Akbank iki kademe birden verdiler..Tokada devam....lelele
Printable View
Akbank iki kademe birden verdiler..Tokada devam....lelele
merhabalar;
full flat izlemeye devam...
bazen küçük ve orta ölçekli yatırımcıların tuşa basmaması gereken zamanlar vardır...Bunlar senede bir kaç kere olur...oluşan marjla kaçırılan karlar yatırımcının gözüne sokulup işlem yapmak cazipo hale getırılmeye calısılır..
oysa kı kazanılsa bıle ,kazanma sebebi şu durumda ,sağlıklı bir trading stratejısıyle olmaz..(kı allah kımseye sansına para kazandırmasın bu işte)
o yuzden filler tepişirken geride durup beklemek gerekir...ezilmemek için..
hayırlı seanslar..
böyle satışlar görmeyeli epey zaman olmuştu..
Bugün tükkan kaçta kapanıyor?
[quote=seçilmiş böcük;303445]Bugün tükkan kaçta kapanıyor?[/quote]
Vob 12.35 olması lazım...
[quote=seçilmiş böcük;303445]Bugün tükkan kaçta kapanıyor?[/quote]
spottan 5 dk sonra,12:35 diye biliyorum..
[quote=abka;303427]günlük sistemde max. olası zarar hesaplanmalı..benim sistem bazen toplam -8.000 puan zarar yapmış..ben -10.000 olarak görüp ona göre kaldıraç yapıyom..
neyse hayırlı kazançlar..[/quote]
10,000 puan stop 10 kont 10.000 tl demek valla iyi cesaret abka kardeş stop losun çok yukarılardaymış :( bende öyle bi cesaret te yok para da :o
[QUOTE=a.kaya;303451]10,000 puan stop 10 kont 10.000 tl demek valla iyi cesaret abka kardeş stop losun çok yukarılardaymış :( bende öyle bi cesaret te yok para da :o[/QUOTE]
stploss değil bu...sistem kar egrisine göre olası max. zarardır..20 milyarın varsa en fazla 10 kontrat poz alacaksın...
ama bu 5-6 yıllık voba göre en kötüsü...
[quote=a.kaya;303415]Astiii 5 likde :..: babalar gibi pupu var :..:[/quote]
Asti yok galiba bugün tatilde bu arada 5 liklerde pupu lara devam ediyor hala :D :D :D
[IMG]http://i51.tinypic.com/nda8tf.jpg[/IMG]
15 likte ters flama var, bariz...
uaaaahhhh..günaydın ağalar...oh oh oh...şortlar tam vardiya para basıyo..az bi kahvaltı yapayım