-
[QUOTE=mersiyk;75759]ya yavas geyikleyin azcık yetisemiyorums sayfalara:)[/QUOTE][QUOTE=Astatin;75760]Ben onları CD ye çeker gönderirim sana.. Reco nun sesiyle dublaj da yaparız:..::..:[/QUOTE]
bir cdde bana hazırla diyecem CDye sığmayacak bunalr DVD yap en iyisi daha blue raylik olmamış.
-
[QUOTE=mersiyk;75771]rcp sende bizim aramıza katıl bırak astiyi ;) .dng .kom[/QUOTE]
Ya ben astatını satmaya dunden razıyım, sorulurmu hıc,
-
[QUOTE=rcp;75762]arkasından konusmak gıbı olmasın ama hıc gozum tutmamıstı zaten
(mesajları sonradan silebiliyor muyuz, ya da nasıl inkar ediyoruz)[/QUOTE]
artık pıcak faciası listemde 2. sen varsın
-
[QUOTE=mersiyk;75767]ya bende anlamadım vobix :D[/QUOTE]
Sabah burada incin top atıyor kimse geyik yapmıyor geyikler VOBjektifte oluyor. Geyikler buraya piyasacaalr vobjektife dedim. Yoksa burası geyik ağırlıklı vobjektif klonu olacak.
-
ancakkk!!!
sız derken??
ve ayrıcana ıttıfakınız ne kadar guvenılır, en son kımı neden sattınız ya da satmıslıgınız varmıdır?
cetenıze uye kabul ederken acayip ritüellerınız falan var mı?
ozetle cetenızı tanıtırmısınız?
-
[QUOTE=jerfin;75775]artık pıcak faciası listemde 2. sen varsın[/QUOTE]
Bak sımdı, yöneticimizle ciddi bir ittifak arayısı ıcındeyken olmadı be jerfo,
Kız kısmısı kinini saklar, pıcaklayağını onceden ılan etmez, hem ne bılıyorsun belkı astatın dusmanlıgı kinini unutturur, bu kadar peiş fikirli olma.
-
[QUOTE=rcp;75777]ancakkk!!!
sız derken??
ve ayrıcana ıttıfakınız ne kadar guvenılır, en son kımı neden sattınız ya da satmıslıgınız varmıdır?
cetenıze uye kabul ederken acayip ritüellerınız falan var mı?
ozetle cetenızı tanıtırmısınız?[/QUOTE]
Çeteyi tanıtırlarsa 12. dalgada onlerı da alırlar. Ben sordum mapusa laptop almıyorlarmış. Bir de yer kalmamış bir yatakta iki kişi yatılıyormuş. Pek gidilecek yer değilmiş. Bu yüzden pıçak olayını da erteleyin bence.
-
:..:oy oy oy..VOBIX im çok yıprattı bu geyikler bu ilişkiler beni..:..: özüme dönüyorum..diyalektik devimin ..doğada herşey başladığı yere döner..yıpranmış, kendi için ama kendinde şey olarakdan yabancılaşıp kendimibuldum..ohhh
-
[QUOTE=VOBiX;75779]Çeteyi tanıtırlarsa 12. dalgada onlerı da alırlar. Ben sordum mapusa laptop almıyorlarmış. Bir de yer kalmamış bir yatakta iki kişi yatılıyormuş. Pek gidilecek yer değilmiş. Bu yüzden pıçak olayını da erteleyin bence.[/QUOTE]
Yok 12 dalgada medya var yargı var, bizim grup 56 dalgaya denk düşüyo, kısmetse, o zamana kadar da kım öle kim kala.
-
[QUOTE=Astatin;75780]:..:oy oy oy..VOBIX im çok yıprattı bu geyikler bu ilişkiler beni..:..: özüme dönüyorum..diyalektik devimin ..doğada herşey başladığı yere döner..yıpranmış, kendi için ama kendinde şey olarakdan yabancılaşıp kendimibuldum..ohhh[/QUOTE]
Evet ya, geyık de neymıs, diğer forumda gun boyu geyık, ınsan stres oluyo, bak burada pıyasa hakkında konusuyoruz, ınsanın bakış acısı genıslıyor.
-
[QUOTE=Astatin;75780]:..:oy oy oy..VOBIX im çok yıprattı bu geyikler bu ilişkiler beni..:..: özüme dönüyorum..diyalektik devimin ..doğada herşey başladığı yere döner..yıpranmış, kendi için ama kendinde şey olarakdan yabancılaşıp kendimibuldum..ohhh[/QUOTE]
hah pikidap geldi .lelele
-
aman be başım ağrıyor..beni türk hekimlerine emanet ediniz..yada türk modlarına (yada moduna) emanet ediniz...zzzzzzzzzzzzzzz