akb +3.616
citi +1.975
tgb +1.664
efg -6.668
gedik -1.475
ubs -500
[quote=padişah;347391]bu bilgisayarda excelim yok, net pozları yazar mısın? ilk 3 alıcı ve satıcı.....[/quote]
Printable View
akb +3.616
citi +1.975
tgb +1.664
efg -6.668
gedik -1.475
ubs -500
[quote=padişah;347391]bu bilgisayarda excelim yok, net pozları yazar mısın? ilk 3 alıcı ve satıcı.....[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;347392]akb +3.616
citi +1.975
tgb +1.664
efg -6.668
gedik -1.475
ubs -500[/quote]
eyvallah.
efg terste kaldıysa hapı yuttuk demektir........
[quote=padişah;347393]eyvallah.
efg terste kaldıysa hapı yuttuk demektir........[/quote]
efg tersde kalmaz..canı isterse tersde kalmış görünmek ister:D
Bu arada Kill Bull yakında vizyonda.dng
S.A.
Akşam saat 17.30 dan beri matriks gold kendi kendine kapanıyor. Tekrar gidip açmak gerekiyor. Fakat 3-4 dk sonra yine tamamen kapanıyor. Böyle br şey ile karşılaşan oldumu acaba.?
veya çözümünü bilen varmı.?
Her zaman ne çalışıyorsa yine aynı şeyler çalışıyor. Bir şey yüklediim desem, oda değil.
laptop zaten 8 çekirdek, w7, ve matriks gold 3.02 versiyon yüklü..
Bilen paylaşırsa sevinirim.
Saygılarımla
[quote=qazzaq;347400]Akşam saat 17.30 dan beri matriks gold kendi kendine kapanıyor. [/quote]
C:\Matriks altındaki USER klasörünü saklayıp geri kalan herşeyi silip bir daha kurmak lazım gibi. Kurulduktan sonra yedeklenen USER klasörü yeni kurulmuş olanın yerine kopyalanırsa eski ayarlar, sistemler vs. aynen geri gelir.
Düşünüyorum da.. Keşke bu kadar gaçınılmaz olmasaydı.. :)))
[quote=Strategist;347401]C:\Matriks altındaki USER klasörünü saklayıp geri kalan herşeyi silip bir daha kurmak lazım gibi. Kurulduktan sonra yedeklenen USER klasörü yeni kurulmuş olanın yerine kopyalanırsa eski ayarlar, sistemler vs. aynen geri gelir.[/quote]
Fakat bu sıkıntı bana özel değil sanırım. Çünkü 1-2 kişide daha aynı anda ve hatta telefonda iken kapandığını gördük. Arkadaşımda da kapandı, bende de kapandı. Ondan burada sorma gereği gördüm. Belki matriksi arayabilen olmuşturda, sorunu bilen birileri vardır dedim.
Şu matrikse tek bir muadil firma neden çıkmaz hala anlamış değilim. Tek tercih edilme sebepleri, expert, formul konabiliyor olması. Yoksa çekilecek program değil.
Her sabah ekranda açık olan 30-40 grafiği güncelleyeceksin ki, barlar eksiksiz olsun. Gün içi 50 sefer x30yvade yi tüm verileri güncelle diyeceksin ki, onlar yüzünden boşu boşuna oluşmuş sinyallere girme, ekran donar, takılır, firmayı ararsın hep aynı terane.. görülmemiş fiyatta bar görürsün. Döner firmayı arar derdini anlatırsın ama bir bakmışsın yok olmuş. Bide derler ki, bizde her şey normal.
e-broker tam emir gönderirken donar kalır,, matriks kendini 3-4 dk arayla kapatır,
yeteeer yaaa..
ve veri sağlayıcılar'ın diğerleri hala UYUSUN... birisi çıksa formül uygulanabilir, expert çalıştırılabilir ekran verse, müşterisi 4e katlanır..
[quote=qazzaq;347404]Fakat bu sıkıntı bana özel değil sanırım. Çünkü 1-2 kişide daha aynı anda ve hatta telefonda iken kapandığını gördük.
expert çalıştırılabilir ekran verse, müşterisi 4e katlanır..[/quote]
17:00 den itibaren benzer sorunlar ben de yaşandı, Stro patronun dediği gibi yeni sürüm yüklenmesi gerekiyormuş. Bugün itibariyle yayınlanan emir işlemlerine ilişkin matriks yeni bir versiyon üretmişmiş.
[quote=ordi;347407]17:00 den itibaren benzer sorunlar ben de yaşandı, Stro patronun dediği gibi yeni sürüm yüklenmesi gerekiyormuş. Bugün itibariyle yayınlanan emir işlemlerine ilişkin matriks yeni bir versiyon üretmişmiş.[/quote]
yeni sürüm yeni sürüm. Sanırsın ki bir şey yenilenecek.. Tövbe tövbee... 3 aylık 304 TL alırken şeker gibiler.
Neyse, ben daha 1 saat önce sitelerindeki download başlığında en üsttekini yeni indirip, eskinin üzerine kurdum. 3.01 miş bendeki, şimdi oldu 3.0.2..
Ama sorun aynı. açıyorsun ama 4dk sonra timer varmış gibi kapatıyor kendini...Buu böyle saat 17.00 dan beri devam ediyor.
2 sinyalden geç çıksak 3-5.000 lira zarara sebep olurlar..5dk bar boyları 1.000 ila 2.000 puan olduğu bu zamanlarda yapmasalar olmazdı sanki.
Kısaca ben sanmıyorum yeni sürüm filan kurtarsın..
[QUOTE=qazzaq;347408]yeni sürüm yeni sürüm. Sanırsın ki bir şey yenilenecek.. Tövbe tövbee... 3 aylık 304 TL alırken şeker gibiler.
Neyse, ben daha 1 saat önce sitelerindeki download başlığında en üsttekini yeni indirip, eskinin üzerine kurdum. 3.01 miş bendeki, şimdi oldu 3.0.2..
Ama sorun aynı. açıyorsun ama 4dk sonra timer varmış gibi kapatıyor kendini...Buu böyle saat 17.00 dan beri devam ediyor.
2 sinyalden geç çıksak 3-5.000 lira zarara sebep olurlar..5dk bar boyları 1.000 ila 2.000 puan olduğu bu zamanlarda yapmasalar olmazdı sanki.
Kısaca ben sanmıyorum yeni sürüm filan kurtarsın..[/QUOTE]
bende de 3.0.2 yüklüydü sonra kendisi 3.0.3. yükledi... kendi kendine kapanıp açtı şimdi 3.0.3 yüklü normal çalışıyor...Sende güncelleme yapamamış olabilir...Deepfreeze gibi birşeyle kompiterini koruyorsan sorun çıkmış olabilir...
Voborsa büyüğü Selçuklu gral'ın bir sohbet esnasında bir başka Voborsa büyüğü Sazan gral'a ettiği özlü bir söz;
"abi konu kısaca .. neden graşka olmuyor .... :mad::mad::mad::mad:"
Deepfreeze tarzı hiç bir şey kullanmıyorum. Ayrıca 3-4 aydır aynı şartlarda çalışan şey bir anda kendini kapatmaya başladı. Neyse yarın sahiplerine sorarız artık.
Teşekkürler ilginize.
Gaçınılamıyomu ne ???
muhtemelen çarşamba günü 80.000 görülür
[quote=seçilmiş böcük;347410]bende de 3.0.2 yüklüydü sonra kendisi 3.0.3. yükledi... kendi kendine kapanıp açtı şimdi 3.0.3 yüklü normal çalışıyor[/quote]
yukarıda anlatılan durum bende de gerçekleşti. Sonrasında graf çalışması yaparken fark ettim, pitchfork, flama, bayrak formasyonları eklenmiş. En azından benim fark ettiklerim bunlar.
Günaydın vobçugrallar
[quote=Strategist;347311]Bilemem Astrobaba... Sanki dip yuvarlak geleceği parlak gibi bir görüntü var... Korkutmak gibi olmasın ama orta vadeli hedef 200.000 mi ne...bugün ise 80,000 altında kapanışı neredeyse imkansız görüyorum. Hatta 78000 altında kapatırsa saçlarımı kazıtırım üvv... :::[/quote]
Bunu öne alalım...Stro Üstad dan:..:dün
[quote=seçilmiş böcük;347410]bende de 3.0.2 yüklüydü sonra kendisi 3.0.3. yükledi... kendi kendine kapanıp açtı şimdi 3.0.3 yüklü normal çalışıyor...[/quote]
Way canına.. Zotriks'e bak... Kullanıcıdan izin almadan kafalarına göre update ediyorlar artık demek... Benimki de kendiliğinden güncellenmiş... Sistemlerin falan yedeğini tutmak lazım her zaman demek ki.. Eninde sonunda otomatik update yapacam diye yanlış birşeyler yapıp herşeyi siler bu meret... :mad:
Bıraktığımız yerde açıldı lebron..
375 e şort kavırma yazdım..kısmet
[quote=Sekube;347432]Bıraktığımız yerde açıldı lebron..[/quote]
Graş için zemin müsait patron... - gap olsaydı gap kapanana kadar graş olamazdı... Ama şimdi her an caaarrttt diye verebilir Pala...
Ama elini çabuk tutsun bugün yine toplantıdan başımı kaldıramayacam... üvvv...
[quote=Astatin;347433]375 e şort kavırma yazdım..kısmet[/quote]
aha da gitti hepsi...du bakalım
575 e reshort yazdım..aha gitti
300 puana kaparım yine haaaa...bu lebronla baş edilmezzzzzz..
günaydın arkadaşlar.
425 short kavırma yaptım.
yukarıdan yine basarız, yeter ki yükselsin. bol kazançlar dilerim..............
77225 e şort kavırmaları yazdım..spot açılınca bi titretir lebron herhalde
Bir voborsa büyüğü Stropatro dan özlü biz söz
"Graş için zemin müsait patron... - gap olsaydı gap kapanana kadar graş olamazdı... Ama şimdi her an caaarrttt diye verebilir Pala... "
Optis abi, görüyorum ordasın...saymadın bir neowave gitti..üwww
[quote=Astatin;347441]Bir voborsa büyüğü Stropatro dan özlü biz söz
"Graş için zemin müsait patron... - gap olsaydı gap kapanana kadar graş olamazdı... Ama şimdi her an caaarrttt diye verebilir Pala... "[/quote]
Patron bence pozisyonu kapa git yat durumu var...:eek:
Mumbai ye mi taşınsak ne yapsak.Üçlü dip yapmış yardıra yardıra ralli yapıyor.Gıraşamadık hiç değilse ralli yapardık...
[quote=Sekube;347445]Patron bence pozisyonu kapa git yat durumu var...:eek:[/quote]
valla olabilir hacıseku..1 günlük doğum günü iznim duruyo valla...şu 225 şort kavırmalar kapansa ben de ekranı kapatıp kendimi istanbulun börtü böceğine sokağına vurabilirim...du bakalım
[quote=Astatin;347444]Optis abi, görüyorum ordasın...saymadın bir neowave gitti..üwww[/quote]
Ben saydımda asti abii palayı bekliyorum...hemide eyi bir pikçır asacam asti abim...
300 e çektim şort kavırmaları
[quote=Astatin;347450]300 e çektim şort kavırmaları[/quote]
350 flatingo..bereket versin..mola
Canım sıkıldı flat...
aaarııı..vız vız vız....zzzzzzzzzzzz
pek kıymetli voborsa ahalisi gunaydın.
zotriksi arayıp derinliği kapatmaları halinde aylık veri alısverısının ne kadar azalacagını sordum, kayda deger bı degısıklık olmayacagını, gunde 7 saat acık kalan programın ayda 3 gb verı akısı yaratacagını soyledıler. turkcell vın ve avea jetin her ikisini de denedim sadece matrıks ve tradeekspress acıkken 400 mb a yakın gunluk verı akısı oluyor yanı ayda 20 kusur ıslem gununden 10 gb fılan edıyor.
ya zotrıkstekı elemanlar bu ısten bıhaber ya da ben bıyerde hata yapıyorum. derınlıgın ya da fdowun etkısı nedır arkadaslar bu verı akısına?
not:bahsettıgım derınlık hıssedekı derınlık ,vobdakı derınlık acık kalacak zaten..
[quote=eloy;347461]pek kıymetli voborsa ahalisi gunaydın.
ya [COLOR=red]zotrıkstekı elemanlar bu ısten bıhaber[/COLOR] ya da ben bıyerde hata yapıyorum. derınlıgın ya da fdowun etkısı nedır arkadaslar bu verı akısına?
..[/quote]
hoşgeldin deloyloy,
yanıt veriyorum : bilmiyorum... ama muhtemelen doğru yanıt budur..:)
Daxın takozu patladı :)
[QUOTE=eloy;347461]pek kıymetli voborsa ahalisi gunaydın.
zotriksi arayıp derinliği kapatmaları halinde aylık veri alısverısının ne kadar azalacagını sordum, kayda deger bı degısıklık olmayacagını, gunde 7 saat acık kalan programın ayda 3 gb verı akısı yaratacagını soyledıler. turkcell vın ve avea jetin her ikisini de denedim sadece matrıks ve tradeekspress acıkken 400 mb a yakın gunluk verı akısı oluyor yanı ayda 20 kusur ıslem gununden 10 gb fılan edıyor.
ya zotrıkstekı elemanlar bu ısten bıhaber ya da ben bıyerde hata yapıyorum. derınlıgın ya da fdowun etkısı nedır arkadaslar bu verı akısına?
not:bahsettıgım derınlık hıssedekı derınlık ,vobdakı derınlık acık kalacak zaten..[/QUOTE]
Ben bir ara bakmıştım, derinlikli matriks 180-200 mb civarıydı.