bizdeki 4 te çabuk bitti ben belki 1 i zorlar dedim amma yapamadı
passat
Printable View
bizdeki 4 te çabuk bitti ben belki 1 i zorlar dedim amma yapamadı
passat
[QUOTE=PASSAT;409131]önde üstad
4 ün 1 i ihlal yeri 580xx dir
biz erken başladık sp düştükten sonra başlayacak gibi
sanırım 1250.xx 3 olur
4 için yükselir
5 için düşer ve biter gibime geliyor
bakacaz artık
5 güdük kalırmı onu takip edecem
passat[/QUOTE]
12 hazirana dip alsın dua etsin buffalo orada 5 dalga bir düşüş alınmamış olursa 3 düşüş içinde 17 temmuza dip gideriz.
Jelibon.
Bakın 12 hazirana bana ve bize bir dip verirse bu sp 5 dalgalık bir düşüş 1415 den beri biz burada birşeyler çözeriz.
Ama herhangi erken tepme de kafa karışır o yüzden kafa niye karışır? O zaman 12 haziran ara dalgaya gelecek, en istenmeyen durum.
Tekrar yazıyorum öküz her iki tarih tepeye gelirse yanar, Valla bu 3 ay papatya yokken keşke uçsaymışım topicten böyle olunca yoruyor adamı. Sonuçta bizim herşeyimiz papatya.
Jelibon.
[quote=jelibon;409136]Bakın 12 hazirana bana ve bize bir dip verirse bu sp 5 dalgalık bir düşüş 1415 den beri biz burada birşeyler çözeriz.
Ama herhangi erken tepme de kafa karışır o yüzden kafa niye karışır? O zaman 12 haziran ara dalgaya gelecek, en istenmeyen durum.
Tekrar yazıyorum öküz her iki tarih tepeye gelirse yana, Valla bu 3 ay papatya yokken keşke uçsaymışım topicten böyle olunca yoruyor adamı. Sonuçta bizim herşeyimiz papatya.
Jelibon.[/quote]
yok yok nereye uçuyorsun usta???sadece sp değil altın la ilgili bir çok başarın ve tespitlerin ve sonuçların oldu.gayet güzel para kazandık.kazanmadığımız da oldu fakat kaybetmedik sermayeyi.uçmak yok topikte koşmaya devam.sagılar..brv
561xx geçilemede
10 ho izlemeye alındı
kırılırsa satış sertleşir.az kaldı yükselmeye amma ky psikolojisini yeniden bozmadan yapmayacaklar gibi
sat al larla iyi bir 1 hafta oldu
545xx de bakarım duruma tekrardan.kırarsa dolar bazında 2.848 gap var ona bakarım
10 ho
545xx
2.848 dolar bazında gap
düşüşün bitmesine az kaldı sabır
passat
[quote=aliveli;409137]yok yok nereye uçuyorsun usta???sadece sp değil altın la ilgili bir çok başarın ve tespitlerin ve sonuçların oldu.gayet güzel para kazandık.kazanmadığımız da oldu fakat kaybetmedik sermayeyi.uçmak yok topikte koşmaya devam.sagılar..brv[/quote]
eğer varya jelibon ve indi üstadın topiclerinden üstadlar gitsin varya
voborsanın dibine dinamit yerleştiririm
o kadar
üstadlar herkese lazım
daha 1 tl kaybetmedim.allah razı olsun üstadlardan
passat
sn.Jelibon Hocam düşürün şu altını lütfen siz evladiyelik olur dediniz ben 1400 riski hala mevcut diye almadıydım.UZUN VADELİ TREND Olsun alayım yatayım dedim.sizin evladiyelikk sözü çok kafamı kurcalıyor.SAYGILAR...
dolar bazında 3 cent üzerinde durma çabası var
2.848-3-3.25 arası devam
passat
[quote=bengu;409140]sn.Jelibon Hocam düşürün şu altını lütfen siz evladiyelik olur dediniz ben 1400 riski hala mevcut diye almadıydım.UZUN VADELİ TREND Olsun alayım yatayım dedim.sizin evladiyelikk sözü çok kafamı kurcalıyor.SAYGILAR...[/quote]
altında bayrak formasyonu var
bayrağı çiz alt desteği kırarsa belki 1555-1575 den alırsın
passat
1609.xx
1631.xx
[IMG]http://c1206.hizliresim.com/y/5/7h8v0.png[/IMG]
tr de bugünün en düşüğü 55606.xx izlenmeli
10 ho izlenmeli
passat
[quote=aliveli;409132]geriden geliyoruz galiba abi.birde şuna inanırım ne zaman bir borsa da halka arz lar çoğalıyorsa o borsadan hayır gelmiyor.ky yi yemliyorlar üç beş senelik kazançlar sert satışlarla elinden alınıyor.sonra ky yi çalışmaya sevk edip sermaye yaptırıyorlar.sonra yine aynı terane.borsalar çıldırıyor diyip yine sisteme çekiliyor ky ler.[/quote]
bende katılıyorum enson düşüşe geçeceğimiz yerde netaş ile birisanın bedelsiz olayını yaptılar şimdide farklı versiyon halka arz versiyonu ozamanda abde inmişti biz oyalandık çok geride kaldıkmı direk yetişiriz .kom
netaş ile birisa uzatmalı çıktılar ostim bir haftada bitirdi hemde fahiş yükselişle
Jelibon ustat nereye? 22 yillik borsacilik hayatimizda yeni yeni SP de poz almaya basladik. Ah bir de siz voba tesrif etseniz sahane olacak.
SP de shortu hic bozmadan 12 civarini bekliyorum. Ama onceden 1240a duserse orasi guzel yer.
[URL]http://www.scotiafx.com/Chart_Feed/IMM.pdf[/URL] jelibon hocam bu linkte altın spot ve net pozisyonlar var.Bu grafik için fikrinizi alabilirmiyim?
[img]http://666kb.com/i/c4eklv1j1kxzng2m4.gif[/img]
bence..........
[img]http://666kb.com/i/c4el2qiyq5x0cesl8.gif[/img]
bence.......
akhenaton bence cok zor ucgenın kırılması.altında ucge kırılırsa gumus 8 onsa kadar duser ondada aynı ucgenden var.bence haytaya hareket baslıyacak yukarıya dogru...
bence uzun vadelı grafıklerde paraboller daha onemlı.cunkı paraboller yasıyacagız.para basmayıp açmı yatacaklar.para basarak herseyı karsılıksız olarak alıyolar.ben olsam basarım...
üstad mesaj kutunuz dolu
bir mail atmam lazım .önemli.akıl almam lazım sizden kariyerim için
bir karar verme sürecindeyim
passat
[quote=finalwave;409211]akhenaton bence cok zor ucgenın kırılması.altında ucge kırılırsa gumus 8 onsa kadar duser ondada aynı ucgenden var.bence haytaya hareket baslıyacak yukarıya dogru...
bence uzun vadelı grafıklerde paraboller daha onemlı.cunkı paraboller yasıyacagız.para basmayıp açmı yatacaklar.para basarak herseyı karsılıksız olarak alıyolar.ben olsam basarım...[/quote]
çindeki gerileme ve rupinin yaşadığı durum vede hindistanın mücevherattaki vergi problemi altına satış yaşatmaya devam edebilir.ben böyle düşünerek grafiği hazırladım.fed inde twisti tekrarlamasını ama bunu yaparken paranın altına gitmeden yapacağını düşünüyorum.bu likidite krizinde birde enflasyonla yaşayamazlar.deflasyon altını buralara getir.tam bir kavşaktayız bence.ab faiz artırımına gidebilir.likidite sıkıntısı gırtlağa dayanınca emtia satışıda mümkün.bence herşey altının yükselişine karşı.bernankenin fikri hep altını dizginlemek olmuştur.2008 de 700 lere düşen altın şimdi 1150 lere yine düşebilir.bence altın fena halde trend takip ediyor graf kendini tekrarlıyor.kırılan trend grafına baktığımda 1100-1150 ye kadar bir boşluk var ve hiç güzel durmuyor.geçen seneki haziran ağustos yükselişini bu sene ters deneyebilir
[quote=akhenaton;409228]çindeki gerileme ve rupinin yaşadığı durum vede hindistanın mücevherattaki vergi problemi altına satış yaşatmaya devam edebilir.ben böyle düşünerek grafiği hazırladım.fed inde twisti tekrarlamasını ama bunu yaparken paranın altına gitmeden yapacağını düşünüyorum.bu likidite krizinde birde enflasyonla yaşayamazlar.deflasyon altını buralara getir.tam bir kavşaktayız bence.ab faiz artırımına gidebilir.likidite sıkıntısı gırtlağa dayanınca emtia satışıda mümkün.bence herşey altının yükselişine karşı.bernankenin fikri hep altını dizginlemek olmuştur.2008 de 700 lere düşen altın şimdi 1150 lere yine düşebilir.bence altın fena halde trend takip ediyor graf kendini tekrarlıyor.kırılan trend grafına baktığımda 1100-1150 ye kadar bir boşluk var ve hiç güzel durmuyor.geçen seneki haziran ağustos yükselişini bu sene ters deneyebilir[/quote]
ben tersi kannatteyim
neden dersenizi dolarla fiyatlanıyor
dxy 77.xx lerden 83.xx lere geldi altın fazla birşey olmadı
dxy ew sayımıda 86-87 civarları
yani doların yükselişi bile altına sat getirmiyor
altını kuvvetli tutan abd nin borç yükü,ve gireceği resesyon
altın ve gümüş yükselirken petrol düştü
neden petrol düştü.
petrol durgunluğu sevmez
isterse dxy 65 lere gelsin,dünyada durgunluk olursa petrol aşağı çakılır
yapı farklı,ters zamanlara girebiliriz
üstad ne dedi dolar çökecek endeksler çökecek niye
işte bu yüzden.bas bas doları çöker altın coşsun
savaşa yatırım yap
altının en değerli olduğu dönem savaş zamanlarıdır
1 uçak dolusu dolar versende 1 mermi alamazsın yeri geldiğinde
passat
bunların hepsi savaş yatırımı
savaştan sonrada bozdur altınları al hisseyi getir demokrat bir başkan
uçsun piyasalar
bakın eğerki abd de cumhuriyetçiler seçilirse savaş kesindir
demokrat =finans kesimi
cumhuriyetçiler= savaş baronları
passat
amaç trade ise piyasa psikolojisi ile yatırımcı psiklojisi önem kazanıyor ne kadar yatay o kadar sabır arkası okadar sert olur sistemde duygulara yer yok
buffilerim az kalldı
köklerini kazıyacaz yogilerin.
buffilerimi flatta bekletiyorum.bu güzel oldu yahu.buffiler flatta bekliyor
abd de 1298.xx geçilmezse son düşüş gelir ve bu iş biter
zaten 1298 geçilirsede düşüş zaten bitmiştir
bu tr deki 580xx le aynı durum yani
passat
vix rsı haftalıkta sanırım 70 i vurdurmadan dönmeyecek
günlkütede yatay yukarı bir hareket olacak gibi
erken atlayan buffileri biçecekler
ben vix te yatay yukarı bir hareketle endekslerde satış bekliyorum
kısa vade short
orta vade long
uzun vade don gömlek çorap short tur
buffilerim flatta bekliyor yeri geldiğinde sahaya sürecem
geçen hafta sp de çarptılar buffilerimi.kızağa çektim
dinlensinler biraz
felaket bir bull piyasa olacak
tr de 68000-70000 bekliyorum
amma ondan sonra unutun borsayı bence
ytd
passat
Maçtan selam atmosfer şahane vix bb içine dönüş ardına 3. şart olan bb dışına çıkış barını aşağıya aldığı an asla yeni short yok. Bu gerçekleşirse 12 haziran dip yerine tepeye gelecek. Gerçekleşmezse 12 haziran dibe gelecek. TR yarın 56.2 yi ihlal ederse yogiler stop ve cover olur. Bugün londra kapalı, 2 yatay aldık bugünle 3 olursa sert hareket gelecek. Ne zaman? Belki yarın belki yarından da yakın. Sert hareket yönünde olun o gün için.
Jel.
usta alın kupayıda iice keyfini çıkarın öle dönün trade bitmez :)
[QUOTE=jelibon;408023]verelim ses.
garanti 6 üstü tuttur. 6 yı geçip geçmemek kilittir.
Endeks 53900 noktasal al [SIZE="7"]55800[/SIZE] ilk ew noktası [SIZE="5"]56200[/SIZE] ikinci ew noktasıdır.
Sp 1328 bilindiği üzere.
Gece görüşürüz.
Jelibon.[/QUOTE]
kaç kapadı? net 801 değil boru değil jelibon.
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Beşiktaş:81 Efes:55 :)
3-1 yaptık hocam.
beşiktasa basarılar ama bovespa niye 1.42 düstü ben rahatsız oldum
Bu vıx Perşembe Cuma günü falan yukarı yapmaya başlar, gelecek hafta 45 seviyelerine uçar görünüyor, elini çabuk tutarsa belki bu hafta 36 seviyelerinde olabilir.
[URL]http://www.resourceinvestor.com/2012/06/05/irans-gold-imports-from-turkey-surged-in-april?ref=hp[/URL]
[URL]http://www.321gold.com/editorials/holmes/holmes060512.html[/URL]
biz neymişiz meğer.
bugün tr de yükseliş olacaktır.vadelilerden dolayı
dirençler belli
561xx-566xx
destekler
545xx-539xx
bence bugün artı açılıp eksi kapatacaz
neden derseniz
1-kısa vadeli teknikler sat vermek üzere
2-sayıma göre tr max 580xx görebilir.4 yükselişteyiz çünkü.4 1 i ihlal etmedikçe 5 düşüş gelecektir
3-sp de 1298.xx de aynı şekilde 4 1 i ihlal etmedikçe 5 düşüş gelecektir
4-vix al şartı vermedi.bence bufilere tuzak kuruyor
5-sp yi
1235-1250 arasında
tr yide
539xx-545xx arasında bekliyorum
tr de biraz daha fazla satış baskısı hissedilebilir.bizimkiler geri zekalı olduğu için alışıda satışıoda abartmayı severler
dikkatli olun derim
%40 nakite geçtim.%60 hisse devam
nakitleri aşağıdan almak için kullanacam
bu gelecek olan düşüşle tüm düşüşler bitecek ve ver elini 68000-70000 olacak
bana göre tabiki
ytd
passat
[QUOTE=jelibon;409034]Minuette derece İİİ düşüş sayımı.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;409035]5 dalga düşüşlü ilk düşüş sayımı.
jelibon.[/QUOTE]
4.6 da verilen ewlere eklenecek yeni birşey yok.
3 adet sıfır kapanış var ortada.
Sert gelecek.
Vixden öküz avantajlı. Vix bb çıkış barını geçip geçmeme meselesi olay. Geçerse yeni short yok. İlk iki şart zaten tamam.
Jelibon.
[quote=jelibon;409291]Maçtan selam atmosfer şahane vix bb içine dönüş ardına 3. şart olan bb dışına çıkış barını aşağıya aldığı an asla yeni short yok. Bu gerçekleşirse 12 haziran dip yerine tepeye gelecek. Gerçekleşmezse 12 haziran dibe gelecek. TR yarın 56.2 yi ihlal ederse yogiler stop ve cover olur. Bugün londra kapalı, 2 yatay aldık bugünle 3 olursa sert hareket gelecek. Ne zaman? Belki yarın belki yarından da yakın. Sert hareket yönünde olun o gün için.
Jel.[/quote]
bence 12 haziran dip olarak görüyorum
sp de bir düşüş daha kaldı
1298.xx kritik.geçerse düşüş zaten bitmiştir
vix te ise bence bufi tuzağı var
ben kısa vadeli short
orta vade long
uzun vade don gömlek çorap shortum
passat
Mor İİ geçildiği an ikinci ihtimal daha da devreye girer.
Devreye girdiği an ya 12,12 serisindeyiz ya da ilk düşüş bitti ve 2 yukarı bütün düşüşün geri alımını yapacak.
Onu anlama noktası 1335 olacak.
1261 oew sınırlarından (+7) tepme geldi.
1291-1303-1313-1363 yukardaki oewler.
1261-1240 aşağıdaki oewler.
Fed den likidite ile ilgili ipucu olumlu gelirse 2 yukarıdayız.
Gelmezse İİİ ün içinde bu ufak 4 ardında düşüş gelecek.
Volatilitiye hazır olun, ipucunu alırsanız dalgalarla ilgili aynı yönde olun.
Jelibon.
[quote=PASSAT;409229]bulduğum ve takip ettiğim 3 rakam var
83.047 direnç.geçmemeli
[COLOR=darkred]82.47[/COLOR] bu çok önemli pivot gibi işliyor bende.dününde dibi
81.835 buffalo stop yeri
birde altın gibi bayrağa gidiyor.işte bu çok tehlikeli
passat[/quote]
cuk oturdu
bugün en düşük gördüğü yer
82.468
bu pivot üzerinden gideceğim
83.04
81.835
bu 2 rakamda kırım yönlerim olacaktır
dxy sayımımında daha önce A koyduğum yeri sanırım değiştirecem gibi
yeni bir tepe gelebilir belkide.gelmezsede zaten B İÇİN DÜŞÜYOR OLACAK
endeksler üzerinden giderasemde sanki dxy tepe yenileyecek gibi geliyor
12-17 haziran da sanırım dxy tepe endeksler dip olacaktır
ver elini 68000-70000 diorum
ytd
passat
[QUOTE=PASSAT;409345]bence 12 haziran dip olarak görüyorum
sp de bir düşüş daha kaldı
1298.xx kritik.geçerse düşüş zaten bitmiştir
vix te ise bence bufi tuzağı var
ben kısa vadeli short
orta vade long
uzun vade don gömlek çorap shortum
passat[/QUOTE]
Bendeki kritik nokta mor İ nokatasıdır geçerse 1291-1303-1313 oew noktaları kritik olur.
Jelibon.
Seansta geçerse. Cfd de geçti zaten. Elbette önemli olan seans.
Jelibon.
[quote=jelibon;409346]Mor İİ geçildiği an ikinci ihtimal daha da devreye girer.
Devreye girdiği an ya 12,12 serisindeyiz ya da ilk düşüş bitti ve 2 yukarı bütün düşüşün geri alımını yapacak.
Onu anlama noktası 1335 olacak.
1261 oew sınırlarından (+7) tepme geldi.
1291-1303-1313-1363 yukardaki oewler.
1261-1240 aşağıdaki oewler.
Fed den likidite ile ilgili ipucu olumlu gelirse 2 yukarıdayız.
Gelmezse İİİ ün içinde bu ufak 4 ardında düşüş gelecek.
Volatilitiye hazır olun, ipucunu alırsanız dalgalarla ilgili aynı yönde olun.
Jelibon.[/quote]
ben gümüşçü olmam nedeniyle sıkı bir q3 cüyümfakat ters köşeye yatıracaklar gibi bir hisse kapıldım
q ler normal toplantılarda gelmiyor.
o yüzden 21 inde beklemiyorum.amma daha önce ve daha sonra arada gelebilirböyle bir müdahale
ben 21 haziran beklentisinde değilim
sp de ise bence 1298.xx geçilemeyerek düşüş gelecektir
vix ve dxy ,sayım ve kanallardan bunu gördüm
bajkalım nolacak
yeni long yok
bufiler flatta bekliyor
passat