası da belli şablonda...
çok şık yerde...TGG=2 alıcı satıcı dengesi oluştu..fiyat önemli iki desteğin hemen üzerinde...bişey enseynç yakın
[IMG]http://i39.tinypic.com/2j5chw2.png[/IMG]
[QUOTE=halojen;234780]doğru abi 3ncü tepe oldu,yada olmak üzere..artık 100-200 puanın önemi yok.. fakat sabah oluşan yapı 1 yıllık trendi bitirebilecek cinsten..:rolleyes: (bunu beklemiyordum açıkçası)..o yüzden biraz daha beklemek istedim,kaçırma riskini alarak...
kaçarsa zaten sonraki giriş noktası da belli şablonda...[/QUOTE]
15 dk direnç bandı 72.850-73.050 şu anda.. birkaç gün içinde düşmez ise bu bandın üzerine feyk atak olabilir.. çarşamba olası... bunu bekliyorum...
mevcut görüntüyle orta vadeli düşüşün bugün başlaması zor gözüküyor..ama 3ncü tepe hedefi 72.750-73.250 bölgesinden açılacak kısaların da kaybettirme olasılığı düşük..
[quote=boz ayı;234770]geçici al... teyit verdi.....teyitli alda benim sistem 72.825.....
takip ediyoruz.
alım sinyallerine uymuyorum....uymayacağım.....[/quote]
[I]sistem fake yedi......[/I]
[I]72.600 geçici sat sinyali geldi....[/I]
[quote=boz ayı;234788][I]sistem fake yedi......[/I]
[I]72.600 geçici sat sinyali geldi....[/I][/quote]
damarımızda şortçu kanı akıyo ya::: geçici de olsa fake de olsa şort sinyaline uyarız biz:D.dng