[quote=cırcır;351511]palalık yapıyo adamın işi bu:::[/quote]
KApı açık kalmış , patron. Ceryan yapıyo..:..:
Printable View
[quote=cırcır;351511]palalık yapıyo adamın işi bu:::[/quote]
KApı açık kalmış , patron. Ceryan yapıyo..:..:
[quote=excali;351505]Aste ,
Bu fekten holdink, 6.20 üzeri kapanış yapar mı??[/quote]
yapabilir ama fekten holdinkse feykten de olabilir
225 ortalaam ile kısayım dersem kimler inanır..el kaldırım bakimmm
Grafı öne alalım yeni topiğe taşıyalım:)
Graf bilindiği üzere dolar bazlı haftalık endeks 30 grafıdır, B dalgası bitti C dalgasında voleyi vuracaklar short kalmaya devam, öyle değilmi pala he heeeee:).brv.brv
Short devam short
Zist zist:D:D:D:D
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/6198.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;351514]225 ortalaam ile kısayım dersem kimler inanır..el kaldırım bakimmm[/quote]
Patron ,
O konulara girmeyelim bence, ayb oluyo:rolleyes:
[quote=Sekube;351500]82900 patron..Dow açıldıktan sonra 83300 denemesi ve 82900 ün kırılışı muhtemel senaryo...[/quote]
tebrik ederim sekube patron,iyi gidiyor senaryo..
sıra 82900 ün altında kapanışa kaldı..
göstergeler uyumsuz 400 stoplu kısa..
[quote=excali;351516]Patron ,
O konulara girmeyelim bence, ayb oluyo:rolleyes:[/quote]
niye lem..gayet masum bi soru sordum...:confused::o
bu arada son gelişmeler hoş olmadı
Palanın kulağa biri fısıldıyor 5 ten sonra 5 ten sonra...
82700 altına atmadan bi şey olmayabilir...
83000 altına sarkmış vob dan hayır gelmez artıkın:)
Haftalar ilerledikçe düşüş devam eder gider, palada bu düşüşten çok kazanır kıh kıh kıh :)
[quote=Astatin;351519]niye lem..gayet masum bi soru sordum...:confused::o
bu arada son gelişmeler hoş olmadı[/quote]
Patron,
ne kalkacağı heç belli olmaz, bence...dng
[quote=excali;351524]Patron,
ne kalkacağı heç belli olmaz bence...dng[/quote]
o zaman 110,000 ortalama ile kısayım:..:
[quote=Astatin;351525]o zaman 110,000 ortalama ile kısayım:..:[/quote]
Patron,
Benim gözüm rakamları seçmemeye başladı. Sende de aynı sorun oldu mu 16:56 'dan sonra ??
[quote=excali;351529]Patron,
Benim gözüm rakamları seçmemeye başladı. Sende de aynı sorun oldu mu 16:56 'dan sonra ??[/quote]
yok benim göz rakamları seçiyoda kantar ve topuz seçemiyor:p
82800 ü bi kez daha tebrik etmek istiyorum :)
Pala ,67800 üzeri hazırlıklarını tamamladı mı ne??
Akkızla alır bence. Fazla masraf olmasın.
84600 den sonra 83300 çıktı başımıza.kom
Yukarı yukarı malı çizenler, yabancıyı görmeyenince ortalıkta elleri mecbur basacaklar fiyatı aşağılara, fena kilit durumları var zavallılarda.
alma ky nin ahını çıkar aheste aheste:)
Vurun palaya ky dostları, shortlara bişeycik yapamaz bunlar:)
Vade sonlarına kadar short
Her gece short :)
İyi akşamla.
[QUOTE=cırcır;351538]84600 den sonra 83300 çıktı başımıza.kom[/QUOTE]
O bin puanı kurtaramadılar:D:D
Biner biner gün gelir bir bakmışın dipleri tazeliyo denyolar:D:D
Fekten 6.20 üzerine atamadı.
6.20'nci ayakta kaldı...üüüüüüü
[SIZE=4][COLOR=sienna][B]İYİ AKŞAMLAR..+.+..boks..boks.[/B][/COLOR][/SIZE]
cümleten iyi akşamlar !
yine flat,salmadı 83 bin altına kerata :)
Arkadaşlar prevli formüller matriksde çalışmıyormu acaba,yada çalışma imkanı varmı.
[quote=engin sözmen;351563]Arkadaşlar prevli formüller matriksde çalışmıyormu acaba,yada çalışma imkanı varmı.[/quote]
Deşme yaramı... :))) Yıllardır Zotriks'e PREV eklesinler diye bekliyorum.. :o
Parite için iyi satış yeri kısa stoplu 1.4340 kısa
future çok hızlı,
sabah 500 pointslik bir + gab le başlayabiliriz..
Yeniden yapılandırma için internetten başvuru başlamış. Ekran başından ayrılıp vergi dairesine nasıl gideceğim diyodum, benim gibiler için iyi haber... Bu arada üniversitede okuyan tanıdığınız varsa aman öğrenim kredisi çekmesin... :)
[url]https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_6111_LOGIN_AC[/url]
[quote=enorton;351585] [B]Ekran başından ayrılıp[/B] vergi dairesine nasıl gideceğim diyodum[/quote]
asıl sorun buüüü
ekranın ikamesi var mı?:confused:
günaydın...
İnternette genel problem var galiba.Çoğu sayfa açılmıyor, burası açılan nadir yerlerden.
Yalnız matriks çalışıyor ama grafikleri güncellemiyor.Vadeli açıldığında grafiklerin çalışmaması gibi bir durum olabilir..
Gunaydın
Bende bir sıkıntı gozukmuyor. Umarım vadeli acılısına kadar sorun duzelmis olur
[quote=Sekube;351593]günaydın...
İnternette genel problem var galiba.Çoğu sayfa açılmıyor, burası açılan nadir yerlerden.
Yalnız matriks çalışıyor ama grafikleri güncellemiyor.Vadeli açıldığında grafiklerin çalışmaması gibi bir durum olabilir..[/quote]
Bende sorun yok, sendeki DNS problemi olabilir. Google'ın DNS'lerini dene:
8.8.8.8
8.8.4.4
Tabi bunun dışında bende de 4 gündür evde internet bir gidiyor bir geliyor. Bir yakalarsam TTnet'e saygı ve sevgilerimi bizzat sunacağım... :)))
1.500'ü geçen altın'a da saygı ve sevgilerimi sunuyorum... Zamanında full long'layıp tutmak varmış... Kafa çalışmıyodu ki... Altın bu, düşecek hali yok ya.. Nerden long'larsan long'la... :)))
Günaydın,
EUROVISION şarkımız bayağı hoş.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=beVb1UCLUHA[/URL]
[quote=Strategist;351598]Bende sorun yok, sendeki DNS problemi olabilir. Google'ın DNS'lerini dene:
8.8.8.8
8.8.4.4
Tabi bunun dışında bende de 4 gündür evde internet bir gidiyor bir geliyor. Bir yakalarsam TTnet'e saygı ve sevgilerimi bizzat sunacağım... :)))[/quote]
Patron zaten google dns kullanıyorum.Evdeki bilgisayar da aynıydı işyerine gelmeden.Bölgesel bir problem var o zaman.Şansa bak sanko tradexpress de açılmıyor...üüü
[quote=Sekube;351602]Patron zaten google dns kullanıyorum.Evdeki bilgisayar da aynıydı işyerine gelmeden.Bölgesel bir problem var o zaman.Şansa bak sanko tradexpress de açılmıyor...üüü[/quote]
İlginch bi durum o zaman patron.. Benim şu an işyerindeki de çalışıyor, eve uzaktan bağlantıyla bağlanıp kontrol ettim evdeki de çalışıyor.. Sen de Türk Telekomzedesin sanırım... :)))
bol kazançlar..sabah gapını değerlendirmek üzere 1/4 short...84.300- 550 ve 800 de arttıracağım..stop 85.000...pala kesin patlatır artık:))
günaydın patronlar,rastgele..
Halilim de Halilim...
sa gunaydın cumleten