çak o zaman çak çak çak çak çak
abuze kadayıfın meşhur flim müziği.el hareketlerini yapamıyorum
anlayan anladı
passat
Printable View
çak o zaman çak çak çak çak çak
abuze kadayıfın meşhur flim müziği.el hareketlerini yapamıyorum
anlayan anladı
passat
[quote=PASSAT;310684]papazı 1.3020 den kapattım
27 pips kar
bereket versin
ama daha aşağılar görünüyor
1.2750-1.2630
ulen bunun normali 1.3042 200 ho idi.ama çok hızlı geldi ve gelişmeler bizi revize etmemize neden oldu
passat[/quote]
ispanyayı ve portoyu kaşıyorlar, eğer buna giderlerse dolar üzerinden tasarrufları emecekler demektir, bizdeki hızlı düşüş ve tedirginlik bu yüzden, yani şunu kestirebilirsek dene dene benleri var yüzünde, tane tane yani, sıradan, araya zaman alırlarsa anlamında, bu defa ara yükselişler gelecek taki portoya kadar, bu işin bir yönü risk zaten, yani ara vermez iseler dolarda iyi para alınır, dolar
için bu seviye devede kulak olur, her şey kovboya bağlı,.......genleşen o, diyorki herkez genleşsin,....ya zorla vercek bu parayı yada seve seve, şimdilik varan iki,......
bakın jelibonun söylediği russel zamanı dolare yükselişi zaten mevcut dönemsel olarak,
ilaveten topçu ateşi,
ilaveten ayırland,
ilaveten wiki miki, bunlar tesadüf olamaz,
şuna cevap yeni ülke mi, [B]portakal orda kal mı[/B], şimdi telafuz spana, porto, italya ve son eklenen belçika,
143.650-144.000 altı longcu stoplossu.
152.000 üstü shortçu stoplossu.
Hedef yukarıda 149.000-151.000.
Bugün 2500-3000 puan tepti sanırım Ancak dünün altına gelir ve 144.000 altı ve dünün altı kaparsa kaparsa 139.000 e düşer.
Kısaca 143.650-144.000 altı üstü diye bakılmalı.
İmkb 100 longcu stopu 63390.
Jelibon.
portakal orda kalmı, buna cevap bulan pozisyonunu ona göre alsın, ben derimki kriz politikası sürdürebilir olamlı, evet bunun adı bu kriz politikası, süreç ne mart 2009 29000-den 92000, krizede bakın hele, ....bu iş dene dene olamalı, problem şu spana örneğin ayağına kadar fon getirdiler almıyor adam,.....buna aldıracaklar sırası geldiğinde ama wiki miki, ama topçu atışı, ama sırası gelince, her dünya vatandaşına talebe vuracağı kadar para verilecek seneryo bu, yok ben avrupalıyım falan yemiyor, alacaksın harcayacaksın, öle, ya seve seve, yada ..ke, ...ke....
[QUOTE=jelibon;310698]143.650-144.000 altı longcu stoplossu.
152.000 üstü shortçu stoplossu.
Hedef yukarıda 149.000-151.000.
Bugün 2500-3000 puan tepti sanırım Ancak dünün altına gelir ve 144.000 altı ve dünün altı kaparsa kaparsa 139.000 e düşer.
Kısaca 143.650-144.000 altı üstü diye bakılmalı.
İmkb 100 longcu stopu 63390.
Jelibon.[/QUOTE]
Düşüş şimdilik ABC şeklinde. Böyle olacağı yazılıydı. İsteyene bulurum.
.38 geri aldı buna bakıyoruz.
Ayrıca Olası 5 dalgaya dönüşe bakıyoruz. 5 dalgaya dönüşme durumunda gördüğümüz düşüş 3 düşüş. Dönüşmezse C düşüşdü oluşan.
Jelibon.
[IMG]http://img530.imageshack.us/img530/6875/fffflt.jpg[/IMG]
yani 1 dk lık 400 puvan ortalama bırakıyor, dalgaya bak iri iri,......
Sp Graf.
120 likte 550 önemli,....
[QUOTE=jelibon;310712]Sp Graf.[/QUOTE]
Piyasa güzel ayrıntılarla doludur.
Bakabilene.
Niye piyasa süründürmeye burayı seçti?
Atıyorum neden mesela 1150-1170 arası değil.
Sebebi burası flash kriz öncesi bar.
Yani son iki yıldır en az hacim yapılan yer burası.
Hacimliyor burayı.
Ve sonra karar verecek.
Hatta Orta Vadeyi sata döndürüp iki kere flatleyip dün yine sat tehlikesi yaratarak yapıyor bunu.
Biliyorsunuz orta vade sinyaller burada sat harici gelmedi bir süredir. Bunda hiç
kaybımız yok. Sağlam al gelmeden yükselişler sat fırsatı oluyor. Bunları hergün yazmıyorum burada. Sinyali takip edin. Mesela bugün %.80 eksi sp kapanışı sata çıkarır. İndikatör burada bir dönem sürünür ama doğru yönü yakaladımı %5-6 en az garantidir.
Jelibon.
[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/3474/oooiw.jpg[/IMG]
[QUOTE=jelibon;310718]Piyasa güzel ayrıntılarla doludur.
Bakabilene.
Niye piyasa süründürmeye burayı seçti?
Atıyorum neden mesela 1150-1170 arası değil.
Sebebi burası flash kriz öncesi bar.
Yani son iki yıldır en az hacim yapılan yer burası.
Hacimliyor burayı.
Ve sonra karar verecek.
Hatta Orta Vadeyi sata döndürüp iki kere flatleyip dün yine sat tehlikesi yaratarak yapıyor bunu.
Biliyorsunuz orta vade sinyaller burada sat harici gelmedi bir süredir. Bunda hiç
kaybımız yok. Sağlam al gelmeden yükselişler sat fırsatı oluyor. Bunları hergün yazmıyorum burada. Sinyali takip edin. Mesela bugün %.80 eksi sp kapanışı sata çıkarır. İndikatör burada bir dönem sürünür ama doğru yönü yakaladımı %5-6 en az garantidir.
Jelibon.[/QUOTE]
Niye sinyal sık geliyor?
Esasında her zaman sık gelmez.
İlk sattan sonra ala dönmedi hiç mesela.
Amacaı Orta Vadeciye Renk vermemek.
Jelibon.