-
[QUOTE=Astatin;122516]aaa aaaaa... sistemin bir bildiği varmış...demek istiyorum günsonunda....
Bir gün herkes sistemci olacak..Gökhan bile :) :)[/QUOTE]
biri sistem mi dedi ıığğğğ...dng
hadi ben yanar dönerimdir de:..: gökhan'ın sistemci olması imkansız gibi birşey.:rolleyes:
-
[QUOTE=enorton;122512]Arkadaşlar herkese merhaba, yeni bir sistem üstünde çalışıyorum ama bu matrikste 4 aydan önceki verilerin olmaması insanı gerçekten sinirlendiriyor. Bence toplu mail atalım, en az 12 alık veriyi bari tutsun. Saatlik bir sistem denedim son 4 ayda %80 kazandırmış ama 2005 ten bu yana test yaptırdığımda sonuç hüsran :( Bu sebepten dolayı son dört ayı iyi olan bir sistem genel olarak belki de başarısız olacaktır...
Buarada ben hala long devam... :D[/QUOTE]
borsa kurulduğundan beri hep kar yapsa ne olacak ki...onlar geçmiş başarıdır..sen uygulada gör...pc milyonlarda kombinasyon yaparak en ideal sonucu veriyor..ama bu asla gelecek hakkında fikir vermez..en iyisi uzlaşmaya oynamak..:)
-
[quote=Astatin;122516]aaa aaaaa... sistemin bir bildiği varmış...demek istiyorum günsonunda....
Bir gün herkes sistemci olacak..Gökhan bile :) :)[/quote]
175 full short.Ben verirken isc düştü.150 den gidecekti ama birisi yazdı 118 emir.Hepsi gitti 175 ten.Geceye de yılanlarlayım.Para kazanacaz yine zamanı geliyor.
-
[i][b]15:30 Haftalık ABD İşsizlik Başvuruları Önceki 621.000 Beklenti 614.000[/b]
Açıklanacak olan haftalık işsizlik başvurularındaki artış ekonomide daralma olduğunu, işsizlik başvurularındaki azalış ekonomide canlanma olduğunu gösterir. Beklentilerin üzerindeki artışlar olumsuz algılanacaktır.[/i]
-
gökhan sistem kullanmaya başlasa o sisteme degil sistem ona uyar:)
-
Evet başka hisseler satışa geliyor.Borsanın değerini düşürüyor.Artamıyoruz.Dax da artamıyor.Çok az kaldı 3 30 da belli olur.8850 tepe olursa süper yeni trendimiz olur.İnşallah yön olur bir yöne.Şimdilik satış baskısı var.Efg de geldi.200 den daha yukarıda olmamız lazımdı.
-
[QUOTE=marakes;122522]gökhan sistem kullanmaya başlasa o sisteme degil sistem ona uyar:)[/QUOTE]
yok beah gökhan ağır kitle yatırımcı oldu artık.. baksana bu ruh hali çektirdiği resimlere bile yansıyor..:..:.dng
-
11.06.2009 15:26:42 *abd'de 10 yıllık tahvilin getirisi ekim ayından bu yana ilk yüzde 4'ü gördü
-
[QUOTE=abka;122519]borsa kurulduğundan beri hep kar yapsa ne olacak ki...onlar geçmiş başarıdır..sen uygulada gör...pc milyonlarda kombinasyon yaparak en ideal sonucu veriyor..ama bu asla gelecek hakkında fikir vermez..en iyisi uzlaşmaya oynamak..:)[/QUOTE]
Bunu aslında şunun için söyledim, istatistikte bakılan örneklemeye göre elde edilen sonuç genele uyralanır. Sizin söylediğinizden hareketle tabiki hiçbir anket gerçek seçim sonucunu bilemez. Amasn saraylının devir daim makinesi topiğinde, tüm testleri son iki ayda yaptırıyordu. Gerekçe olarak da son 500 barda başarılı olan bir sistem genel olarak da başırılır, %1 %2 ancak sapar diyordu. Ama saatlik verilerle oluşturulan sistemlerde bunun böyle olmadığı açıkça görülüyor. Ben bunu belirtmek istedim... :..:
-
[quote=jerfin;122524]yok beah gökhan ağır kitle yatırımcı oldu artık.. baksana bu ruh hali çektirdiği resimlere bile yansıyor..:..:.dng[/quote]
gözlüktendir:..:
-
[quote=marakes;122522]gökhan sistem kullanmaya başlasa o sisteme degil sistem ona uyar:)[/quote]
Matriks'in sistem altyapısını değiştirmesi lazım onun için. FX'çinin van minit sistemi bile onun kadar hızlı pozisyon değiştirmiyor. 10 Snlik yeni veri yayın ağı kurmaları lazım.dng
-
11.06.2009 15:30:16 *abd'de mayısta perakende satışlar yüzde 0.5 arttı(beklenti +0.6%, önceki -0.4%)
11.06.2009 15:30:23 *abd'de haftalık işsizlik başvuruları 601 bin (beklenti 621.000, önceki 621.000)