Kısaları 200 den reverse yapmıştım.Sonra misafir geldi arada cepten gecikmeli baktım 650 falan görünce sevindim..Misafir gitti ekranı açtım 5 sn sonra gümledi...Çok feci hareketti...
Printable View
Kısaları 200 den reverse yapmıştım.Sonra misafir geldi arada cepten gecikmeli baktım 650 falan görünce sevindim..Misafir gitti ekranı açtım 5 sn sonra gümledi...Çok feci hareketti...
[quote=Strategist;351215]Saatlik sistem kullanıp da 15:59'da ekranı kapatıp gidenler 17:00'ye doğru tekrar ekrana bakınca kalp krizi geçirebilir... Mekanik sistem kullanırken bile her ihtimale karşı stop'loss şart...[/quote]
bu piyasada 1 saat beklenir mi yaw :confused: :D
Resmen keklik gibi avladılar arkadaş...
[quote=cırcır;351224]bu piyasada 1 saat beklenir mi yaw :confused: :D[/quote]
15dk'lıkla trade etsen no'olur, çubuğun boyu 2.000 puan... :)))
[quote=Strategist;351219]Pişman olacaksın.. :..:[/quote]
Aste mi ?.dng
[quote=Strategist;351227]15dk'lıkla trade etsen no'olur, çubuğun boyu 2.000 puan... :)))[/quote]
benim sistem 1 dakka::: haa bu çok sinyal üretir anlamına gelmiyor onuda söliyim. ilk tepki bu oluyoda ondan söledim.
FX'de de durum farklı değil, neyse ki orada flat'dim.. 1:100 kaldıraçla şu çubuğu yesem kendime gelemezdim bi süre... :))) Global suç örgütü bu herifler resmen... :)))
82775 altında günlük kapatırsa fena olur
Kredi gorunumunu değiştiren Piyasada ne short pozisyon almiştir. ve paritelerde long
Bari esasli bir dusus trendi icin baslangic olsa .
Ulubilge strobullyüs acaba o gün bugün mü?
[quote=cırcır;351229]benim sistem 1 dakka::: haa bu çok sinyal üretir anlamına gelmiyor onuda söliyim. ilk tepki bu oluyoda ondan söledim.[/quote]
1dk'lıkta daha fazla sinyal oluyor diyen adam bu işi bilmiyor demektir. Yıllardır söylerim. Sistemi nasıl programlarsan o kadar sık/seyrek sinyal verir.
Sürekli ekran başında olabilsem kesinlikle 1dk'lıkdan başka zaman diliminde sistem çalıştırmam.
[quote=Strategist;351219]Pişman olacaksın.. :..:[/quote]
hacı dur:
84400 long, 83775 istop ve şort, 83000 şort kavır, 83150 şort...iyi gidiyorum..zarada kapatorsam senden bilirim:D