-
[QUOTE=mersiyk;76859]sayın traderx ve sn catedral in yazma hakları bir süreligine durdurmak zorunda kaldım.
sayın traderx sayenizde aplamada ceza verdim mutlusunuzdur umarım.
neden bukadar buyulttunuz anlamış degilim yanı :mad:[/QUOTE]
arkadaşım neden adaletli olunmuyor.....demokrasi olsun diye mi bu böyle.......demokrasi belli.....yabancı kışkırtıcı olanı atacan.......ceza değil bak atacan direk...........
bence yaptığınız uygulama çok yanlış.....aplan buna belki bir şey demez ama bence çok ama çok yanlış......
bu neden biliyormusun bazı adamlara fırsat verme istediklerini vermen adına yanlış.....
neyse sen görevlisin sen bilirsin....ama bir düşün isterim......
-
sn catedrele verılen ceza ağır olmuş
bence hıç bır suçları yok
hıç bırımzı profesor değiliz
yerı gelıyor çok yuksek zararda yazıyoruz
ama bunların acısını başkalrından çıkarmak
yanlış duşunceler
sn mordak sn halojen yazmaya devam etse kotumu olurdu
bunlar çok buyuk kayıplar
yenı kayıplar ılave etmeyelım
-
[QUOTE=SEREN I;76853]şimdi düşünelim..bu vatandaş ben forumda yokken neden benimle ilgili olumsuz konuşuyor...kendisini tanımam..foruma geleli 2 gün oldu....fikri olan var mı?....
kabadayı mı...forumun ağası mı?..[/QUOTE]
Sayın SEREN I, şöyle bir durum var taaa h....netten beri vardı. Atılan vatandaş başka isimle giriyor. Heyecanlı heyecanlı bir sürü yazılar yazıyor ve ortalığı karıştırıyor. Sizi de VOB sayfasında heyecanlı heyecanlı görünce ve göz aşinalığı olmayınca o tür birisi sanmış olabilirler. Forumu bir kurcalamış olsalar catedral in davetiyle geldiğinizi ve açtığı konuyu görürlerdi. Olmuş bir yanlışlık uzatmanın anlamı yok. Dünya fani, ölüm ani; kırmayalım birbirimizi.
Kimse kimseyle kavga etmesin. Herkes başkasını kırmadan yazmaya devam etsin. VOB topiğinde karmaşa varsa başka konu açılsın orada yazılsın. Bir de küsenler geri dönsün.
-
ben bu küsüp gitme işine anlam veremiyorum zaten.. çocukça buluyorum açıkçası.. eğer bir insanın; fikirlerine olsun, kişiliğine olsun değer verdiğiniz bir insansa ve size haketmediğiniz şeyler söylediyse ve suçlamada bulunduysa kırılırsınız, kızarsınız, belli kararlar almaya yönelirsiniz tamam..
ama sizin için hiçbir değeri olmayan biri yada birileri sizi nasıl kırıp, üzüp, istediğiniz yerde yazı yazmaktan vazçemenize neden olabiliyor..değer vermediğim bir insan beni öfkelendiremez bile:) anlamıyorum doğrusu..şimdi bu insan veya benzerlerine öyle bir değeri haketmiyorlarsa ona yada onun yüzünden yaşanan olaylara kızıp, küsüp ben gidiyorum diyerek o insanlara hakettiklerinden daha fazla değer yüklemiş olmuyor musunuz..
her tartışmadan sonra mutlaka birileri gidiyorum, yazmayacağım, silin kaydımı v.s... allahaşkına kaç yaşımıza gelmiş, artık kendimize '' olgun'' gözüyle bakmaya başlamış insanlar olarak bu ''çocuk'' davranışlar yakışıyor mu !!!
-
Forumdan ayrılana veya istifa edene kıdem tazminatı muadili bir şey ödeniyor mu:)
-
[QUOTE=Astatin;76904]Forumdan ayrılana veya istifa edene kıdem tazminatı muadili bir şey ödeniyor mu:)[/QUOTE]
Valla iş hukukuna göre işinden ayrılana ya da istifa edene tazminat ödenmez de kovulana ödenir. mersiyk, cati ablana ne kadar tazminat ödedin bakayım? .dng
-
[quote=VOBiX;76914]Valla iş hukukuna göre işinden ayrılana ya da istifa edene tazminat ödenmez de kovulana ödenir. mersiyk, cati ablana ne kadar tazminat ödedin bakayım? .dng[/quote]
Hah işte Mersiyk bende onu diyecektim..Tazminat hediye v.b. varsa beni de gönül rahatlığı ile atabilirsin..Ama ben istifa etmem sen atacaksın..Yok yahu ben şimdi gurur yaparım, sen atmadın ben istifa ettim derim...ya böyle bir hediye veriyosanız millet o yüzden habire klonluyor ve attırıyor olabilir kendini ha:..::..::..:
yok beyahu, bunlar adama hediye mediye vermez.. yürüyüş parkuru rotası bile vermeyen adamın hediye vermekle ne işi olur:..::..:
-
ne olmus yaf burada? kankimi ozleyecegim.:(.
-
Herşeyden önce burada konuşup,haklı çıkmanın para kazanmak anlamına gelmediği...Haksız çıkmanın para kaybetmek anlamına gelmediğini bilmek lazım...Herkesin biri para kaybettiği zaman,kendi kaybetmiş gibi üzülmesi...Kazandığı zaman kendi kazanmış gibi sevinmesi lazım...VOB'daki pozisyonu ne olursa olsun...:rolleyes:
-
sevgili teo ve jerfin,
pamuk dede ve pamuk nine olana kadar, torunlarinizin cocuklarinin ihtiyar oldugunuz icin sizinle dalga gectiklerini gorene kadar mutlu ve huzurlu yasayin insallah.:))).
-
canım nunucum çok teşekkür ederim.. öpüyorummm...
-
Seviyeli Tartisma
Günaydın,
Uzun sayılabilecek bir süredir forumun izleyicisiyim.. Son zamanlarda gördüğüm bazı yazışmalar üzerine görüşlerimi aktarmak istiyorum.
1) Forumda vakitlerini ayırıp analizlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum öncelikle (Seren, Hexen, Sazan, Jelibon ve diğerleri v.b.)
2) Ancak bazılarının (beni affetsinler seren ve jelibon)bu analizleri yaparken, çok kesin bir dil kullanıyorlar hatta yer yer farklı düşünenleri de rahatsız eden ifadeleri oluyor. Örneğin bir arkadaşın yorumuna yanıtları "yanlış", "öyle değil" gibi cümlelerle başlıyor. Sanıyorum, arada bir taşlanmalarına neden olan şey de bu. Borsada kesinler olmadığına göre uslüplarını bu yönde geliştiririlerse herkes için daha verimli olur.
3) Bu analizler doğru da çıkabilir yanlış da çıkabilir, bu anlamda eleştirmeyelim.
4) Seren arkadaşımız, iktisada yabancı olan arkadaşlarımız için iktisada giriş niteliğinde güzel özet bilgiler veriyor topiğinde. Burdaki bilgiler örneğin benim için çok bilindik ve ham bilgiler ancak benin eğitimim bu yönde olduğu için böyle. Ancak hayatında iktisat biliminin sadece adını duymuş veya bu temel bilgileri bile bilmeyen arkadaşlar olabilir. Onların öğrenme hakkına saygı duyalım. Bu anlamda Seren in devam etmesi gayet faydalı olur. Ancak analizlerindeki iddialı tavrı düzeltirse herkese ve kendine faydası da daha fazla olacaktır. Son hafta trade lerinde kayıp yaşamış olması bu gerçekleri değiştirmez. Sonuçta kayıplar portoye yazılır analizler foruma..
5) Bir diğer konu çok az sayıda olan ancak kendini forumda anlamlandırmaya çalışan kişiler var. Örneğin saat 17:00 da kısayım diyor arkadaşımız ve DOW o sıralarda eksi..Saat 17:45 oluyor Dow umulmadık bir hareketle iyi artıya dönüyor, bu arkadaşımız meesaj atarak ben şu fiyattan longa dömüştüm diyor.. SOnra Dow önemli eksi kapıyor .. Bu tür şeylere ne gerek var, sanıyorum bunların farkında olan çok sayıda arkadaş var ve gülüp geçiyorlardır... Biz insanlara ve analizlerine, bu analizlerin sahipleri hep kazandığı için değil, analiz oldukları için değer veriyoruz.
Daha güzel bir forum dileğiyle...
Kalın sağlıcakla,