-
şimdi bunları yazacağız, iki senedir bekliyoruz...
Bu kavruk dışa bağımlı, sığırı bile olmayan ekonomiyle, iki sene boyunca geldiler ve mala vurdular, birileride çankçısı çömlekçisi oldu bu işin,....
Yazmasak olmaz, hatırımız kalır, tülle dolaşıyor el sürdürmüyor dedik, yüz kere yazdık bunu, ....tülle dolaşmaya illaki devam edcek ancak yakalamışken,.....
-
tünaydınlar..geriden geliyorum..
-
[quote=indregandi;338733]trash tüm hızıyla yolda he,....[/quote]
hocam son sayfayı tıkladım gerideye döndüm az yazmışız..okurken zorlanmadım :::..dün iyi değildim günboyu o nedenle ekranı yeni açtım..iş müsade ettikçe..şu seans içi olayını 15 dakikadan fazla peryotta bakmayalım derim..1...5...10..15..o kadar..
şimdi bunlarda genel yönü 15 likten..geri kalan trend dönüşümlerini 1 ve 5 den bakalım diyorum..
-
Bugün elektrikler kesik, sordum 1 de gelecekmiş, kalktım aracıya gittim,...
-
saat 2 ye kadar buradayım,
-
Onadan sonra saat 3 de ekrandayız, fasılalı olaraktan,
trush tüm hızıyla devam ediyor,......
Spotçulara laf analatımıyordum aracıda, tül diyordum perde diyordum, dekoratif diyordum, ı ııhhhhhh...
şimdi ses etmiyorum, olum öldüğm bittim diyorlar ben dinliyorum,....
Spot dipte yarışıyor, taban yarışı yapıyor,......
-
hocam dönüş yeri olarak nereyi bekliyorsunuz...
-
Bu iş böle allahın sopası yok, para senin olcak, parayla dolduracan, en az yarısını, sen ne yapmışssın adamA doldurtmuşssun dükkanı, adam iş yapamayınca kol kesiyor, sen bir dakka diyorsun dinlemez,.....parasını kurtarmaya bakar,....
şimdi dün üç gün dedik, bu günden sonra iki gün kaldı,.....cum ve ptesi,
vob arka kapı idi, şubat en diplere yakın kapatacak tutku kardeşime sevgiler,...
-
[quote=mirzaşan;338801]hocam dönüş yeri olarak nereyi bekliyorsunuz...[/quote]
vade geçişinin son günü veya bir önceki günün ikinci yarısı, bir fake yükseliş yaparlar, artık aylık satıştayız, bu satış aylık bantı kırarak ortalama altına girdi, dün seansta graf vermişitim, aylığın, geriye güvenmek kalmıştı grafa,....
Bu şimdi ortlama altına indi artık, ölçümüz 61-62 idi, ancak BU HEDEF OLMADAN ÖNCE vAde geçişi için(NİSAN) ŞUBATIN en diplerİNden bir tepki koyarlar,.....
Bu senaryo dji nin ise sahip çıkacak, deyilse bu iş trush hedefi sonrası crusha döner,.....buna zaman çok daha,....
61-62 civarlarında trush mı crash mı bakacağız, trush da max seneryom 56 civarına, günlük sarkma şeklinde,....çok kısa
-
sayın indi u100 için değil mi 61-62 ? yoksa x30 mu ?
-
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/61/upload/e93724ef.png[/IMG][/URL]
tushla crash arasındaki fark şu temel olarak;
trush 61-62 den dönerken, cush buradan tepki koyduktan sonra tekrar 61-62 seviyelerini kırarak 1929 a gider, anadınıznı....
bunu önlemek için ağa babaların, bu mötör ülkeleri mesala 92.5 zirve bizde bunun üstüne atıp ondan sonra crasha girmeleri gerekir,
kısaca crasha burada pay yok henüz, trush ise ölçülü dediğimiz, bu ölçüye kuzey afrikayı koyacaz, arap yarım adasını , proje eğer dji nin kontrolünde ise, bunu dji den anlarız, o durumda dji düşüşünü kısa keser, olayı başlattığında deyil, kontrol edebildiğini gösterdiğinde düşüşünü durdurur ve sinyal gönderir uşaklarına,....
biri teknikten biri siyasetten, biride tnx ten, usd sorgulanmadıkça yani usd den kaçış olmadıkça trush var,.....usd den kaçılırsa 1929 var,.....buda ölçü, usd den kaçılmayıp, tnx 4 üstünde kalıcı olmaz ise bu yine trush,
ölese trush ilk hedef crush beklemede,....
-
[quote=Se_M;338814]sayın indi u100 için değil mi 61-62 ? yoksa x30 mu ?[/quote]
vob için abim, uzun zamandır yazıyoruz bunu,.......3 ay oldu nerede ise,....