başka da söyleyecek bişiy kalmadı..yarını izliycez.. 80.450'den beri güzel işlemler oldu, umarım olası bir yukarı harekette de aynı başarıyı sağlarız..
iyi akşamlar..
Printable View
başka da söyleyecek bişiy kalmadı..yarını izliycez.. 80.450'den beri güzel işlemler oldu, umarım olası bir yukarı harekette de aynı başarıyı sağlarız..
iyi akşamlar..
[QUOTE=halojen;339135]evet..yarın dedik..15 dk macd uyumsuzluğu dedik... yavaş yavaş şekillenmeye başladı...ne dersek o :)
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/24/8048.bmp[/IMG]
ekstrem bir durum olmazsa [B]macd'ın tekrar yukarı kesmesi benim için alım demek olacak yarın[/B]...[/QUOTE]
şartlar sağlandı.. 75.150 'den uzun pozisyon
74.375 altına feyk bir düşüş görünüyor...
[QUOTE=halojen;339284]şartlar sağlandı.. 75.150 'den uzun pozisyon[/QUOTE]
75.075 uzun kapandı... kısa açtım, 74.375 altı hedefli..
[quote=halojen;339308]75.075 uzun kapandı... kısa açtım, 74.375 altı hedefli..[/quote]
Bence kısa 1-2 gün çok tehlikeli...kallavi bir tepkiden sonra bakmak lazım..sabah 60000 lere gerileseydik ful mallanmıştım..şimdi %50 maldayım..
[QUOTE=dede2;339311]Bence kısa 1-2 gün çok tehlikeli...kallavi bir tepkiden sonra bakmak lazım..sabah 60000 lere gerileseydik ful mallanmıştım..şimdi %50 maldayım..[/QUOTE]
yeni dip gelmeden yükseliş başlamayacak :)
dün sabah, bugün için 15 dk macd uyumsuzluğu görünüyordu.. bu oldu.. fakat yeterli değil..
bugün sabah açılışının yüksek olması, yeni dip ihtiyacını doğurdu...
izleyelim bakalım..
sabah düşük açsa bu kesinlikle dip diyebilirdim,fakat bu şartlarda zor... yeni dip fikrim değişmedi.. mutlu haftasonları..
Bugünkü fiyat cibiklari da öyle söylüyor bakalım inşallah çıkış oncesi son düşüştur :(
[QUOTE=halojen;339539]sabah düşük açsa bu kesinlikle dip diyebilirdim,fakat bu şartlarda zor... yeni dip fikrim değişmedi.. mutlu haftasonları..[/QUOTE]
son zamanlardaki klasik pala dibi, ptesi sabahı -1e kadar düşüp dip yapma ve ordan bi anda 1500 -2000 puan zıplamak şeklinde, ptesi de yaparsa hep aynı numero diyeceğiz.brv.brv
3 gun trend yapti diye 15 gun yataya baglamasinlarda.. Eskiden ayda %30 primler normal gelirdi, son yillarda %10'a secinir olduk. Cok hantallasti piyasa.
Perşembe ikinci seans ve cuma gunü olusan fiyat cibiklari beni rahatsız etti. Açıkcası buradan bir düşük dip ve sonra yükselişin başlaması fikrinin olabilirliğine? Kafa yormak gerekiyor...
[QUOTE=babazulu;339597]Perşembe ikinci seans ve cuma gunü olusan fiyat cibiklari beni rahatsız etti. Açıkcası buradan bir düşük dip ve sonra yükselişin başlaması fikrinin olabilirliğine? Kafa yormak gerekiyor...[/QUOTE]
pztesi önemli... yarın 74.375 altı görülmezse yukarı trend başlangıcı olabilir..
şöyle bir gidişat mümkün..tek şartı, yarın 74.375 altına inmesidir.. bu olmazsa senaryo geçersizleşir..
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/735.bmp[/IMG]
ilk uyumsuzluğu doğru tahmin etmiş,fakat yeni dip olasılığının bitmediğini belirtmiştik.. bakalım ikinci uyumsuzluk senaryosunun akıbeti ne olacak..
Halojen patron
Sagolasin lakin grafikte 73375lere bilem değmiş ;) 74 yanlış mi yazıldı ?
[quote=babazulu;339637]Halojen patron
Sagolasin lakin grafikte 73375lere bilem değmiş ;) 74 yanlış mi yazıldı ?[/quote]
Bu arada günaydın herkese,
Endeks30 74650- olmadığı sürece vadenin son günü olması hasabiyle "bir ihtimal" ser olacak ise yukarı hareket bekleyebilirim. Ama 74650- durumda :( bir cacık olmaz...Bu yüzden 425 şortları kapanışa göre flatlyebilirim :)
[QUOTE=babazulu;339637]Halojen patron
Sagolasin lakin grafikte 73375lere bilem değmiş ;) 74 yanlış mi yazıldı ?[/QUOTE]
grafikte nereye değdiğinin önemi yok.. uyumsuzluk gerçekleşsin başka bişey istemem :)
74.375 altı lazım bugün.. 74.400 en düşük şimdilik..ama tekrar denemeli aşağıları
[quote=halojen;339619]pztesi önemli... yarın 74.375 altı görülmezse yukarı trend başlangıcı olabilir..[/quote]
[quote=halojen;339631]şöyle bir gidişat mümkün..tek şartı, yarın 74.375 altına inmesidir.. bu olmazsa senaryo geçersizleşir..
ilk uyumsuzluğu doğru tahmin etmiş,fakat yeni dip olasılığının bitmediğini belirtmiştik.. bakalım ikinci uyumsuzluk senaryosunun akıbeti ne olacak..[/quote]
Patron
74.375 altına insin mi inmesin mi :) inmesi illa gerekiyorsa -ki bence bu seans çok önemli endeks için- 2,5 saati var :)
[QUOTE=halojen;339686]grafikte nereye değdiğinin önemi yok.. uyumsuzluk gerçekleşsin başka bişey istemem :)
74.375 altı lazım bugün.. 74.400 en düşük şimdilik..ama tekrar denemeli aşağıları[/QUOTE]
Nisan vadede yaptı uyumsuz dip bugün. Ama yakın vadede yapmadı henüz...
[QUOTE=babazulu;339698]Patron
74.375 altına insin mi inmesin mi :) inmesi illa gerekiyorsa -ki bence bu seans çok önemli endeks için- 2,5 saati var :)[/QUOTE]
insin bence :)...
[QUOTE=thracian;339699]Nisan vadede yaptı uyumsuz dip bugün. Ama yakın vadede yapmadı henüz...[/QUOTE]
yakın vade grafiği üzerinden çalışıyorum.. beklentim orda da yeni dip gelmesi..
söyleye söyleye indirdik ha... 74.350... fakat yetmez.. daha da inmeli... :)
Walla endeksi ve senetleri zor dizginliyorlar son 3 gündür de yabancı takası artıyor ;) bunla yetinelim :)
[QUOTE=babazulu;339713]Walla endeksi ve senetleri zor dizginliyorlar son 3 gündür de yabancı takası artıyor ;) bunla yetinelim :)[/QUOTE]
yeni dipler göstererek mal toplanıyor sanırım.. yukarı trend hazırlığı yapıldığında hemfikiriz zaten.. bikaç yeni en düşüğün bi zararı olmaz :)
bu gidişle en erken yarın tamamlanır macd uyumsuzluğu..
aslında içiçe geçmiş iki benzer yapıdan sözedilebilir... dün akşam da verdiğim gibi bu benzerlikte son bir macd uyumsuzluğu kaldı
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/3775.bmp[/IMG]
bu son 6 ayın en karmaşık dip oluşumu...kazasız atlatmak başarı olacak..
hörmetler halo dayı ..+.+..brv.brv.brv
[QUOTE=halojen;339739]aslında içiçe geçmiş iki benzer yapıdan sözedilebilir... dün akşam da verdiğim gibi bu benzerlikte son bir macd uyumsuzluğu kaldı
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/3775.bmp[/IMG]
bu son 6 ayın en karmaşık dip oluşumu...kazasız atlatmak başarı olacak..[/QUOTE]
ilk B dalgası sonrası oluşan derin düşüş hali bu sefer de olabilir.. nihai dibin nerede oluşacağına dair bir kanaatim yok..yapının tamamlandığını uyumsuzluk oluşunca anlayacağım
[QUOTE=halojen;339619]pztesi önemli... yarın 74.375 altı görülmezse yukarı trend başlangıcı olabilir..[/QUOTE]
bugünün en önemli ölçütü 74.375 altına gelmesiydi,bu oldu.. yani üstteki benzerliğin çalışma ihtimali arttı...
Jelibon ustadan
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=339613&postcount=11825[/URL]
üvvv...
Yeni dipler var grafikte :)
Şimdi oldu mu halo dayı :)
evet..ikinci uyumsuzluğa gidiyoruz.. aradığım yapı bumu acep.. cevabı güniçi verebiliriz diye umuyorum..
[QUOTE=babazulu;339846]Şimdi oldu mu halo dayı :)[/QUOTE]
olabilir..bakıcaz..macd kessin hele :)..
[quote=halojen;339850]olabilir..bakıcaz..macd kessin hele :)..[/quote]
Bence olmushtur :..::yü:
[QUOTE=clark;338873]80100 maliyetli kısaları 74000 e yazdım emir iptale kadar geçerli[/QUOTE]
oynatmaya az kaldı bi 74 göremedik 74075 döndü
[QUOTE=babazulu;339853]Bence olmushtur :..::yü:[/QUOTE]
olmamışsa sert iner yalnız... :)
[QUOTE=clark;339854]oynatmaya az kaldı bi 74 göremedik 74075 döndü[/QUOTE]
vala zor dip oluyor..allah hepimize sabır versin..
[QUOTE=halojen;339860]vala zor dip oluyor..allah hepimize sabır versin..[/QUOTE]
geçmiş vadelerde yaptıklarını tekrarlarsa 73850 en düşükten kapatacak xu30
[QUOTE=clark;338870]ben bir yeni dip tahmini yapıyım 73850[/QUOTE]
en düşük 73850 civarı kapatırsa ve burası dip olursa tahmin tutmuş olacak
bu kadar sığ bir piyasanın dax dow tarzı hareketler yapması komik hakikaten.. :) büyüklerine özenen ufak veletler gibi davranıyor
[QUOTE=halojen;339858]olmamışsa sert iner yalnız... :)[/QUOTE]
demiştim abi :(
[QUOTE=clark;339854]oynatmaya az kaldı bi 74 göremedik 74075 döndü[/QUOTE]
vedalaştım sonunda :) bundan sonraki hareketler 2000 aşagı 2000 yukarı şeklinde olacak diyor sistem ben bir hafta yokum bol kazançlar