-
[QUOTE=eloy;347461]pek kıymetli voborsa ahalisi gunaydın.
zotriksi arayıp derinliği kapatmaları halinde aylık veri alısverısının ne kadar azalacagını sordum, kayda deger bı degısıklık olmayacagını, gunde 7 saat acık kalan programın ayda 3 gb verı akısı yaratacagını soyledıler. turkcell vın ve avea jetin her ikisini de denedim sadece matrıks ve tradeekspress acıkken 400 mb a yakın gunluk verı akısı oluyor yanı ayda 20 kusur ıslem gununden 10 gb fılan edıyor.
ya zotrıkstekı elemanlar bu ısten bıhaber ya da ben bıyerde hata yapıyorum. derınlıgın ya da fdowun etkısı nedır arkadaslar bu verı akısına?
not:bahsettıgım derınlık hıssedekı derınlık ,vobdakı derınlık acık kalacak zaten..[/QUOTE]
Ben bi ara vınn dan derinlikli matrikis kullanıyordum... Web sadece sankoya girmek için açıyordum...Ayda 3 küsur GB civarında kotadan gidiyordu...
-
[quote=seçilmiş böcük;347483]Ben bi ara vınn dan derinlikli matrikis kullanıyordum... Web sadece sankoya girmek için açıyordum...Ayda 3 küsur GB civarında kotadan gidiyordu...[/quote]
yanlıslık olmasın hisse derinlik di mi patron?
-
[QUOTE=eloy;347484]yanlıslık olmasın hisse derinlik di mi patron?[/QUOTE]
Hisse derinlik olarak olarak sadece garanti ve vob derinlik açık oluyordu...
-
-
rastgele patronlar,iyi seanslar..
-
[quote=eloy;347461]pek kıymetli voborsa ahalisi gunaydın.
zotriksi arayıp derinliği kapatmaları halinde aylık veri alısverısının ne kadar azalacagını sordum, kayda deger bı degısıklık olmayacagını, gunde 7 saat acık kalan programın ayda 3 gb verı akısı yaratacagını soyledıler. turkcell vın ve avea jetin her ikisini de denedim sadece matrıks ve tradeekspress acıkken 400 mb a yakın gunluk verı akısı oluyor yanı ayda 20 kusur ıslem gununden 10 gb fılan edıyor.
ya zotrıkstekı elemanlar bu ısten bıhaber ya da ben bıyerde hata yapıyorum. derınlıgın ya da fdowun etkısı nedır arkadaslar bu verı akısına?
not:bahsettıgım derınlık hıssedekı derınlık ,vobdakı derınlık acık kalacak zaten..[/quote]
benim ofisteki 4 gb kotayı ikiye katlıyordu günde 9 saat açık matriks..
-
-
lütfen dedik ama bakalım pala ne diyecek :)
-
[quote=The Tatar;347490]benim ofisteki 4 gb kotayı ikiye katlıyordu günde 9 saat açık matriks..[/quote]
fenerlilere özel tarife yapıyolar galiba :) bi tek ikimize 8-10 gb gelıyo .dng
-
[quote=eloy;347494]fenerlilere özel tarife yapıyolar galiba :) bi tek ikimize 8-10 gb gelıyo .dng[/quote]
maksat fenere gol olmasın eloy yemişim kotayı :::
-
bakalım son işlemim tarihe mikemmel mi yoksa denyomel olarak mı kaydolacak..hehehehe.
-
[quote=Astatin;347497]bakalım son işlemim tarihe mikemmel mi yoksa denyomel olarak mı kaydolacak..hehehehe.[/quote]
mikemmell olacağından hiç şüphem yoktirr asti abi....brv.brv
-
[quote=obsidyen;347501]mikemmell olacağından hiç şüphem yoktirr asti abi....brv.brv[/quote]
Senin graşik sayımını da teprik ederiz optis abi....brv
-
[quote=The Tatar;347489]rastgele patronlar,iyi seanslar..[/quote]
Batron 75500 kapayabilirik kanaatimce:cool:
-
sitem etme asti abi...EW topiğine asacam lakin palacımı bekliyorum...:o
-
[quote=Astatin;347505]Batron 75500 kapayabilirik kanaatimce:cool:[/quote]
sabah sabah korkutma beni patron :..:
-
[quote=obsidyen;347506]sitem etme asti abi...EW topiğine asacam lakin palacımı bekliyorum...:o[/quote]
yok patron sitem etmiyorum..sonuçta sayımın graf görüntüsü önemli değil::: çünkü doğruluğunu ölçebilecek EW bilgim yok:rolleyes: Graşik sayım demen yeterli yani sayımını anlamamız açısından..benim için...:..:
-
[quote=The Tatar;347508]sabah sabah korkutma beni patron :..:[/quote]
75600?:p:p
-
asti abi sen sayımımı anlamışsındır...zaten...mesaj da var idi....brvacaba öylemi... bizim ayu pala kravattan sıkılıp papyon takmaya kalkıştı...mı...:..:
-
-
[quote=obsidyen;347511]asti abi sen sayımımı anlamışsındır...zaten...mesaj da var idi....brvacaba öylemi... bizim ayu pala kravattan sıkılıp papyon takmaya kalkıştı...mı...:..:[/quote]
pala-kravat-papyon-neowave metaforu beni aşar...zaten tek başına neowave de aşar...özetle: Höööööööööööö...anlamadım:::
-
üstte 78000 - 78300 - 79200
altta 76500 - 75800
75800 / 79750 sıkışmasına son verebilecek seviyeler..
şimdilik alt tarafa daha yakınız :)
-
patron bu arada yeni avatarında çok manidar :)
tebrik ederim :)
-
[quote=Astatin;347514]pupusal durumlar.com[/quote]
yeniendüşük.com :)))
-
[quote=The Tatar;347518]patron bu arada yeni avatarında çok manidar :)
tebrik ederim :)[/quote]
berhudar ol dıtatar patron...:p
-
optis duptis optis duptis...eski günlerdeki gibi....graşalım beyler acelemiz var
[URL]http://video.mynet.com/sharingan/Alexandra-Stan-Mr-Saxo-Beat/1060946/[/URL]
-
bu eşek deper bence. :..:
-
Abbas should go olduğndan dolayı son şortları 750 den gapatır...+400 daha..mikemmel olmasa da eyi oldu...hadi efiyet olsun
-
[QUOTE=Astatin;347526]Abbas should go olduğndan dolayı son şortları 750 den gapatır...+400 daha..mikemmel olmasa da eyi oldu...hadi efiyet olsun[/QUOTE]
Patron bir tahvil sayımı alsaydık, sanki dolar gibi çaktırmadan düşecek gibi.
-
[quote=Astatin;347526]Abbas should go olduğndan dolayı son şortları 750 den gapatır...+400 daha..mikemmel olmasa da eyi oldu...hadi efiyet olsun[/quote]
tezzamandapajeroyabinelim.com :D :..::::
-
gısa bi ara..aha 5-15 dk tobo mu olayor ne...bye
-
[quote=aslan;347527]Patron bir tahvil sayımı alsaydık, sanki dolar gibi çaktırmadan düşecek gibi.[/quote]
abi tahvili sayamıyorum..çıbık gibi kerata..dalgası yok..:p
-
[quote=Astatin;347136]gorkmaya ben de gorkiyim o ayrı...senin gözlükten gözükenleri de çizsene optis abi..nepwave isterik ü[URL="http://www.."]www..[/URL].
Optis abi sence bu bayrak-sanca-flama-çanak-çömlek grubundan mı yoksa zarf mı atıyo lebron...pembe mi mavi mi optis abi
(Buu arad strobaba şiar haline getirdiği gibi: fiyat üçgene ne yönde girerse, üçgendne o yönde çıkar .çalışmış)
[IMG]http://i54.tinypic.com/2nw3ho7.png[/IMG][/quote]
[quote=Astatin;347286]he he he..bu da strobaba nın makara geçmesi için EW sayım..hehehehehe (tamamen karındandır, ciddie alınmasın lütfen..zaten EW kurallarına da uymuyo..ama LW kurallarına uyabilir.....abi şimdi 5 den sonra devasa bir triyengıl gırmış aşşa...belli ki şinci onun düzeltmesini yapıyo takoz mudur ed midir nedir...hiç düzeltme esas oğlanıı geçebilir mi arkedaş..bence yani LW ce 12250 üzeri mimkinastız..hehehee..üwww
[IMG]http://i55.tinypic.com/alg6t1.png[/IMG][/quote]
VOB işkembe analiz live, FDJ işkembe sayım live:o:o:o:D:D:D:::üüü
-
ACaba kaç arkadaşımız daha, ula biraz ransa da yeniden şortlasak diye düşünüyordur..üühühühü..
-
[quote=Astatin;347540]ACaba kaç arkadaşımız daha, ula biraz ransa da yeniden şortlasak diye düşünüyordur..üühühühü..[/quote]
Astatin long yeresi 76bin civarı görünüyor amma daha aşağı vermiyorlar hissi var..yukarı 77,1xx aşağı 76,6xx arasındaki hareket 1 dakka da bişey vermiyor..yatay dayız...
tabi my opinion
-
TGG 2 olmiş.... e fiyat günlük en düşüğe yakın.... yeni bir turn geliyor ama önce asıl turn un tersi yönde bi lebronlayacak kanaatimce
-
[url]http://www.youtube.com/watch?v=pkWbXvZS5HQ&feature=related[/url]
-
[quote=fXci;347544][URL]http://www.youtube.com/watch?v=pkWbXvZS5HQ&feature=related[/URL][/quote]
Sfenkus Petrus,
Sana mıhteşem bir sürprizim var...:)))
-
acaba şuan longçularmı ağırlıkta shortçularmı :)
-
[quote=The Tatar;347546]acaba şuan longçularmı ağırlıkta shortçularmı :)[/quote]
filat olduğum için ilgilenmiyorum şahsen:D az önce asıl yönün tersi yönde önce bir lebronic hareket teoremine uygun bi hareket etti ama vol ve vlt kesmedi beni şhsen..o yüzden lonklamadım...ve bana sorarsan depecekmiş süsü veriyor ama depmeyecek..gorkuttum ama gusra galma...:::