-
[quote=sadberk22;246975]11 de hökümetin toplantısı varmış o bekleniyor sanıyorum, kovboy da arkasında duruyo hadi koçum diyor şimdilik:) yoksa şimdiye yıkılmalıydık:::.dng[/quote]
artık hükümete bakmayacağız, azrail olayının işi bitti, olan masumlara oldu,
-
[QUOTE=indregandi;246860][IMG]http://i48.tinypic.com/9ad0cn.jpg[/IMG]
yukarıdakiler değerlerimiz, ancak bunlarda tutucu olmayacağız, 5 lik ise hem sistemde hem analizde alışta kapattı, [B]yarıntrend sonlanana kadar[/B] alda devam edeceğiz,[/QUOTE]
Sayın indi ....günaydın...
Sabah vadeli 68,400 gördü .. ve sizin yukarıdaki graf ta 68,342 ort.. işaretlediğiniz yerden dönmüş olabilirmi.... trend devam mı ?
slamlar...
-
[quote=Biocan;246983]Sayın indi ....günaydın...
Sabah vadeli 68,400 gördü .. ve sizin yukarıdaki graf ta 68,342 ort.. işaretlediğiniz yerden dönmüş olabilirmi.... trend devam mı ?
slamlar...[/quote]
bu 68 342 ortalama, bunun altında satış baskısı artar diye yorulayacağız, öte yandan 68954 de direnç yukarı gidilecekse bunu geçilmesi gerekli,
demekki bu iki değer arsında kurt kuş herkes soluklanabilir,
-
aynı barda 400 puvan basıyor, sorunu neki acep,
-
[QUOTE=indregandi;246860][IMG]http://i48.tinypic.com/9ad0cn.jpg[/IMG]
yukarıdakiler değerlerimiz, ancak bunlarda tutucu olmayacağız, 5 lik ise hem sistemde hem analizde alışta kapattı, [B]yarıntrend sonlanana kadar[/B] alda devam edeceğiz,[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;246989]bu 68 342 ortalama, bunun altında satış baskısı artar diye yorulayacağız, öte yandan 68954 de direnç yukarı gidilecekse bunu geçilmesi gerekli,
demekki bu iki değer arsında kurt kuş herkes soluklanabilir,[/QUOTE]
Teşekkür ederim..
slmlar...
-
satışa dönüyor py, dikkatli olun,
-
[quote=indregandi;246993]aynı barda 400 puvan basıyor, sorunu neki acep,[/quote]
ya şort kapattıryo ya long.dng ama ben şortum kapanmam düşsün 2000 puancık kapanayım:..:
-
satışa döndü ama tren üretebilmesi için -300 puvan daha gerekli, ilk iş longlara flat öneriyorum, short olacaklar az short yada bir süre bekleyebilirlewr, az short lar kar aldıkça poz artırabilirler her durumda port oranına dikkat etmek faydalı
-
kene gibiyiz bizden kurtulamazlar, tek çareleri seansın kapanması, ertesi güne gap yapmak,
-
dikkatli izleyelim sıkıntıları var hala çift yönlüler, short biraz daha ağırlıkta,
-
68256 bu barda kriter, sık işlem önermiyorum, ya flat izleyin, yada sabırla bekleyin,...
-