[quote=rcp;69629]ıkınızın de bayan cıkması kıyamet otesı, ortalıgı mahşer yerıne cevırır. topıgın reytıngı tavan yapar sanırsam.[/quote]
hiç şansın yok
Printable View
[quote=rcp;69629]ıkınızın de bayan cıkması kıyamet otesı, ortalıgı mahşer yerıne cevırır. topıgın reytıngı tavan yapar sanırsam.[/quote]
hiç şansın yok
[quote=jerfin;69617]bak görüyor musun astatin bi pellin sevdan nelere mal oluyor.. senin espri tarzını anlamayan yada senin benim gibi düşünmeyenler nasıl anlıyorlar bizim birbirmize takılmalarımızı... gelip birkaç yorum okuyup nerelere yoruyorlar.. gözün kör olmasın emi rezil ettin beni:..::..:[/quote]
Bak jerfin bozuluyorum ama ha..Pelini sildim kardeşim ne pelini..hem ne öle takılma falan.. o noktaya mı indirgedin hukukumuzu...başkalarının dediklerinin ne önemi var...sevdiğini taşıyacaksın kardeşim..gün gelir rezil olacaksın onun yüzünden, gün gelir vezir olacaksın:..::..::..::..::..:
(ya şarap bitti ben bitmedim).... şş şaka değil ha....lelele.lelele
[QUOTE=Astatin;69632]Sena şövalye ünvanı versinler:..::..: Size adamım diyebilir miyim ?[/QUOTE]
astatinim her vob dısı laf icun 3x vob laf etcesin sart bu kabul etcesen mutlu olurum.boks.
[QUOTE=Astatin;69632]Sena şövalye ünvanı versinler:..::..: Size adamım diyebilir miyim ?[/QUOTE]
İlkokulda matematik öğretmenim bana, "senin de adın Murat benim de, seninki bundan sonra sir Murat olsun" demişti.
[quote=hexen;69636]astatinim her vob dısı laf icun 3x vob laf etcesin sart bu kabul etcesen mutlu olurum.boks.[/quote]
Seni kırmak ne mümkün :)))
[QUOTE=Astatin;69634]Bak jerfin bozuluyorum ama ha..Pelini sildim kardeşim ne pelini..hem ne öle takılma falan.. o noktaya mı indirgedin hukukumuzu...başkalarının dediklerinin ne önemi var...sevdiğini taşıyacaksın kardeşim..gün gelir rezil olacaksın onun yüzünden, gün gelir vezir olacaksın:..::..::..::..::..:
(ya şarap bitti ben bitmedim).... şş şaka değil ha....lelele.lelele[/QUOTE]
altına strike-4 yazmayı unuttun.dng
[QUOTE=hexen;69636]astatinim her vob dısı laf icun 3x vob laf etcesin sart bu kabul etcesen mutlu olurum.boks.[/QUOTE]
VOB mu, o da ne?
[quote=mur@t;69637]İlkokulda matematik öğretmenim bana, "senin de adın Murat benim de, seninki bundan sonra sir Murat olsun" demişti.[/quote]
bilmiş..:) Amasen yine dikkatli ol..Adına film yapmasınlar sen büyük işler becerdikten sonra;)
[QUOTE=Astatin;69612]Seninki farklı bir durum kati..Sen onca foruma profosyonel destek veriyor ve hatta bazen cepheden saldırıyor ve htata bazılarının fena halde sinirlerine de dokunuyorsun...Sen geyik yapacaksın tabi..Bi nevi yoğun mesai sonrası buhar banyosu seninki..:..::..::..:[/QUOTE]
Şu anda pasif saldırı modundayım.. Birileri erenlere karışmak üzere:)
[quote=jerfin;69639]altına strike-4 yazmayı unuttun.dng[/quote]
Arggghhhhh... 5 tarafa laf yetiştiriyorum baa..kaçtı aradan unuttuj..neyse 3-1 oldu durum...:..::..:(boynu bükük gördüm seni, puan alsın dedim biraz... Strike 5.lelele.lelele.lelele)
[QUOTE=mur@t;69640]VOB mu, o da ne?[/QUOTE]
işte bu işte buuuu... çıkarın aklınızdan VOB'u.. kendinizi geyiğin kollarına bırakıp deşarz olun.lelele.lelele
[QUOTE=rcp;69613]sevgılı catedral kardesın yazısını sadece astatın ve jerfının alkıslaması cok manıdar, bır alkıs daha cıksın, muhabbetınıze lımon sıkmıs olarak sozlerımı gerı alacağım.
Ya aslında bu konunun uzamamasını ısterken en cok ben yazmıs oluyorum, butun bunlar astatınden cıkıyor, senı tenhada kıstırırım astatın.[/QUOTE]
Cırcır da teşekkür etmiş ama.... Onu saymıyomusun:)