Euro Long Poz açıyorum Trichet açıklamaları olumlu. 14260 Long
.Avrupa ve Abd Borsalarda Up trend devam edecek gibi.
Printable View
Euro Long Poz açıyorum Trichet açıklamaları olumlu. 14260 Long
.Avrupa ve Abd Borsalarda Up trend devam edecek gibi.
Haftanın son günü Yankeelerden gelecek veri öncesi Yatay hareket devam ediyor Gerçekten çok önemli bir veri piyasanın yönünü belirleyecek.
Saat:15:30 a kadar Tatil ilan ediyorum :) 15:30 Da görüşmek üzere.
Alt tarafta 14220 Üst tarafta 14380 Kırılmalarına Saat 15:30 dan sonra poz açılabilir.Ben Lomg Poz taşımaya devam ediyorum Stop maliyette bekletiyorum.
[URL="http://www.uzmanforex.com/piyasa-yorumlari/tar%C4%B1m-d%C4%B1%C5%9F%C4%B1-istihdam-rakamlar%C4%B1-ne-beklenmeli"]http://www.uzmanforex.com/piyasa-yorumlari/tar%C4%B1m-d%C4%B1%C5%9F%C4%B1-istihdam-rakamlar%C4%B1-ne-beklenmeli[/URL]
Selam :) Çok güzel bir araştırma Analiz Bugünü Açıklamaya yeter sanırım.
Euro-Usd Paritesin de Long Poz aldım Dün açtığım Pozlar küçük kar ile kapatmak zorunda kaldım.Abd Rakamlar çok kötü geldi beklentiler daha yüksekti Ben Long Poz aldım tekrar.
Borsalar da Satış görülebilir Altın değerlenebilir.
Tarım dışı İstihdam 18K İşsizlik 9,2 Ortada Yankeeleri göremiyorum Bitmiş. Avrupa bakıyorum onlar da iş yok ne yapacağımızı şaşırdık :)
Euro Long -Borsa endeksleri Short- Emitalar long :)
[QUOTE=Ozkan;365195]Tarım dışı İstihdam 18K İşsizlik 9,2 Ortada Yankeeleri göremiyorum Bitmiş. Avrupa bakıyorum onlar da iş yok ne yapacağımızı şaşırdık :)
Euro Long -Borsa endeksleri Short- Emitalar long :)[/QUOTE]
Hafta sonu geldi pozları kapatıyorum herkeze iyi tatiller.
Selam :)
Bu hafta Avrupa dan Enflasyon verilerini takip edeceğiz Beklentiler olumlu enflasyon verilerinin yüksek çıkması da euro için olumlu olacaktır.Ayrıca Banka stres testleri takip edilmesi gerekiyor Reuters'in Haberine Göre Başarısız bankalara destek çıkılacak.Ayrıca Trichet in Sorunlu ülkelere destek vereceklerini söylemesi ve Çin den gelen Ticaret dengesi Verisinin beklentilerin üzerinde olması da risk iştahını artırabilir.
Amerika da aynı şekilde genel olarak enflasyon verileri ve İşsizlik verileri açıklanacak beklentiler geçen haftanın hayal kırıldığı ile olumsuz yönde Risk iştahın da azalma bu hafta da devam edecek mi Bunu takip etmeliyiz geçen haftanın hayal kırıklığı devam edecekse Riskli piyasaları olumsuz etkileyecektir.
İşlem planım 14380 seviyesinin kırılması durumunda Long Poz açmak Aşağıda Üçgen Çizgisinin kırılmasını bekleyeceğim yada oradan gelecek olan tepki alışlarının gücünü izlemeyi düşünüyorum.
Up trend devam edeceğini düşünüyorum fakat Daha önceki parasal gevşeme programlarından sonra dolar ciddi bir değer kazanmıştı ve tekrar kazanabileceğini Göz önünde almamız gerekir Ayrıca Yankeelerin durumu risk işrahının azalmasına sebep oluyor Yükselişler Sınırlı kalır daha önceki yüksekleri geçemez ise ve İyi haberlerin etkisi piyasada çok az olursa Down trend de girdiğimize ikna olabilirim ama bu hafta için ben yine Boğaların yanında olacağım tabi Gün içi Herşey değişebilir canım sıkıldı biraz yazı yazdım Herkeze iyi geceler.:)
Not: Piyasaların çok dönek :) Dansöz gibi olmasından dolayı her an herşeyin değişebileceğini göz önüne aldığımdan Aslında günlük analizlerin daha sağlıklı olacağına inanıyorum bu sadece egzersiz diyelim :)
[QUOTE=Ozkan;365360]
İşlem planım 14380 seviyesinin kırılması durumunda Long Poz açmak Aşağıda Üçgen Çizgisinin kırılmasını bekleyeceğim yada oradan gelecek olan tepki alışlarının gücünü izlemeyi düşünüyorum.
[/QUOTE]
Selam :)
Asyalılar Satışlara devam etmiş Üçgen İçinde Alt Çizgisine geldik burada Ben Kırılması durumun da Kısa poz açmayı düşünüyorum.Daha Önce İki kere yaptığı gibi belkide buradan tekrar yukarı hareket edecek.Boğaların gücünü izleyelim
Şimdide İtalya İle İlgili endişeler oluşmuş Portekiz yunanistan Ardından italya mı ? Tabi ben bunu bilemem ama artık can sıkmaya başladılar ne olacaksa olsun Bizde önümüze bakalım abd durumu berbat Euro berbat Bu gidişle Biraz altın alıp evimizde oturacağız İş yapamayacağız :)
EUR/USD bana göre 1.4150 eşik değer; altı kısa, üstü uzun, ya 1.48 yada 1.37
Deneme amaçlı kayıtlara geçmesi için yazılmıştır, çoğunlukla yanılırım, şimdi 2 ay yatay takılabilir...
EUR/USD bana göre 1.4150 eşik değer; altı kısa, üstü uzun, ya 1.48 yada 1.37
Deneme amaçlı kayıtlara geçmesi için yazılmıştır, çoğunlukla yanılırım, şimdi 2 ay yatay takılabilir...
[QUOTE=hilmi;365394]EUR/USD bana göre 1.4150 eşik değer; altı kısa, üstü uzun, ya 1.48 yada 1.37
Deneme amaçlı kayıtlara geçmesi için yazılmıştır, çoğunlukla yanılırım, şimdi 2 ay yatay takılabilir...[/QUOTE]
Analizleriniz doğrultusunda ilerliyor gibi
Benimde Görüşüm şu anda risk iştahını azalması Abd Gerçekten hayal kırıklığı yarattığı Ortada Çin enflasyon yüksek olması da Faiz artırımına gidebileceği yönünde yorumlanıyor İtalyanın durumu konuşulmaya başlandı Borsalar satıcılı Abd tahvilleri Alıcılı Yankeelerin Temmerüde düşmesi Konuşulur oldu Böyle bir durumda Long Poz almak Euro Açısından Zor gibi Çok sert satışlar geldi Ben Saatlik grafikler de bir yukarı düzeltme hareketini izlemek istiyorum Daha sonra satış pozu açacağım Hala pOz açmadım belkide Geç kalırım bilemiyorum.
Artık İyi haberlere de Sadece düzeltme amaçlı Hareketler görebiliriz ana trend çizgisini test edebilir.
Kısacası Şu anda Planım Düzeltmeler de Kısa poz almak Ayrıca Bu hafta yanılmıyorsam Abd Şirket bilançoları açıklanacak Bunun da etkileri olabilir.