-
[quote=eksper;229606]mutlaka cort girmeliyiz tren kacabilir.....[/quote]
relax hiç bir şey kaçamaz, evrensel çekim kanunu bu, katil cinayeti işledikten sonra dönüp aynı yre bir daha gelirmiş, bu ağa katil, ptesiye 73500-73700 olabilir, olmadı lönk deneriz exxpereim, illa cört mü şık duruyor, sabah ne demiştin hatırla,....
-
-
daha kapadıgım yarımı yerine komadım haa.aa.........kademeli koyuyorum.....
-
[quote=indregandi;229530]dedeyi kestik, alooo dede nerdesin,....bırak şu makaleleri,....onları ben yazıyorum zaten,....[/quote]
canın sağolsun gandim. Senin yazdıklarınıda okurum. Ama bugun anlaşılmaz bir yoğunluk vardı. Akşam nasıl olsa hepsini okurum.
-
[quote=indregandi;229609]relax hiç bir şey kaçamaz, evrensel çekim kanunu bu, katil cinayeti işledikten sonra dönüp aynı yre bir daha gelirmiş, bu ağa katil, ptesiye 73500-73700 olabilir, olmadı lönk deneriz exxpereim, illa cört mü şık duruyor, sabah ne demiştin hatırla,....[/quote]
bugün cok pis vuruşuyorum indi.....soydum deyusu hindi gibi....tutmayın beni.....
-
[quote=eksper;229613]daha kapadıgım yarımı yerine komadım haa.aa.........kademeli koyuyorum.....[/quote] kademeli koy, hepsini koy yerinde koy,......
-
spot kapandıktan sonra
tekrar gelecek kucagıma
öpücük verecek:..::..:
-
3/10 cortum, fazla olmamı istiyorsa gelsin yukarıda bekliyorum,....
-
150 den de vurdum yarısı oldu şimdi..
-
30 lukta alış verdiler bu o,...
-
800 den kapadıklarım 73000 ..73150...73175den yerine kodum....
-
birazdan günlük graf atacam çok önemli bir graf, sean içi konuşmalarımın çoğu buradan, birbirimizi iyi anlar isek daha iyi sonuç alırız,....
[IMG]http://i43.tinypic.com/2h7if84.jpg[/IMG]