15 daklık sistem güzel oluyor..en azından 15 dakika,durumun rahatlığına göre 30 dakika özgürsün..5 daklıklar adamı bunaltır..
Printable View
15 daklık sistem güzel oluyor..en azından 15 dakika,durumun rahatlığına göre 30 dakika özgürsün..5 daklıklar adamı bunaltır..
genelde son 6 aydır başarılı olan sistemler,gecensene temmuz-eylülde perişan olmuş..hemde ne perişan..sistem hele hele sadece HLC barından oluşmuşsa...
[QUOTE=jerfin;123114]benim sistem hala sat konumunu devam ettiriyor, hemde 5 dk. ilginç..:confused: ben short pozumu kapatana kadar hala böyle satda devam ederse alnından öpeceğim ve ilk defa bi sistem benden takdir kazanacak..:..:[/QUOTE]
benim sistem düştükcede al veriyor..habire al:o
5 dk lık periyotta trade etmenin sonu psikiyatri servisi benim için..
[QUOTE=enorton;123107]Ben namaza gidiyorum mübarekler, burası size emanet...[/QUOTE]
43425 Long... Emanete pek iyi bakamamışsınız :D
parite petrol altın ben dowu camdan atıcaklar bu gidişle hepsı asagı bakar oldu..bizi kim iteler onu bilmıorm
vob resmi olarak öğlen arası vermesede vermiş kadar oluyor yani..
100 puanda 2 saat döndük..
[QUOTE=YAVUZHAN;123124]5 dk lık periyotta trade etmenin sonu psikiyatri servisi benim için..[/QUOTE]
Bak bu yazının altına imzamı atarım.Hislerime tercüman olmuşsun! +.
[quote=YAVUZHAN;123124]5 dk lık periyotta trade etmenin sonu psikiyatri servisi benim için..[/quote]
kısa periyot anlamında mı uzun periyot anlamında mı? :..::..:
efg iştahlı başladı..
[quote=unlimitted;123129]kısa periyot anlamında mı uzun periyot anlamında mı? :..::..:[/quote]
kısa vadede klinik uzun vadede bakırköy :::
[quote=YAVUZHAN;123127]vob resmi olarak öğlen arası vermesede vermiş kadar oluyor yani..
100 puanda 2 saat döndük..[/quote]
Onun nedeni çok yatayız.Yoksa öğlen arasının kalkması çok iyi oldu.Önceden öğlen gapları ile ne batanlar oldu.Emirleri global yatırım yakalardı ilk.Full longum.