[quote=catedral;69998]Ben sende biraz M.Y.K. havası sezdimde:eek:[/quote]
M malak, Y yalak olsa gerek de K yı çıkaramadım.dng.dng
Printable View
[quote=catedral;69998]Ben sende biraz M.Y.K. havası sezdimde:eek:[/quote]
M malak, Y yalak olsa gerek de K yı çıkaramadım.dng.dng
[quote=catedral;69995]Yaaa astatinn
Jerfin 2 gündür yok ortada.. [COLOR=red]Siz onla buluşcaktınız[/COLOR].. Yoksa buluştunuz mu????[/quote]
iyi denemeydi...hiç böle bişi konuştıuğumuzu hatırlamıyorum:D
M.Y.K.....Melek Yüzlü Katil
[quote=catedral;70001]M.Y.K.....Melek Yüzlü Katil[/quote]
andreas açısından mı diyosun? başka bir açıdan mı? nedir olay..yoksa cırcır dan tırsma durummumdanmı bahsediyorsun
[QUOTE=Astatin;70002]andreas açısından mı diyosun? başka bir açıdan mı? nedir olay..yoksa cırcır dan tırsma durummumdanmı bahsediyorsun[/QUOTE]
Senin M.Y.K olmandan şüpheleniyorumm:rolleyes:
Allahım yarabbim bir de her lafa açıklama getirmek gerekiyor.. İlmihalli.. Andreas açısından.
[quote=catedral;70003]Senin M.Y.K olmandan şüpheleniyorumm:rolleyes:
Allahım yarabbim bir de her lafa açıklama getirmek gerekiyor.. [COLOR=red]İlmihalli..[/COLOR] Andreas açısından.[/quote]
Uçan tekmenin ilmihalli halini gördünnü hiç..:) ne biliim ben senin andreası araştırdığını, bildiiini...ortalama bi forumda çok bilinen mevzular değildir de o açıdan...yok be MYK olayı değil... bu filistin mevzusunu araştırırken link linki açtı..filistinlilerle, kızıl ordu fraksiyonunun beraber dünyayı nasıl zıplattıklarını okudum..o esnada gördüğüm şahsına mün:)hasır bir vatandaştır..aramızda psikolojik veya imgesel hayranlık düzeyinde bir ilişki bulunmamaktadır..:)
hosbuldum:)
[quote=nunu;70017]hosbuldum:)[/quote]
kati nin ekürisi gelmiş..hoşgeldin
[b]kankiiiiiiiii
hoşgeldiiinnnnnnnnnn hoşgeldiiinnnnnnnnnn[/b]
[quote=nunu;70017]hosbuldum:)[/quote]
Hoşgeldiniz teşekkür ederim.
[quote=Astatin;70018]kati nin ekürisi gelmiş..hoşgeldin[/quote]
[quote=catedral;70045][B]kankiiiiiiiii
hoşgeldiiinnnnnnnnnn hoşgeldiiinnnnnnnnnn[/B][/quote]
[quote=CIRCIR;70048]Hoşgeldiniz teşekkür ederim.[/quote]
cok tesekkur ediyorum:)
[quote=CIRCIR;70048]Hoşgeldiniz [COLOR=red]teşekkür ederim[/COLOR].[/quote]
seni sevmeyen ölsün :..:
Düm tek tek......la ne ivrenç bir şarkı bu ya..
"Bir gün genç bir arkadaş baktım bol bol siyaset kesiyo..konuştu konuştu..abi senin düşüncen ne dedi ..şöyle dedim "ya bizim binanın trafosuna kuş sıçmış, bişi olur mu acaba""
"Sonra bir gün vapurdayım..bir kızcaz beni kesiyo..baya baya kesiyo..bir süre sonra yanıma geldi..pardon dedi..ben dedimki "evet pardon demekle haklısınız, çok yanlış bişi yapıyosunuz"..".
"Bir gün eve geldim, bir baktım karşımda .... isimli bir spiker hatun ve çok pardon ama yarı çıplak...hatta 3/4 çıplak..elinde şarap bi tane..kendi üstüne dökmeye başladı şarabı... şöyle dedim "şarap lekesi çıkıyormydu yaww halıdan"....
(Anlatan: Okan Bayülgen)
Astatiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnn?
Yaaa jerfin nerdeeee?
Astatin kızı yedin mi yoksa?
[quote=catedral;70212]Yaaa jerfin nerdeeee?
Astatin kızı yedin mi yoksa?[/quote]
yok yeminle benim günahım yok.. nolcak gözü körolası soğuttun kızı forumdan..yok telefonunu astatine verdin, yok buluşcaktınız diye verdin asparagası verdin asparagası, kız bunalıma girdi kaçtı..nalet olsun seninle ayu kardeşliğimize:..::..::..::..:
Kankimlede tersoyum:( Senlede tersoyum:(
Ayu bozması oldum çıktım bennn..
Allah kahretmesin seni.. Niye Jerfini ben soğutmuşum forumdan... Teyze kızı falan resimler koyarsan olacağı buydu işte.. hem ne o öle dumanı tüten çiçekler falam?
[quote=catedral;70235]Kankimlede tersoyum:( Senlede tersoyum:(
Allah kahretmesin seni.. Niye Jerfini ben soğutmuşum forumdan... Teyze kızı falan resimler koyarsan olacağı buydu işte.. hem ne o öle dumanı tüten çiçekler falam?[/quote]
atilla mayda... dumanı tutan çiçek değil onlar bi kere..goguli kınasın seni... ya kardeşim ne alakası var teyze kızıyla..teyze kızı olan erkekler evde kalcek diye bi kural mı war..hadi diyelim o var..teyze kızı olan erkeklere anında sırt dönülür diye bir kural mı var..yooo. oda yok...sensin suçlu sen seni gidi şam şeytanı...pamık gibi kızı gaçırttın yaa..asparagas makinasında sesi büzüşesice..receple geyik yapasın, cırcır dan teşekkür almayasın emi
[QUOTE=catedral;70235]Kankimlede tersoyum:( Senlede tersoyum:(
Allah kahretmesin seni.. Niye Jerfini ben soğutmuşum forumdan... Teyze kızı falan resimler koyarsan olacağı buydu işte.. hem ne o öle dumanı tüten çiçekler falam?[/QUOTE]
teyze kızlarıyla çekilmiş resimler(o da muamma ya), dumanlı çiçekler, ağaçlara tırmanmalar.. hem hiperaktif çocuklar gibi oradan oraya, hem de gel cati yi suçla.kom
aha "nankör kardeşliği" kurulmuş anında...gulpppp...ama olsun pamık gızzz geri gelmiş ya yiterr..yani yeter..sonra ben yiter:)
ssssstttttt astatin sen sevgili moderatörümüzü gördünmüüüüü?
[quote=catedral;70268]ssssstttttt astatin sen sevgili moderatörümüzü gördünmüüüüü?[/quote]
alamadım kinayeni? ilmihalli bi açıklama lütfen
[quote=catedral;70268]ssssstttttt astatin sen sevgili moderatörümüzü gördünmüüüüü?[/quote]
noldu, ne sorcan, bana sor:..:
[QUOTE=nunu;70273]noldu, ne sorcan, bana sor:..:[/QUOTE]
Yok astatin in cbaykus u görmesi gerekiyooooo:..:
[QUOTE=Astatin;70270]alamadım kinayeni? ilmihalli bi açıklama lütfen[/QUOTE]
CBaykus u görürsen alırsın kinayemi:..:
geyiğim, ceylanım, tembel koalam.. gel ağaçtan ağaca zıplayıp durma da uslu uslu otur yanımda:..:
[quote=catedral;70275]Yok astatin in cbaykus u görmesi gerekiyooooo:..:[/quote]
heeeee....seksi resimleri avatarlayan, yada avatarları seksi resimleyen moderatör arkadaşımız... ya şimdi onun üzerine geyik yapsak döver mi bizi acaba...mesela; [COLOR=red]cbaykuş'un kullandığı internet tarayıcısının adı nedir?????[/COLOR]
Yanıt: Internet Sexplorer:..::..::..:
sevgili nunu hoşgeldin
kendime tesekkur etmek istiyorum:(
[quote=jerfin;70281]sevgili nunu hoşgeldin[/quote]
sevgili jerfin, cok tesekkur ediyorum, yeni arkadaslarimi cok seviyorum.lelele
.kom.kom.kom
ahanda başlıyor.... geyik..geeeeellll..recep ve cırcır nerde acaba
uuufffffff vallahi nunu'nun avatarı çok daha tahrik edici:..:
[quote=jerfin;70286]uuufffffff vallahi nunu'nun avatarı çok daha tahrik edici:..:[/quote]
bu killi bacaklarla mi?üüü
[quote=Astatin;70280]heeeee....seksi resimleri avatarlayan, yada avatarları seksi resimleyen moderatör arkadaşımız... ya şimdi onun üzerine geyik yapsak döver mi bizi acaba...mesela; [COLOR=red]cbaykuş'un kullandığı internet tarayıcısının adı nedir?????[/COLOR]
Yanıt: Internet Sexplorer:..::..::..:[/quote]
ya bu bence çok iyi espriydi...kimse teşekkür bile etmedi :( nıoluyoleeynnn..havada ihanet kokusu varrr
[QUOTE=nunu;70287]bu killi bacaklarla mi?üüü[/QUOTE]
buradan kıl mıl görünmüyor kaymak gibi:..::..:
[quote=jerfin;70286]uuufffffff vallahi nunu'nun avatarı çok [COLOR=red]daha[/COLOR] tahrik edici:..:[/quote]
Soru 1: Daha derken:cool::cool::cool:..önceki yani daha az seksi olan hangisiydi.kom.kom
Yorum 1: Bu topikte bi avatara biri asılacaksa o benim..Rollere müdahil olmayalım...
Cırcır nerde kaldı yaww