-
SOn bir kaç günün aksine, ilk seans bugün DJin çıkışına nispetle daha güçlü bir piyasa olacağını düşünüyorum..Her ne kadar 43375 yeresinin geçilmesinin çok güç olduğunu düşünsem de ve 42975 yeresi de möhim bir direnç olsa da
Sİstemciler, sistemlerine uymaya devam etsin,
Hİstemcilerde alış yada satış baskısı beklesin :)
1 haftadır sürdürdüğüm sistem update ve uptodate çalışmaları bitti. Sisteme uymadığım sürece, bu sistem geliştirme işi bir hobiye dönüşecek... :)
-
herkese günaydı bol kazançlar
-
FDji + 47 puan yukarıda gözüküyor
-
Günaydın,
Bol kazançlı bir gün olması dileklerimle.
Düşüş trendi devam ediyormu? Yoksa yine yükseliş trendinemi girdik.
-
Günaydın sisteme göre longuz bakalım ekmek yedireceklermi.
-
[quote=Astatin;121678]SOn bir kaç günün aksine, ilk seans bugün DJin çıkışına nispetle daha güçlü bir piyasa olacağını düşünüyorum..Her ne kadar 43375 yeresinin geçilmesinin çok güç olduğunu düşünsem de ve 42975 yeresi de möhim bir direnç olsa da
Sİstemciler, sistemlerine uymaya devam etsin,
Hİstemcilerde alış yada satış baskısı beklesin :)
1 haftadır sürdürdüğüm sistem update ve uptodate çalışmaları bitti. Sisteme uymadığım sürece, bu sistem geliştirme işi bir hobiye dönüşecek... :)[/quote]
Astatin senin graf larını gönderdiğin sisitemin gayet iyi (Bana göre) ona uyamıyormusun sanırım dünkü getirisi en az 1000 puan yapardı diye tahmin ediyorum . Benimde seninkine benzer sistimim var dünkü getirisi 1200 puan dı. Ama sisteme uymak mesele diyorsak hep beraber (sistemlerine uymayanlar) bir psikolog'a gitmemiz gerekli
-
[quote=Larossıan;121682]Günaydın sisteme göre longuz bakalım ekmek yedireceklermi.[/quote]
Valla laross,
Bana sorarsan yedirirler ekmek lonklara..Ama bankaların tekniklerine bakıyorum hala ciddi bir toparlanma yok günlükte, hatta GARAn ve İŞC hala felaket....Ama bugünde günlük olarak yükselişle kapatırsa hişşş noluyo diye bakmak lazım..Sonuçta bu "heyvanlar" yine çoğunluğun beklemediği anda ve beklemediği şekilde yapacaklar yapacaklarını..Sistem şart..Uysan da şart uymasan da :)
-
gnd
vob izmirde sorun var
arıza açılışa kadar giderilemesse 09.15 e açılış olmama ihtimali var
-
Günaydın dostlar ; şu uymadıgınız sistemleri bana bi gönderin arkadaşlar ben onlara sıkı sıksı sarılıyım:) bu arada sürekli iyi haber pompalıyorlar dax ve dow canınıza okuyacagım der gibi yuksek duruyor ögleden sonra gelecek verıler ile her şey ters e donebilir. sonunu düşünen kahraman olamaz. sistemleri bekliyorum bu arada :)
-
[quote=Vob Trader;121685]gnd
vob izmirde sorun var
arıza açılışa kadar giderilemesse 09.15 e açılış olmama ihtimali var[/quote]
Yapmasınlar arızalı kalsın..Ne zamanki DJ 7500 e düşer o zaman başlayalım işleme
-
arkadaşlar saat ayarını nasıl yapabilirim? teşekkürler
-
[quote=vob trader;121685]gnd
vob izmirde sorun var
arıza açılışa kadar giderilemesse 09.15 e açılış olmama ihtimali var[/quote]
09.07.35 itibariyle arıza giderildi.