yalnız bu furuşmada cok uyanık olmalıyız indi....azami karla kalkmalıyız masadan.....
Printable View
yalnız bu furuşmada cok uyanık olmalıyız indi....azami karla kalkmalıyız masadan.....
[quote=eksper;229714]yaz indi yaz seni seviyorum.....[/quote]
ya exper yeter ya, tv de aynı şey, dön buraya long, bak yurt dışına dov,
ya söylüyorum büyük indikler var, garan satışı örneğin, adam geberen borsada bunu satışa koyarmı, yok, ya ne yapar, öle bir yerde çıkartırki torbadan, %4.43 dayar, sonra sakız gibi uzar bu, ara sıra yelpaze yapıp ateşi canlandırırlar bunlar,.......
neye üzülüyorum biliyormusun güzelim soygun döneminde bu gandi yoktu,...
şimdi var anasını satiim, bu hibonolar yüzünden gözlerim kan çanağı oldu, günlerce exper,.......
[quote=eksper;229715]yalnız bu furuşmada cok uyanık olmalıyız indi....azami karla kalkmalıyız masadan.....[/quote]
hazırız exper, kafamız yerinde olsun dikkatli olalım, çünkü bazen işaret geliyor balkonda cigaraya falan gidiyor,fiyat görmesse bir daha anlayamıyorum, kör kalıyorum,....bu gün günlük baskıyı kaçırdım örneğin, sabah 10 dakkika geç açıyorum, bazen yarım saat, gaplı günlerde körlük bu yüzden kaçınılmaz oluyor,.....
[quote=indregandi;229716]ya exper yeter ya, tv de aynı şey, dön buraya long, bak yurt dışına dov,
ya söylüyorum büyük indikler var, garan satışı örneğin, adam geberen borsada bunu satışa koyarmı, yok, ya ne yapar, öle bir yerde çıkartırki torbadan, %4.43 dayar, sonra sakız gibi uzar bu, ara sıra yelpaze yapıp ateşi canlandırırlar bunlar,.......
neye üzülüyorum biliyormusun güzelim soygun döneminde bu gandi yoktu,...
şimdi var anasını satiim, bu hibonolar yüzünden gözlerim kan çanağı oldu, günlerce exper,.......[/quote]
bende ne göz kaldı ne sac ne baş...bu itlerle ugraşmaktan inan yoruldum....bir kere bulaşmışız soyacagız caresi yok..
yazacağız exper, demek böyle oluyor, insan sinirleniyor, yazalım ki sakinleşelim,......
öle hale geldimki exper, her gün seans olsun her gün soyalım, non stop working, ara vermeden, 7/24 soyalım bunları, ayu olalım boğa olalım yeterki soyalım,......
yani gece açık olsun ben buradan soyim bunları, pijamalarla bile soyarım bunları exper,...
vadeli py kapalı mı olur nerede görülmüş bu, sen adama arka bahçe yap, adıda vadeli olsun, oh be çay da demliyelim, adam baltayı taşa vurursa, bassın buradan aşağıya, gece kapalı olsun ki biz önce satmayalım,.....sabah o versin ivmeyi, ne güzel be, dolar pysi var, ağız tadıyla vadede 10 gün satamassın alamassın ağız tadıylan, ne iştir, nasıl vobtur bu, faizi hiç koymazlar bilirlerki küllüm kazanılır,......
kaçacağız forexse, ama bunlarla bir hesap göreceğiz, sürü gütmek nasılmış, adam eğitmek nasılmış, parayla terbiye etmek nasılmış, bunları bir karşılıklı gözden geçireceğiz,.....
bugün gördün son ana kadar elini belli etmedi soysuz...emme artık dizginler elimizde artık cok daha iyi vuruşacagız bundan eminim...yaptıgımız bugünki vuruşma muhteşemdi ve önümüzü daha iyi görebilmemizi sagladı ..elimiz kuvvetlendi indi...
şimdi o grafları inceledinmi exper, dovunki dahil, dovun payı var, bizmki nin damarı derinde delemez, ağa ölçerin de biraz payı var, henüz kibrit aşamasında,çakıp atmadık daha, bu şu demek güzel short puvanı sonrasında tepki ihtimali, ama tepkiyi işaretle koyacağız işaret gelmeden olmaz,.....
[quote=indregandi;229725]şimdi o grafları inceledinmi exper, dovunki dahil, dovun payı var, bizmki nin damarı derinde delemez, ağa ölçerin de biraz payı var, henüz kibrit aşamasında,çakıp atmadık daha, bu şu demek güzel short puvanı sonrasında tepki ihtimali, ama tepkiyi işaretle koyacağız işaret gelmeden olmaz,.....[/quote]
biliyorum inceledim hepsini...yalnız ne yapacagımızı şimdi yazmayalım seans sırasında yazalım....okuyorlar indi anlık girecegiz olaya bugünki gibi.....