Sayın trader38580 yorumlarınızı takip ediyoruz sizi takip edenler var bırakmak olmaz devam edin lütfen.
Printable View
Sayın trader38580 yorumlarınızı takip ediyoruz sizi takip edenler var bırakmak olmaz devam edin lütfen.
Ben işlerimin yoğunluğunda arkadaşları üzmemek ufak tefek faydam olsun diye takılıyorum olmaz lütfen.
Saygılarımla...
[quote=Larossıan;220615]Sayın trader38580 yorumlarınızı takip ediyoruz sizi takip edenler var bırakmak olmaz devam edin lütfen.[/quote]
[quote=Larossıan;220616]Ben işlerimin yoğunluğunda arkadaşları üzmemek ufak tefek faydam olsun diye takılıyorum olmaz lütfen.
Saygılarımla...[/quote]
teşekkür ederim ama laf ağızdan cıktı bir kere. biraz ara veriyim. kazandığım paraları yiyeyim az:)
bikaç hafta sonra bakarız duruma.
saygı bizden
son günlük yorumlarım. derli toplu olsun diye topiğime linklerini atayım dedim.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=230716&postcount=1672[/url]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=232164&postcount=1972[/url]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=232651&postcount=2119[/url]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=233132&postcount=2229[/url]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=233684&postcount=2422[/url]
buda bugünki yorum
[url]http://www.voborsa.com/forum/sisteme-takilanlar-t1759.html?p=234009#post234009[/url]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=234566&postcount=2730[/url]
bugünki yorum
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=235046&postcount=2863[/url]
SVG TRADER38 Paylaşımlar icin tekrar tekrar Teşekkürler
cümleten günaydın ... bol kazançlar ...
Hey gidi günler hey...
[QUOTE=trader38;300174]Hey gidi günler hey...[/QUOTE]
Hayırdır Traderim 38 iö 58 00 ım metinim ne oldu yav?
[quote=AMON RA;300235]Hayırdır Traderim 38 iö 58 00 ım metinim ne oldu yav?[/quote]
Bişey olmadı abi :) sadece eskiden forumda insanlara yardımcı olucağım diye ne çabalarmışım o günler aklıma geldi :o
[QUOTE=trader38;300239]Bişey olmadı abi :) sadece eskiden forumda insanlara yardımcı olucağım diye ne çabalarmışım o günler aklıma geldi :o[/QUOTE]
Yardımcı olacan tabi iyiliği yap! denize at!
Kıymeti bilen bilir bilmeyenin koy beline rahman gitsin!
[quote=AMON RA;300292]Yardımcı olacan tabi iyiliği yap! denize at!
Kıymeti bilen bilir bilmeyenin koy beline rahman gitsin![/quote]
Orası öyle abi. Artık hizmete blogda devam etmeye çalışıyoruz. Senide bekleriz.
trader kardeşim......kazancın bol olsun.....az bir şey kaldı bekle beni geliyorum....
kapıyı çalacağım.........
bu hafta için tahminim [B]aşırı volatil....[/B]önce yukarı sonra aşağı........
kayıtlara geçsin ........
önce yukarı sonra aşağı....altın vuruş ..ve final ...vade sonuna kadar..gündüz ve gece
yaşanacak...yukarda max...92.500-94.000..aşağıda ise....82.500-84.000 aralığı bekliyorum....
Hoşgeldin Bozayım...
Buraların sensiz tadı tuzu olmuyor...
Senin 94.000 hedefine katılıyorum.. Yalnız orda 94-97.000 aralığına bi abartma gelebilir gibi geliyor..
Vade bitimine 9 işgünü kaldı..Bi ara graf atıcam..
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2516574_screenhunter-01-oct.-18-13.04.gif.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/d86ca5be.gif[/IMG][/URL]
bana göre ölüm güzelliğinin yaşanacağı bir hafta olabilir..max...haftaya p.tesi ...
ardından çok sert satışlarla aşağı...[B]uzlaşma aşağıdan olacak....[/B]anahtar kelime bu....
haftaya 82.500-84.000 bekliyorum...uzlaşma haftasında.....
buna göre poz..açacağım bu hafta ......p.tesi en kritik gün.....
trader jkardeşimin topiğinide kirlettim....kusuruma bakmaz bilirim....
hepinize kucak dolusu sevgiler.....görüşmek üzere....
[quote=boz ayı;300341]trader kardeşim......kazancın bol olsun.....az bir şey kaldı bekle beni geliyorum....
kapıyı çalacağım.........
bu hafta için tahminim [B]aşırı volatil....[/B]önce yukarı sonra aşağı........[/quote]
Saol abi. Her zaman kapımız açık abi. Başımızın üstünde yerin var. Sabırsızlıkla Bekliyoruz.
[quote=boz ayı;300474]trader jkardeşimin topiğinide kirlettim....kusuruma bakmaz bilirim....
hepinize kucak dolusu sevgiler.....görüşmek üzere....[/quote]
Estf. abi. Zaten misyonunu tamamlamış bi topic:)
Vaktin oldukça bizim mekanada bekleriz.
[URL]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/URL]
[QUOTE=trader38;300295]Orası öyle abi. Artık hizmete blogda devam etmeye çalışıyoruz. Senide bekleriz.[/QUOTE]
Blog hangi blog? Halojenin oraysa saolsun kaydımı silmiş ne diye silmiş anlamadım! Sordum ama cevap vermedi!
Önemli değil sağolsun Saraylı davet etmişti bizde icabet etmiştik! Saraylı gidince zaten tadı tuzu kalmadı ama halojenin yaptığı ayıp oldu!
Yarın birgün gelir düşer buralara! :..::..::..:
Blog senin blogsa ziyaret ederiz be tosunum burayı ihmal etmeyecez ama! Mekanı boş bırakmak olmaz !
[quote=AMON RA;300670]Blog hangi blog? Halojenin oraysa saolsun kaydımı silmiş ne diye silmiş anlamadım! Sordum ama cevap vermedi!
Önemli değil sağolsun Saraylı davet etmişti bizde icabet etmiştik! Saraylı gidince zaten tadı tuzu kalmadı ama halojenin yaptığı ayıp oldu!
Blog senin blogsa ziyaret ederiz be tosunum burayı ihmal etmeyecez ama! Mekanı boş bırakmak olmaz ![/quote]
abi halojen abinin blog kapandığı için sanırım tüm kayıtlar otomatik silinmiş. herhangi bi art niyet olduğunu düşünmüyorum.
ben benim blogu kastedmiştim. gerçi ben chat e 15.30 dan sonra iştirak ediebiliyorum ama yinede değerli arkadaşlar var. ne zaman istersen bekleriz.
[QUOTE=trader38;300681]abi halojen abinin blog kapandığı için sanırım tüm kayıtlar otomatik silinmiş. herhangi bi art niyet olduğunu düşünmüyorum.
ben benim blogu kastedmiştim. gerçi ben chat e 15.30 dan sonra iştirak ediebiliyorum ama yinede değerli arkadaşlar var. ne zaman istersen bekleriz.[/QUOTE]
Eyvallah bak öyle olduğunu bilmiyordum ama Halojen en azından kapatıyorum dese daha iyi olurdu!
Desene yanlış düşündük o zaman ayıp ettik! üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
89.600...den kısa açtım....full.......
pala ile hesabı kapatacağım.......
cuma günü önemli....geleceğim......
cuma...ve p.tesi iki önemli gün......
bugünu bekledim...yarında sallanabiliriz..ama cumadan itibaren paladan tahsilat zamanı..
p.tesi şok olacağız bence.....trader kardeşim işin rast gitsin...
[QUOTE=boz ayı;300474]trader jkardeşimin topiğinide kirlettim....kusuruma bakmaz bilirim....
hepinize kucak dolusu sevgiler.....görüşmek üzere....[/QUOTE]
Boz abim hoş geldin özlettin kendini.
Bu arada
Katedral hanım sizde hoşgeldiniz boz abiden sonra sizde kayboldunuz.
yorumlarınızdan gıraflarınızdan çok faydalanıyorduk
[quote=boz ayı;301332]cuma...ve p.tesi iki önemli gün......
bugünu bekledim...yarında sallanabiliriz..ama cumadan itibaren paladan tahsilat zamanı..
p.tesi şok olacağız bence.....trader kardeşim işin rast gitsin...[/quote]
saol abi. eyvallah. Artık herkes uzun olmayı daha karlı ve daha mantıklı düşünmeye başladığına göre senin haklı çıkma olasılığın yüksek. herşeye rağmen yarın için 89300 üstünü SL olarak düşünüyorum. yarın ola hayrola.
[B]günaydın [/B]
[B]Blogumda sürekli güncellediğim KVT yi burdada paylaşmak istedim. sıkıntı olursa hellim abla silebilir.[/B]
[B][B]KVT son sinyal 89200 den DOWN. şu aşamadan sonra 89000 üzerine çıkılması durumunda NOTR olur. 89500 üzerinde ise UP olur.[/B][/B]
[B][B]OVT destek: 87800. (belki kvt nin kısalarının bir kısmının kar alma noktası olarak kullanılabilir.)[/B][/B]
[B][B]75600den beri UP devam eden OVT 87600 altında NOTR olur.[/B][/B]
[B][B]Ayrıca fibo %38 desteği 88100-200[/B][/B]
[B][B]KVT getirisi:[/B][/B]
[B][B]84850 UP----89850 NOTR son işl get: +5000 toplam getiri: +5000[/B][/B]
[B][B]89300 DOWN----- 89200 NOTR son iş get: +100 top get: +5100[/B][/B]
[B][B]89500 UP----- 89700 NOTR son işl get: +200 topl get: +5300[/B][/B]
[B][B]89650 DOWN---- 89500 NOTR son işl get: +150 topl get: +5450[/B][/B]
[B][B]89200 DOWN---- devam ediyor.[/B][/B]
[quote=boz ayı;301323]89.600...den kısa açtım....full.......
pala ile hesabı kapatacağım.......
cuma günü önemli....geleceğim......[/quote]
[I]günaydın..bugün cuma.....sonra....ve p.tesi...iki önemli gün..[/I]
[I]pozisyonum kısa devam ediyor..ancak maliyet güzelleşti...[/I]
[I]88.600...den kapanıp 90.150..den tekrar yerine kondu...[/I]
[I]önümüzdeki hafta bu poz..da kapanacak...hedeflerimi yazdım...[/I]
[I]hayırlı olur inşallah.......lelele[/I]
[quote=boz ayı;301332][B]cuma...ve p.tesi iki önemli gün......[/B]
p.tesi şok olacağız bence.....trader kardeşim işin rast gitsin...[/quote]
[I]bu iki günün önemini göreceğiz...sonrasında gelen dalgayıda...bunlar benim[/I]
[I]düşüncelerim......pala ile haftaya yarım kalan hesabı kapatacağım...[/I]
haftaya 4 gün var.uzlaşma için......
4 gün...ben uzlaşma öncesi satış bekliyorum....ve pozisyonumu aldım..uzlaşacağım...
önümüzdeki 5 gün beraberiz...ALLAH izin verirse....
eski zirveyi geçtik...91.000 görüldü...yeni zirve..ve zirveler yolda mı??
ben inanmıyorum...bugün benim için önemli..ve p.tesi aynı şekilde çok önemli...
bugün hafalık kapanış için ve vadeye 3.5 gün kaldığından palanın psikolojiye oynadığını
şort-squeze yaptığını ve aynı zamanda portföy değerini arttırdığnı düşünüyorum..
dayanak varlık olan spot 30 elinde....oyunu pala kuruyor...
p.tesinden itibaren vade sonuna kadar aşağı bekliyorum..bugün ise henüz bitmedi...
bugün yukardan kapanış pala için çok önemli olmasına rağmen eğer long yönünde
veya yeteri kadar şort kapanırsa pala gerekeni yapar bence.....
p.tesi görüşmek üzere haşçakalın.....hepinize kucak dolusu sevgiler.....
[quote=trader38;301413][B]günaydın [/B]
[B]Blogumda sürekli güncellediğim KVT yi burdada paylaşmak istedim. sıkıntı olursa hellim abla silebilir.[/B]
[B][B]KVT son sinyal 89200 den DOWN. şu aşamadan sonra 89000 üzerine çıkılması durumunda NOTR olur. 89500 üzerinde ise UP olur.[/B][/B]
[B][B]OVT destek: 87800. (belki kvt nin kısalarının bir kısmının kar alma noktası olarak kullanılabilir.)[/B][/B]
[B][B]75600den beri UP devam eden OVT 87600 altında NOTR olur.[/B][/B]
[B][B]Ayrıca fibo %38 desteği 88100-200[/B][/B]
[B][B]KVT getirisi:[/B][/B]
[B][B]84850 UP----89850 NOTR son işl get: +5000 toplam getiri: +5000[/B][/B]
[B][B]89300 DOWN----- 89200 NOTR son iş get: +100 top get: +5100[/B][/B]
[B][B]89500 UP----- 89700 NOTR son işl get: +200 topl get: +5300[/B][/B]
[B][B]89650 DOWN---- 89500 NOTR son işl get: +150 topl get: +5450[/B][/B]
[B][B]89200 DOWN---- devam ediyor.[/B][/B][/quote]
Arkadaşlar kvt sinyalini burda bi sefere mahsus yayınladım ama güncellemeleri sürekli blogumda yapıyorum. son sinyalde kaldığı zannedilmesin.
[quote=boz ayı;302024]eski zirveyi geçtik...91.000 görüldü...yeni zirve..ve zirveler yolda mı??
ben inanmıyorum...bugün benim için önemli..ve p.tesi aynı şekilde çok önemli...
bugün hafalık kapanış için ve vadeye 3.5 gün kaldığından palanın psikolojiye oynadığını
şort-squeze yaptığını ve aynı zamanda portföy değerini arttırdığnı düşünüyorum..
dayanak varlık olan spot 30 elinde....oyunu pala kuruyor...
p.tesinden itibaren vade sonuna kadar aşağı bekliyorum..bugün ise henüz bitmedi...
bugün yukardan kapanış pala için çok önemli olmasına rağmen eğer long yönünde
veya yeteri kadar şort kapanırsa pala gerekeni yapar bence.....
p.tesi görüşmek üzere haşçakalın.....hepinize kucak dolusu sevgiler.....[/quote]
Teşekkürler abi. Allah gönlüne göre versin. görüşmek üzere
[QUOTE=AMON RA;300670]Blog hangi blog? Halojenin oraysa saolsun kaydımı silmiş ne diye silmiş anlamadım! Sordum ama cevap vermedi!
Blog senin blogsa ziyaret ederiz be tosunum burayı ihmal etmeyecez ama! Mekanı boş bırakmak olmaz ![/QUOTE]
çok yakışıksız bir yorum... başkalarının edep seviyesini böyle ulu orta kritize etmek kimsenin haddi değil... forum yazarlığım boyunca sizinle hiçbir diyalog ve samimiyetim olmadı, bu rahatlığı nereden buluyorsunuz... yorumlarınızı okumam bile... bu cüretin kaynağı nedir ?...
ne demek yarın gelir düşer buralara.. biraz terbiyeli olun... burda takip ettiğim 3-5 insan var, onlar için geliyorum.. giderlerse işim olmaz merak etmeyin.. tekrar burda topik açmaya hiç niyetim yok..
asıl ayıbı kendiniz yapmışsınız.... art niyetli olsam burda ne işim var yahu, niye gidip blog açayım tekrar... biraz düşünün, sonra ne yazacaksanız yazın...
bol keseden salla.. ne ala memleket !... fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmayın.... ben başka söyleyecek söz bulamıyorum...
ben bu sanal kahramanlar ile savaşmaktan bıktım artık... saraylı hoca en güzelini yaptı, paylaşımı tamamen kesti..üstadı takibe devam edicez gibi duruyor bu konuda da...
tüm internet paylaşımlarımı durduruyorum... ne blog ne başka bir forum... sanal maceram bitmiştir..