[quote=ATHLON;389386]agresif geldin ex..kızma hemen..tamam tamam..:))))
tamam tamam saa da bı tane netbuk ayarlattırırım..:))[/quote]
Ulem demeyi unutmuşum...
Ellerin de donmamışsa...:::
Paranı boşuna harcama dedeyduk. Kötü mü ettik...??
Printable View
[quote=ATHLON;389386]agresif geldin ex..kızma hemen..tamam tamam..:))))
tamam tamam saa da bı tane netbuk ayarlattırırım..:))[/quote]
Ulem demeyi unutmuşum...
Ellerin de donmamışsa...:::
Paranı boşuna harcama dedeyduk. Kötü mü ettik...??
[quote=excali;389384]Trade etmek için büyük işlemci mi gerekiyor ??.dng.dng.dng
Rusya'da havalar bayağı soğuk herhalde?
[B]En kötü[/B] dediğin NETbook ile böyle bir NOTEBOOK'u yanyana koyup, ikisinden de aynı emirleri aynı anda gönder. Bakalım hangisi daha önce gidecek?[B]Bir fark görecek misin?:rolleyes:[/B][/quote]
Cetarus Paribus u sağlama sorunsalı var yalnız...AYnı anda emir göndermek aynı hattan göndermek..filan.lelele
[quote=Astatin;389391]Cetarus Paribus u sağlama sorunsalı var yalnız...AYnı anda emir göndermek aynı hattan göndermek..filan.lelele[/quote]
:)))
yurt dışı işlemlerde olabuluu de ,
daha tr de takassal olarak mumkun deeldir..:))
[quote=Astatin;389391]Cetarus Paribus u sağlama sorunsalı var yalnız...AYnı anda emir göndermek aynı hattan göndermek..filan.lelele[/quote]
Emir dediğin kaç byte'lik bilgi ki? Çok fazla işlemci gücüne ihtiyaç duyar mı , estetük?
Hızlı internet hattı dese , tamam..
Çoğunlukla hızı belirleyen aracı kurumun hızı gibi gelir bana...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=dcDN409ZBv4&feature=player_embedded[/URL]
Çok güzel bir video
[quote=excali;389396]Emir dediğin kaç byte'lik bilgi ki? Çok fazla işlemci gücüne ihtiyaç duyar mı , estetük?
Hızlı internet hattı dese , tamam..
Çoğunlukla hızı belirleyen aracı kurumun hızı gibi gelir bana...[/quote]
ula sen trade ederkene ,sadece emir ekranı mı kullanıosun,ya da emir girmek için mi makineyi açıosun..bunun sistemi mistemi,grafii,teknii bilumum yurt dışı yurt içi metası ,ve bunun bilumum farklı platformu olduunu düşünmüo musun exxx...bunlar için de bakalım ekran kartı yeterlidir sadece diicen mi::)))
malum mu olii saa yoksa piyasalaaaa..
ula sırf saa laf yetiştirmek için bi ı7 lazım ayrı bi portta...bi de ısınmasın deyu devasa fan...))).dng.dng.dng.dng
[quote=ATHLON;389400]ula sen trade ederkene ,sadece emir ekranı mı kullanıosun,ya da emir girmek için mi makineyi açıosun..bunun sistemi mistemi,grafii,teknii bilumum yurt dışı yurt içi metası ,ve bunun bilumum farklı platformu olduunu düşünmüo musun exxx...bunlar için de bakalım ekran kartı yeterlidir sadece diicen mi::)))
malum mu olii saa yoksa piyasalaaaa..
ula sırf saa laf yetiştirmek için bi ı7 lazım ayrı bi portta...bi de ısınmasın deyu devasa fan...))).dng.dng.dng.dng[/quote]
Makinayı Rusya'da çalıştırırsan fana gerek kalmayabili...:..::..:
evet. çok yoğun grafik işlemleri (CAd,render veya oyun) için güçlü bilgisayar desen anlarım. Ama treyddeki grafikler/platformlar için fikrim değişmez. Para senin. Çoğu işlemini ayfonda yapmıyor muydun? Bilgisayardan çok mu güçlü , ayfon?
o fılmdekı uçan adamları saa gonderiom şimdi exx..sıkı dur...:))
visual trading deyu bi trading stili duydun mu exxx?..daha da konuşturma beni gayri..:))
[quote=ATHLON;389407]visual trading deyu bi trading stili duydun mu exxx?..daha da konuşturma beni gayri..:))[/quote]
[B]3d animasyonlu [/B]grafik yapmıyorsan , ben de konuşmiyim..:)
[quote=excali;389408][B]3d animasyonlu [/B]grafik yapmıyorsan , ben de konuşmiyim..:)[/quote]
onunla da uuraştıydım bi ara..kafa daatmak için kursuna bile gittiydim 5 sene önce...hey gidinin 3d max i...
[quote=ATHLON;389411]onunla da uuraştıydım bi ara..kafa daatmak için kursuna bile gittiydim 5 sene önce...hey gidinin 3d max i...[/quote]
Bildiğine göre karşılaştır işte. Böyle birşeye ihtiyaç duyuyor musun?
Yanlış anlama yalnız. Eski bilgisayarlarımı alırken hep en güçlüsünü alırdım.Fiyatı pahalı da olurdu. Ama kısa zamanda daha güçlüsü çıkar ve istediğim performansın çok üzerinde bir bilgisyara boşu boşuna bir para ödediğimi düşünürdüm. Daha sonra fikrim çok değiştiği için şimdi seni uyarrma amaçlı yazdım. İhtiyaçlarını sen daha iyi bilirsin. Benim tepkim ilk başta bahsettiklerine göre...