-
[quote=trader38580;127771]sinyalleri yayınlamıyorum zaten. msn den sorsaydınız son sinyali söylerdim.
son sinyal dün 16:59 da 43775 den al vermiş. halada devam ediyor. sat verince msnden atarım sana.[/quote]
[quote=yimirhan;127782]tamam gardaş sağolasın teşekkürler.gardaş sana eğer zor olmazsa her sinyal oluşumunda [EMAIL="yimirhan@hotmail.com"]yimirhan@hotmail.com[/EMAIL] adresime gönderirsen sevinirim. kolay gelsin hayırlı kazançlar. kazanılan her kuruşun hayrını vermek üzere inşallah
-
[quote=yimirhan;127788][quote=yimirhan;127782]tamam gardaş sağolasın teşekkürler.gardaş sana eğer zor olmazsa her sinyal oluşumunda [EMAIL="yimirhan@hotmail.com"]yimirhan@hotmail.com[/EMAIL] adresime gönderirsen sevinirim. kolay gelsin hayırlı kazançlar. kazanılan her kuruşun hayrını vermek üzere inşallah[/quote]
yok artık:)....
-
msn sini kaydettiğim arkadaşlar
sinyali herkese anlık gönderme gibi birşey olamaz. burda yazmak ondan daha kolay. :)
msnden son sinyali soran olursa yada sinyal trendi yakaladığında dönüş için sinyali veririm.
-
[QUOTE=yimirhan;127788]tamam gardaş sağolasın teşekkürler.gardaş sana eğer zor olmazsa her sinyal oluşumunda [EMAIL="yimirhan@hotmail.com"]yimirhan@hotmail.com[/EMAIL] adresime gönderirsen sevinirim. kolay gelsin hayırlı kazançlar. kazanılan her kuruşun hayrını vermek üzere inşallah[/QUOTE]
:::::::::
-
[quote=trader38580;127795]msn sini kaydettiğim arkadaşlar
sinyali herkese anlık gönderme gibi birşey olamaz. burda yazmak ondan daha kolay. :)
msnden son sinyali soran olursa yada sinyal trendi yakaladığında dönüş için sinyali veririm.[/quote]
merhaba benide msn listeniz eklerseniz memnun olurum sizin yorumlarınız sayesinde bu siteye üye oldum...
mail adresim [EMAIL="emregurr@hotmail.com"]emregurr@hotmail.com[/EMAIL]
eğer eklerseniz sevinirim
sizin yazılarınızı istisnasız okuyorum teşekkürler
-
Ekliyorsanız bende msn yada cep telefonumu vereyim.
-
Metin bey kusura bakmayın internet gittiği için görüşme kesildi. İyi akşamlar, görüşmek üzere...
-
[quote=özdenil;128188]Metin bey kusura bakmayın internet gittiği için görüşme kesildi. İyi akşamlar, görüşmek üzere...[/quote]
estf. abi. görüşürüz yine.
-
dowun 22:50 itibariyle 8310 civarından dönüp en az 58 puanlık bir düşüş yapması lazım grafikde. ama seansı kapanmak üzere. sanırım yarın acılışda yapacaktır. bu bağlamda fdow kaldığı yerden devam edecek olursa sabah fdowu 8190 gibi bulabilirz. bizi nasıl etkileyeceğini kafamda şekillendirdim. inşallah yarın sabah yazarım. ama benim gibi kısacılar cok fazla şey beklemsein. açılışda nerden kaparsak artık önce flat sonra uzun olup son bir 45 üzeri son bir yükselişi bekliycem. herkese hayırlı geceler.
-
herkese hayırlı sabahlar
mübarek 3 ayların herkes için dünya ve ahiretde hayırlara vesile olmasını dilerim ve regaib kandilinizi tebrik ederim.
bugün piyasanın cok fazla düşerek açılmayacağı fdow dan belli oldu zaten. seviye olarak 44850 gibi bir yer görülüp yeniden 45300 ler hedeflenebilir. eğer dışaıda hava bozulurda bizede verirlerse 44475 cok önemli bir destek olacaktır. gün içinde gerekirse bir analiz daha yaparız. tabi tutarsa:)
herkese hayırlı kazançlar dilerim.
-
[quote=trader38580;128299]herkese hayırlı sabahlar
mübarek 3 ayların herkes için dünya ve ahiretde hayırlara vesile olmasını dilerim ve regaib kandilinizi tebrik ederim.
bugün piyasanın cok fazla düşerek açılmayacağı fdow dan belli oldu zaten. seviye olarak 44850 gibi bir yer görülüp yeniden 45300 ler hedeflenebilir. eğer dışaıda hava bozulurda bizede verirlerse 44475 cok önemli bir destek olacaktır. gün içinde gerekirse bir analiz daha yaparız. tabi tutarsa:)
herkese hayırlı kazançlar dilerim.[/quote]
Allah razı olsun sağol gardaş bütün herkesin mübarek Regaib kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
-
[quote=pitahuerat;127822]merhaba benide msn listeniz eklerseniz memnun olurum sizin yorumlarınız sayesinde bu siteye üye oldum...
mail adresim [EMAIL="emregurr@hotmail.com"]emregurr@hotmail.com[/EMAIL]
eğer eklerseniz sevinirim
sizin yazılarınızı istisnasız okuyorum teşekkürler[/quote]
merhaba trader38580
mail adresimde sorun var lütfen [EMAIL="emregurr@windowslive.com"]emregurr@windowslive.com[/EMAIL] adresimi msn de ekleme yaparmısınız...
diğerini silebilirsiniz..
teşekkürler