tüm emekleriniz için sonsuz tşkler. Umarım fazla uzun sürmez ayrılığınız. saygılar abi
Printable View
tüm emekleriniz için sonsuz tşkler. Umarım fazla uzun sürmez ayrılığınız. saygılar abi
[QUOTE=Larossıan;277242]Sn.Vernikçiye ait olan bu topikte uzun süredir siz değerli arkadaşlarla paylaşım yaptık.
Bir süre dinlenmek için sizlere şimdilik veda ediyorum.
İnşallah ilerde tekrar birşeyler karalarım..
Saygı ve sevgiyle
Hoşçakalın.[/QUOTE]
Sn Larossıan verdiğiniz bilgilerden çok faydalanmıştık umarım ayrılığınız uzun sürmez kısa zamanda görüşürüz.
Hoşçakalın
[QUOTE=Larossıan;277242]Sn.Vernikçiye ait olan bu topikte uzun süredir siz değerli arkadaşlarla paylaşım yaptık.
Saygı ve sevgiyle
Hoşçakalın.[/QUOTE]
Laros abi saygılar hörmetler abi .. paylaşımlar için teşekkür ...dinllen abi .. dinlendikten sonra bekliyoruz ama .. hoşçakal laros patros komutan ... :o:o
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
Sevgili Loros abi emekleriniz için sonsuz teşekkürler umarım çok kısa bir ayrılık olur ,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle .. selamlar
üstadlar birer birer terkediyor saraylı da gitti hayırdır inşallah
74.800 - 77.600 dalgalı yapı halen devam ediyor. Bu bölgeyi ilk terkediş feyk hareket olabilir. Ikinci terkediş yapıyı bozar.
Dalgalı yapıyı takip edenler 74800-75300 aralıgından al pozisyonundadırlar. trend olusumunu takip edenler 75400-75700 bolgesınden sat pozısyonundadırlar. Pala da nasıl her ikisini de ters koseye yatırırım hesabındadır :)
[quote=Larossıan;277242]Sn.Vernikçiye ait olan bu topikte uzun süredir siz değerli arkadaşlarla paylaşım yaptık.
Saygı ve sevgiyle
Hoşçakalın.[/quote]
[I]emekleriniz için teşekkürler...ALLAH sizden razı olsun...[/I]
üüü
[quote=Larossıan;277242]Sn.Vernikçiye ait olan bu topikte uzun süredir siz değerli arkadaşlarla paylaşım yaptık.
Saygı ve sevgiyle
Hoşçakalın.[/quote]
svg.larossian,
değerli katkılarınız için çok teşekkürler...:D
selam ve sevgiler...
bikaç gündür uğrayamıyordum foruma,şimdi aldım kötü haberi..
larossian abi en kısa sürede yine görüşmek üzere inşallah !
şimdiye kadarki herşey için teşekkürler,hakkını helal et abi..
Sayın Larossıan sizden çok şey öğrendim dinlenip dönmeniz dileğimle.
sayın larossian paylaşımlarınız ve katkılarınız için teşekkürler,......tatilinizin kısa sürmesi dileklerimle,....