experim o benim yazdığım seneryo varya siyasi olan, o da çok önemli ha,
önemliler,
-500 makas,
paket senaryosu,
72800 ün kırılması ve kibrit çakılması, baca yangını için, bunlar lüzumlu ve gerekli unsurlar,
Printable View
experim o benim yazdığım seneryo varya siyasi olan, o da çok önemli ha,
önemliler,
-500 makas,
paket senaryosu,
72800 ün kırılması ve kibrit çakılması, baca yangını için, bunlar lüzumlu ve gerekli unsurlar,
[IMG]http://i41.tinypic.com/sq2ofd.jpg[/IMG]
bu ağa ölçer baca yangınına doğru hareket halinde,..işaretli olan, kırmızı indik, pala ise henüz kesmedi, niye ağasını bekliyor çünkü, ağam gelmeden şurdan şuraya gitmeme dedi,...
[quote=indregandi;229489]experim o benim yazdığım seneryo varya siyasi olan, o da çok önemli ha,
önemliler,
-500 makas,
paket senaryosu,
72800 ün kırılması ve kibrit çakılması, baca yangını için, bunlar lüzumlu ve gerekli unsurlar,[/quote]
valla indi benim ücün ise tek önem verdigim gercek elindeki poz ne yönde....gerisi hikaye bence..
düşecekse eger...
stopları patlatmadan
burda (73450) durup işlemesi lazım...
bekliyoruz...
küçük_ k otobüsten indinmi, yolculuk devammı,......
paşalar iceri girdi....imf bitti...siyasi gerginlik....yunan patates oldu...pariteler mok oldu..secim devrede.....dedik... bastık cortu 65..66000 yaresinden ...ne oldu ???eldeki pozu longdu ....cortcu kıyamet gibiydi...hepimiz malamat olduk yalanmı...unutma o günleri...
[quote=eksper;229505]paşalar iceri girdi....imf bitti...siyasi gerginlik....yunan patates oldu...pariteler mok oldu..secim devrede.....dedik... bastık cortu 65..66000 yaresinden ...ne oldu ???eldeki pozu longdu ....cortcu kıyamet gibiydi...hepimiz malamat olduk yalanmı...unutma o günleri...[/quote]
ben öyle basmadım, bu guzu emmi, ile boz dayı yı biraz geçtim, 68000 lerde bende patlattım, o da bir günde %4.43 patlattı,.....ama o zaman hazır deyildim experim tam, vardı bir şeyler,....
[quote=indregandi;229506]ben öyle basmadım, bu guzu emmi, ile boz dayı yı biraz geçtim, 68000 lerde bende patlattım, o da bir günde %4.43 patlattı,.....ama o zaman hazır deyildim experim tam, vardı bir şeyler,....[/quote]
indi öpecegim az kaldı sıkı dur......175 deyim
o zamandan bu yana değişenler,
manyak ve damsız sistemler bunlar oturdu,
pala ve palacı bunlar oturdu,
ağa ölçerle bunlar oturdu,
aşırı alış/satış indiği bunlar oturdu,
denge sistemleri bunlar oturdu,
ve ben oturdum, ağayla kavga etmiyorum artık,...
[quote=eksper;229511]indi öpecegim az kaldı sıkı dur......175 deyim[/quote]
ulam oraya bende yazdım içine mi doğdu,...
onay bekliyoruz...
zamana oynuyoruz
15 dakka içinde 450 lin üstüne attı attı
atamadı
biz onun üstünden inmeyiz...
ben düzelttim, daha aşağı çektim exper, sonuçta yerine koyacağım için, baskının kuvvetli olması lazım,....