-
Yarından itibaren spot'da da fiyat aralıkları küçültülüyor di mi?... Acep bunun sonucunda hisselerin gün içi grafları adam gibi olur mu? Yabancı hisselerin 5dk'lık graflarına bakıyorum, adam gibi. Bizim hisseler kademelerin saçmalığından dolayı kutu kutu... Adımları tam küçültseler de hisselerde de sistem çalıştırabilsek.. üvv..
-
[quote=Astatin;303274]heee dedinnnnn..107000 e düşcez dedin..bende geçen hafta 105000 e düşcez demiştim...o zaman içimden vay be ben bile 105000 diyosam düşüş zamanı hakkaten gelmiş olmalı diye de geçirmiştim..ühühühühühü[/quote]
sen bugüne bak dün dündür bugün bugündür be hocam :) 107,000 hala diyorum vazgeçmedim ki ama ısrarla düzeltme gelmesi % 15-20 lik lazım dediğimi dün gibi hatırlıyorum ahanda forum şahit :D :D :D
-
yeni bir dip istiyorummmmmm :)
-
[quote=Strategist;303290]Yarından itibaren spot'da da fiyat aralıkları küçültülüyor di mi?... Acep bunun sonucunda hisselerin gün içi grafları adam gibi olur mu? Yabancı hisselerin 5dk'lık graflarına bakıyorum, adam gibi. Bizim hisseler kademelerin saçmalığından dolayı kutu kutu... Adımları tam küçültseler de hisselerde de sistem çalıştırabilsek.. üvv..[/quote]
yarın deel 1 gasım :D
-
[quote=seagate;303294]yarın deel 1 gasım :D[/quote]
Püh... Vade sonlarını hafta sonu zannetme huyumdan vazgeçemedim... Her vade sonu düşüyorum bu tuzağa... Hayatımız VOB olmuş **... :..:
-
banu alkanın bir şarkısı vardı onu garantiye uyarladım kaldırmazsan kaldırırlar gülüm zuhahaha
-
Tam not artışı ortamı var aslında...Ya da IMF anlaşması tamam haberi... 17:34'de.... .dng
-
kaldır kaldır vur yere muhtar kellesi gibi
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x8exge_ankarali-turgut-ankarali-yasemin-mu_music[/URL]
-
teminatlar 800 ne zaman oliyi
-
ne oluyor arkadaşlar bir habermi var?
-
[quote=seagate;303304]teminatlar 800 ne zaman oliyi[/quote]
Teminatın geri vitesi yoktur... Sadece ileri gider... :..:
-
[quote=seagate;303304]teminatlar 800 ne zaman oliyi[/quote]
onu demek için çok erken değil mi :..: 81-82 kırılması lazım