-
abd 10 yıllıklar aşağı geliyor buda olumlu birşeyi fiyatlıyor gibi
tahvil boşluğu doldurdu
parite yukarı gidiyor sanki olumlu birşeyi fiyatlıyor gibi
daha önce en küçük bir olumsuzlukta kendini hızla yukarı atan dolar aşağı geliyor
piyasa düşerken apsd düşüyordu
şimdi ise piyasa düşerken apsd artıyor
ama piyasa yine düşüyor
birşeyler oluyor
izlemek gerek bakalım nolacak
vob ta 90700 sağlam yer gibi görünüyor altı biraz zora sokar gibi
91600 üztüne atarsada rahatlarız gibi
-
[QUOTE=PASSAT;463437]apsd düşerkende satış geliyordu ve biz noluyor diyorduk
şimdi ise artarkende satışın devam etmesi normal diyorsunuz
biraz garip değilmi bu durum[/QUOTE]
oluşumun (apsd) yönü önemli tabii, ama ne yaptı sabahtır düşerken arttı değilmi? bu direk satıcılı olduğunu gösterir ve düşüştür aslında, ama düşerken azalışlarda yine fiyatın hareketi ve apsd nin azalışı dengesine bakmalı, zor bi iş kabul etmek lazım, güniçi yukarı giderkenmi eksiliyor ve sonra fiyat düşüyor gibi inceliklerede bakmalı, tam çıkarımda bulunmak kolay değil bence, sadece çıkarım yapıyorum genel olarak benzer hareketlere göre, yüzde 100 doğru tahmin edemeyiz, uğraşıyoruz işte kendi çapımızda :)
-
[quote=bull market;463456]oluşumun (apsd) yönü önemli tabii, ama ne yaptı sabahtır düşerken arttı değilmi? bu direk satıcılı olduğunu gösterir ve düşüştür aslında, ama düşerken azalışlarda yine fiyatın hareketi ve apsd nin azalışı dengesine bakmalı, zor bi iş kabul etmek lazım, güniçi yukarı giderkenmi eksiliyor ve sonra fiyat düşüyor gibi inceliklerede bakmalı, tam çıkarımda bulunmak kolay değil bence, sadece çıkarım yapıyorum genel olarak benzer hareketlere göre, yüzde 100 doğru tahmin edemeyiz, uğraşıyoruz işte kendi çapımızda :)[/quote]
aynen katılıyorum
ben sadece noluyoru belirtmek istedim
adamlar düşüreceklerse piyasayı apsd yi azaltaraktayapıyorlar çoğaltarakta
ulen pala ulen pala
-
Bugün şu sıralar karıştı görüyorum
Ne oluyorsa artık
Aslında uzak durmak lazım...
-
[quote=PASSAT;463440]abd 10 yıllıklar aşağı geliyor buda olumlu birşeyi fiyatlıyor gibi
tahvil boşluğu doldurdu
parite yukarı gidiyor sanki olumlu birşeyi fiyatlıyor gibi
daha önce en küçük bir olumsuzlukta kendini hızla yukarı atan dolar aşağı geliyor
piyasa düşerken apsd düşüyordu
şimdi ise piyasa düşerken apsd artıyor
ama piyasa yine düşüyor
birşeyler oluyor
izlemek gerek bakalım nolacak
[COLOR=red]vob ta 90700 sağlam yer gibi görünüyor altı biraz zora sokar gibi[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]91600 üztüne atarsada rahatlarız gibi[/COLOR][/quote]
aynen devam
-
apsd yukarı tepişle beraber artmaya başladı
acaba longmu çalışıyor pala
-
91600 etrafında dolanıyor namıssız
-
[quote=PASSAT;463476]91600 etrafında dolanıyor namıssız[/quote]
KIRDI VE 92000 ÜSTÜNE ATTI KENDİNİ
hadi oğlum pala kavur öküzleri
-
tepeden 10 bin puan düştük artık paketide açtılar bundan sonra yukarı teper değilmi?:)
paket patlamadan açıldı ya olumlu heralde:..::..:
-
[QUOTE=bull market;463372]paketten seçim sstemini değiştirelim çıktı
barajı tamamen kaldırıp dar bölge seçim sistemi öneriside var.
yoksa iktidar yavaştan seçim sistemi değişti ve seçimden umulmadık sonuç çıktı diyerek tüyecekmidir nedir?:..::..::..:[/QUOTE]
NE YAPALIM BU SEFER PARAMIZ YETMEDİ DESTEKLERİ ÇİN'DEN GETİRDİK .
AMA ÇİN MALI DESTEKDE BU KADAR OLUYOR , HİÇ SAĞLAM DEĞİL
HEMEN KIRILIYOR :p
-
[QUOTE=bull market;463383]destek diye diye 85 bine düşecek galiba kih kih:D:D[/QUOTE]
aslında sn. bull market'in bu mesajına karşılık yazacaktım , yanlış msj alıntılamışım!
bizim destekler made in china . gülmeyin ankara bile yeni füzeleri çin'den
alacakmış , biz destek almışız çokmu :)
bu arada cim bom manchini'yi getirdi . Büyük iş başardı .
inter'i üç yıl üst üste şampiyon yapmış , manchester city'i 44 yıl aradan sonra
şampiyon yapmış , ciddi bir teknik adam yani boru değil .
cim bom çok iyi bir antrenör getirdi ama burada işi zor ;
ne italya'da , ne de britanya'da karşısında bir fener yoktu !
bizim takım öyle ayarsız ki , karşısındakinin ayarını da bozuyor :)
-
Ankara füzeleri emperyalistlere göstermek için alıyor, hani çin in füze teknolojisi ne alemde onu bi görürler bu sayede, yoksa 100 km menzilli füzeylen ancak savunma olur, birde kafayı kullansalar bakıp bakıp füze teknolojisi kapar ve geliştirmeye başlar bizimkiler, en çokda israilin paçası tutuşur, şöyle 2500 km lik füze geliştirsek kol gibim olur heriflere:..::..:
yoksa makine hesabını biliyor, desteğin neresi olduğu belli her zaman için, makineye güçlük yok bunu bilen biliyor.:)))