-
[quote=GOKHANFINDIK;121931]Yine kazanamaz isen zaten bir yiğit yani ben vobtan siliniyorum.Çünkü ekranı kapattım.Allah ne verdi ise son limitleri kullanarak shortladım.Bu arada resimde yanımda bulunan bebek dün bir ingilizin kucağına zıpladı.Diskodan dışarı çıktılar(Sanırım fiyatta anlaşamadılar)geri geldiler.Sonra başka bir ingilizin kucağına zıpladı.Onda anlaştılar.Sabaha kadar dans ettiler.[/quote]
neden? senin kucağında yer yokmuydu:..:
-
[quote=VOBiX;121932]Bende de var aynı sorun.
Daha doğrusu sorun bizde değil MAtrikste.[/quote]
dedik size..bırakın şu MS i..geleim MTX e..hem ismi daha havalı
-
-
-
[QUOTE=Astatin;121935]dedik size..bırakın şu MS i..geleim MTX e..hem ismi daha havalı[/QUOTE]
İyi de sorun MTXde zaten MSde sorun yok ki MTX işini doğru düzgün yapıp veriyi indirse olacak. Hem MTXte çalışmayan göstergeler vs var MSte.
-
[quote=abka;121937]ms ye veri gelmiyor..[/quote]
evet sorun var...
-
[QUOTE=Vob Trader;121922]350 kısa stop loss 375 in geçilince altıın sağlam doldurulmasıyla aktif alım nerden alırsa[/QUOTE]
hasan almaz basan alır basın lolar
-
[quote=oguzhan;121909]Kısalarımı 250 den zararına kapadım[/quote]
[B]Uzun vadeli sabah 300 puan aşaıdan Shortladım.. [/B]
[B]aüğ[/B]
[B]İki ay içinde düşüşten 7000 puan değil 6700 puan kazanacağım demekki .[/B]
[B]Kısalarımı kapamayacağım, Kısalarımı kapamayacağım, Kısalarımı kapamayacağım. 2 ay El sürmeyeceğim tövbe, El sürmem tövbe, El sürer miyim hiç ? yok yok sürmem sürmem..[/B]
[B]Kendime telkin yapıyorum..:):):)[/B]
[U][B]Çıkarken böyle el sürmeyerek kazandım..[/B][/U]
[B][/B]
[U][B]Düşerken de böyle el sürmeyerek kazanacağım...[/B][/U]
[B][/B]
[B]Hiçbir sisteme uyarak kazanamıyorum.. Uzun vadede devamlı kayıp..[/B]
-
gerci problem düzeldi..ama en azından çok rahatsız oldugumuzun farkına varsınlar..matriks de[B] hangi telefonda [/B]şikayet,istek ve kızgınlığımızı ifade edebiliriz..
-
[QUOTE=abka;121937]ms ye veri gelmiyor..[/QUOTE]
MAtirkse mail attım gönder tuşuna bstıktan sonra kontrol etim verielri aldı. Adamalr daha maili okuyamadan düzeldi. İki sn daha bekleseymişim olacakmış.
-
[QUOTE=abka;121943]matriks de[B] hangi telefonda [/B]şikayet,istek ve kızgınlığımızı ifade edebiliriz..[/QUOTE]
[url]http://www.matriks.web.tr/iletisim.aspx[/url]
-
[quote=abka;121943]matriks de[b] hangi telefonda [/b]şikayet,istek ve kızgınlığımızı ifade edebiliriz..[/quote]
0212 356 64 00