hpy kardeş bende biraz daha açıyım çıtayı 105000 diyim evet sonrasındaki büyük göçüşe bende kaıtılıyorum...Bu arada daytrade foruma uğramıyorsun artık hayırdır :confused:
Printable View
hpy kardeş bende biraz daha açıyım çıtayı 105000 diyim evet sonrasındaki büyük göçüşe bende kaıtılıyorum...Bu arada daytrade foruma uğramıyorsun artık hayırdır :confused:
[QUOTE=hpy;273267]xu30 aylık
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/37e90079.jpg[/IMG][/URL]
beklentim 94475 ardından ağustos vadeyi 86-87 aralığında kapayıp aralık vadenin 55-60 aralığında kapanması.mart-nisan aylarında 43xxx endekse gerileme yönünde.
94475'in nedeni ise hemen hemen tüm ayuların da 8xxxx ler beklentisi dahilinde.
Bu endeks ya oraya gitmeden 77600(ağustos ayında 78200-400 aralığına geldi direncimiz) 'den dönmeli ya da 8xxxx ler herkesin beklentisi olduğu için orayı da kırıp 90 üzerine atmalı ve sonra dönmeli.
Ağustosun son birbuçuk haftasına kadar yukarı hedef için BOĞAyım.Sonrasında ise 6-8 ay arası AYU olmayı planlıyorum.[/QUOTE]
teprik ederim hpy patrony .. projeksyonlar on numero .. üvvv ... 90mı olacak abi .. üvvvvv ...
[quote author=ilker link=topic=362.msg86960#msg86960 date=1278765940]
xu30 haftalık
[IMG]http://i28.tinypic.com/j8o1s4.jpg[/img]
piyasalara Beş dakkalık saatlik bakarken büyük resme bakmayı unuttuğumuzu düşünüp hem boğaları hem ayuları sevindirecek bir grafik yorumu yapayım dedim bu hafta sonu.
Grafikte mavi barlar hemen seçebildiğiniz üzre bana ait.Ben grafiği resmederken tezcanlılıktan olsa gerek bütün dalgalanmayı 3 haftaya sığdırmış olsam da 5 hafta içinde de olabileceğini düşündüğüm bir oluşum gözüme çarptı.5 haftalık oluşumun 3 haftası boğalara 2 haftası ise ayulara yarayacak bir görüntü.
Her zaman olduğu gibi elbette piyasa son sözü söyleyecektir ama daha önceki aylık grafik çalışmalarım da da dikkat çektiğim bir rakam olan 77000 rakamı yine karşıma çıktı bu grafik ile.
Madem paylaşıp birbirime fayda sağlamak için uğraşıyoruz nacizane 77xxx li rakamlara gelindiğinde çok dikkatli olunması gerektiğini yine/yeniden söylemek istiyorum.
Çalışma yaptığım grafik spot grafiği olduğundan vadelinin makas ayarlaması konusunu da pala efendiye bırakıyorum.
Grafiğin yakın çekimi
[IMG]http://i25.tinypic.com/2qb51e8.jpg[/img]
Tekrar etmek gerekirse 77000 li rakamlara azami dikkat lütfen.Yeni yeni ve çok daha yüksek tepeler beklerken (en başta ben bekleyenlerdenim) 77000 geçilemediği takdirde kendimizi bir anda tepe taklak bulabiliriz.
Eğer bu oluşum gerçekleşmez 77xxx li rakamlar yukarıya geçilirse uzlaşmanın 80-84 aralığında oluşacağını düşünüyorum.
[/quote]
10 TEMMUZDA YAZDIĞIM SENARYO ŞİMDİLİK AYNEN ÇALIŞIYOR.ZAMAN HEDEFİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE TIPKISININ AYNISI.
Son senaryom olan 94475 e gitme işini 77600(ağustosta 78400 e geldi direnç) yukarı geçilirse düşünmek gerecek.Şuan da projeksiyon düşmesi yönünde görülüyor.
Şuanki pozum long.Ancak bugün de yukarı hareket gerçekleşmezse 10 temmuz senaryosunu uygulamaya sokmayı planlıyorum.
94475 senaryosu ile 77600 senaryosu aslında aşağıdaki hedef olarak aynı yerleri işaret ediyor.94475 e gitme şartı olarak 77600 ün geçilmesi gerektiğini belirtmiştim.Şuan geçemediğine göre ayusal düşünmek gerekebilir.
74800 aşağı geçildiği takdirde alıntılamış olduğum senaryo çalışmaya başlamıştır.pala bugün akşama kadar yukarıya çıktı çıktı çıkmadı duman edecem onu.Hesap numaramı ollayıp alacam tüm paralarını.
[quote=a.kaya;273761]hpy kardeş bende biraz daha açıyım çıtayı 105000 diyim evet sonrasındaki büyük göçüşe bende kaıtılıyorum...Bu arada daytrade foruma uğramıyorsun artık hayırdır :confused:[/quote]
Abni iki gündür yollardaydım, yerleştim derken giremedim nete.
[quote=selçuklu;273783]teprik ederim hpy patrony .. projeksyonlar on numero .. üvvv ... 90mı olacak abi .. üvvvvv ...[/quote]
patron şart gerçekleşmezse (78400 üzerine çıkması) önceki senaryo aynen geçerli.İkisinde de hedef çok aşağılarda.
94475 senarosunu ön plana çıkarma nedenim palanın stopları patlatacak bir çılgınlık yapması idi.yapmaz istemezse mecburen biz de ona uyacaz.
[QUOTE=hpy;274617][quote author=ilker link=topic=362.msg86960#msg86960 date=1278765940]
xu30 haftalık
[IMG]http://i28.tinypic.com/j8o1s4.jpg[/img]
piyasalara Beş dakkalık saatlik bakarken büyük resme bakmayı unuttuğumuzu düşünüp hem boğaları hem ayuları sevindirecek bir grafik yorumu yapayım dedim bu hafta sonu.
Grafikte mavi barlar hemen seçebildiğiniz üzre bana ait.Ben grafiği resmederken tezcanlılıktan olsa gerek bütün dalgalanmayı 3 haftaya sığdırmış olsam da 5 hafta içinde de olabileceğini düşündüğüm bir oluşum gözüme çarptı.5 haftalık oluşumun 3 haftası boğalara 2 haftası ise ayulara yarayacak bir görüntü.
Her zaman olduğu gibi elbette piyasa son sözü söyleyecektir ama daha önceki aylık grafik çalışmalarım da da dikkat çektiğim bir rakam olan 77000 rakamı yine karşıma çıktı bu grafik ile.
Madem paylaşıp birbirime fayda sağlamak için uğraşıyoruz nacizane 77xxx li rakamlara gelindiğinde çok dikkatli olunması gerektiğini yine/yeniden söylemek istiyorum.
Çalışma yaptığım grafik spot grafiği olduğundan vadelinin makas ayarlaması konusunu da pala efendiye bırakıyorum.
Grafiğin yakın çekimi
[IMG]http://i25.tinypic.com/2qb51e8.jpg[/img]
Tekrar etmek gerekirse 77000 li rakamlara azami dikkat lütfen.Yeni yeni ve çok daha yüksek tepeler beklerken (en başta ben bekleyenlerdenim) 77000 geçilemediği takdirde kendimizi bir anda tepe taklak bulabiliriz.
Eğer bu oluşum gerçekleşmez 77xxx li rakamlar yukarıya geçilirse uzlaşmanın 80-84 aralığında oluşacağını düşünüyorum.
[/quote]
10 TEMMUZDA YAZDIĞIM SENARYO ŞİMDİLİK AYNEN ÇALIŞIYOR.ZAMAN HEDEFİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE TIPKISININ AYNISI.
Son senaryom olan 94475 e gitme işini 77600(ağustosta 78400 e geldi direnç) yukarı geçilirse düşünmek gerecek.Şuan da projeksiyon düşmesi yönünde görülüyor.
Şuanki pozum long.Ancak bugün de yukarı hareket gerçekleşmezse 10 temmuz senaryosunu uygulamaya sokmayı planlıyorum.
94475 senaryosu ile 77600 senaryosu aslında aşağıdaki hedef olarak aynı yerleri işaret ediyor.94475 e gitme şartı olarak 77600 ün geçilmesi gerektiğini belirtmiştim.Şuan geçemediğine göre ayusal düşünmek gerekebilir.
74800 aşağı geçildiği takdirde alıntılamış olduğum senaryo çalışmaya başlamıştır.pala bugün akşama kadar yukarıya çıktı çıktı çıkmadı duman edecem onu.Hesap numaramı ollayıp alacam tüm paralarını.[/QUOTE]
Analizler 10 numara HPY.
Jelibon.
Yazılarımdaki yazım hataları için herkesten özür dilerim.Klavyeyi hızlı ama yanlış kullanıyorum.İdare ediniz lütfen.
[quote=jelibon;274632]
Analizler 10 numara HPY.
Jelibon.[/quote]
Estfg aplacım.Şımartmayın beni yaww :p
:D.lelele:::
[QUOTE=hpy;274677]Estfg aplacım.Şımartmayın beni yaww :p
:D.lelele:::[/QUOTE]
ahanda aplada olduk.:..:
Hadi yazım hatalarını affettikde bunu nasıl affedecez?
Jelibon.
[quote=jelibon;274685]ahanda aplada olduk.:..:[/quote]
Apla değil apimiydin sen.Özür dilerim apicim.soryy üüü
[QUOTE=hpy;274688]Apla değil apimiydin sen.Özür dilerim apicim.soryy üüü[/QUOTE]
önemli deği Sevgili hpy.
[quote author=ilker link=topic=362.msg93265#msg93265 date=1280671293]
Bankaları ve gözüme takılan birçok senedi inceledim bugün.
Çok bıçak sırtı yerlerde kapanmışlar cuma günü.
Bu haftadan başlayarak çok sert bir RALLİ başlangıcındayız diye bir düşüncem var.Bu RALLİ 2009 başından beri yaşamadığımız gerçek bir RALLİ olacak ve ALTIN VURUŞ olarak anılacak ilerleyen dönemlerde.
2010 yılı kapanışımız ise AYU ları sevindirecek cinsten olacak.Dün LEVENTASLAN a belirttiğim şekilde tepeyi yakalayan EN AZ 30000 puanı hiç kıpraşmadan alabilir.
Bana göre bu son çıkışta short açmaya eli gitmeyecek kimselerin.Her sabah nereden alınırsa alınsın karla kapatma fırsatının olacağı bir RALLİ.Hızımız dünyanın en hızlı aracının yaptığı hızı da geçecek bu dönemde.
[b]Bahsetmiş olduğum bu RALLİ öncesi 75475 ya da 74800 e kadar geri çekilme yaşanma ihtimali de var.74800 altında ise RALLİ iptal olur ŞELALE çok yakındır diye düşünmeye başlarım.[/b]
Bu RALLİ olsun ya da olmasın 2010 yılı XU30 İÇİN 55000-60000 aralığına kadar geri çekilmeyle bitecek ve AYULAR muradına erecek.
[/quote]
Hafta sonu yazdığım 94475 senaryosu öncesi beklediğim 74800-75475 geri çekilmesi yaşanmış durumda.Bu durumda dün öne aldığım 10 temmuz senaryosu ile birlikte her iki senaryoda beklentiler dahilinde ilerliyor diyebilirim.Hangi senaryonun uygulamada olduğunu ise 74800 ün altı veya 77600 üstü belli edecek.ben şuan için 10 temmmuz senaryosunudaha olası görüyorum.