oil de işlemler durdu mu?
Printable View
oil de işlemler durdu mu?
87.59 - 87.64 sürüyor..
demin bi ara platform donmuştu..
[QUOTE=catedral;232495]87.59 - 87.64 sürüyor..
demin bi ara platform donmuştu..[/QUOTE]
yarım saattir hiç değişmedi rakam.. spot petrol 87.40 a düştü o duruyor hala..:confused:
[QUOTE=Cerphin;232505]yarım saattir hiç değişmedi rakam.. spot petrol 87.40 a düştü o duruyor hala..:confused:[/QUOTE]
haklısın galiba.. platformda son işlem barı ingiltere saatiyle 12:35 te görünüyor.
pozisyondaysan aç telefon..
[QUOTE=catedral;232509]haklısın galiba.. platformda son işlem barı ingiltere saatiyle 12:35 te görünüyor.
pozisyondaysan aç telefon..[/QUOTE]
yok pozisyonda değilim.. yeni oturdum pc başına dışarıdaydım.. bakıyorum bakıyorum yarım saattir aynı olunca dikkatimi çekti..
açıldı OIL..
şimdi de metatrader komple dondu..:mad:
sanırım sorun ODL de caty.. bugün hep böyle miydi?
[QUOTE=Cerphin;232556]sanırım sorun ODL de caty.. bugün hep böyle miydi?[/QUOTE]
OIL i takib etmedim.. ama arada papazda takılıyo..
[QUOTE=catedral;232596]OIL i takib etmedim.. ama arada papazda takılıyo..[/QUOTE]
sadece papazda değil, bende hepsi de takılıyor caty.. bu önceki takılmalar gibi değil hem.. bi takılıyor 10 dk..
[QUOTE=Cerphin;232600]sadece papazda değil, bende hepsi de takılıyor caty.. bu önceki takılmalar gibi değil hem.. bi takılıyor 10 dk..[/QUOTE]
Diğerlerine bakmadığım için farkında değilim..
Arasana bi kurumu.. Bende arıyim..
[QUOTE=Cerphin;232556]sanırım sorun ODL de caty.. bugün hep böyle miydi?[/QUOTE]
akşamüstü başladı..