-
[quote=eksper;229701]burda yazıp milleti uyardıgımız ve yön verdigimiz ücün bunlar yapılıyor kanaatine varacagım en sonunda....başka mantıklı izahı yok cünki....raslantı olamaz......[/quote]
hiç olmassa vob arıza yapıyor exper, ...paraları tatlı bunların, bizde bunları iki yönlü soyacağız, işimiz bu, yasal soyacağız, yasal,.....
-
sen benim ana platforma baktınmı exper, soygunu oradan yönetiyorum,.....
-
küççük-k neyaptı acaba, otobüsden indimi, exper,....
-
şimdi güzel bir long yeresi ayarlıyacam exper, esas parayı buradan alacaz,.....herkes satarken biz long olacaz,.....işaret gelince tabiki, reel işaret subjektif deyil,.....buradan güzel kaldıracaz exper,......
-
bu eko politik yorumum önemli, sayfalarca gazete okumaya, efenim link tıklamaya gerek yok, işin özü o, balkonda bir cigaraya çıkıyor, anasını satim, buradan da vatan evladına veriyoruzki, çarpılmasınlar diye, akıllı olsunlar diye,.....
sonra makas durumu çok önemli, çok yazdım -500 görecem diye, bu ortalaması bunu görünce bu esas satış demek, daha görmedik, -300 , -700, ortalaması - 500 bunun, bunu çok yazıyorumki + makasla düşsün, bonusu cebine atamasın diye,.....
-
ulam ne dümenci adamlar bunlar, nereye çıkıyorsunuz lem nereye, amacınız ne sizin lem, borsa gibi pek durmuyo lem hareketleriniz sizin,......karla falan işiniz yok oğlum sizin, piyasa yokki, at gözlüğü takmışsınız dıgıdık dıgıdık, neye lem kime, nereye lem dıgıdık, bu kadar sırıtan bir durum, insan buna kızıyor,.....ayıp lem ayıp,.....
-
ne 80000 ne 100000, olsa ne olur lem, kime 80 olur kime 100 olur, kimin karnı doyar bu işten, bırakın lem bu işleri,.......taşeronlar,....titancılar,.....
-
-
[quote=indregandi;229705]küççük-k neyaptı acaba, otobüsden indimi, exper,....[/quote]
kücük k nin vaziyet kötü zannedersem....poz ayarlaması yapabildigini hic zannetmiyorum......eger öyleyse bide longdan darbe yerse cok üzülürüm.....
-
dov gıpraşma endexsi
[IMG]http://i44.tinypic.com/zwxr42.jpg[/IMG]
-
[quote=eksper;229711]kücük k nin vaziyet kötü zannedersem....poz ayarlaması yapabildigini hic zannetmiyorum......eger öyleyse bide longdan darbe yerse cok üzülürüm.....[/quote]
inşallah pozunu ayarlamıştır,..çünkü 74 de kıllanıyordu,....
-
[quote=indregandi;229708]ulam ne dümenci adamlar bunlar, nereye çıkıyorsunuz lem nereye, amacınız ne sizin lem, borsa gibi pek durmuyo lem hareketleriniz sizin,......karla falan işiniz yok oğlum sizin, piyasa yokki, at gözlüğü takmışsınız dıgıdık dıgıdık, neye lem kime, nereye lem dıgıdık, bu kadar sırıtan bir durum, insan buna kızıyor,.....ayıp lem ayıp,.....[/quote]
yaz indi yaz seni seviyorum.....