ver küsküyü
Printable View
ver küsküyü
[quote=VOBiX;121464]Aramıza hoşgeldin
VoBORSA İstihbarat Grubu .dng[/quote]
Ama 13 martmış gözüm kaymış.Sert düşecezbence.
[quote=fXci;121455]SEYYAH bugun vop +%0.18 ben ise bugun toplamda 400 pıvan artıdayım gayri bakalım gün sonu kapanışım nolcek :::[/quote]
+650 pıvanda ben kaptım bugün :::
[quote=Astatin;121452]Bu PAMBIKKK..herhalde Güney kutbu ayusu....yaz ortasındakaybolda, herhalde kış uykusuna yatıtıı..pambbbııkkkk[/quote]
burdayım lem bi yere gittiğim yok.çarpışıyorum PY ile :::
bi yandanda tatil hayali kuruyorum :::
Kısa kapamaya gelmiyo bugün yaaaa, manyak oldu:) yerine koydum dahada kapamam, aldım ağzımın payını...saygılar...
[quote=VOBiX;121446]hoşgeldin geçen en çok mesaj atanlarda gördüm seni kayboluşsun. Bi sorun yoktur inşallah.[/quote]
[quote=fXci;121457]gokanfındık-1
vobix -0
neremy-0[/quote]
[B][FONT=Comic Sans MS]evet yaa 2 ay 29 gün olmuş. 3 ay sayılır...[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]VOB da bilgisayar başına işlem yapmayı -Adrenalin i özlemişim..[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Birkaç gün hevesimi alayım... Sonra çeker giderim yine..[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Malum mevsim belli havalar sıcak... Günlük de GURT lar yiyor bizi..Hem komisyon.Zarar etmeyeyim yeter.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Şu ağustos vadeli de takılıyorum. Uygun Short yeri arıyorum. Dün işim vardı...Dünkü düşüşü kaçırdım..:o Napıcaz buralardan artık.. yazın da yükselecek hali yok. ya. Sonbahara. Belki buralardan zortlar gider kaybolurum yine 1-2 ay..[/FONT][/B]
Sahte bu artış.Alenice mal giydiriyorlar dax ve voba.
42575 ulaşırsa bi yukarı denemesi yapabilirler, mal ittirme maçlı olur kanaatindeyim, saygılar....
[quote=bull market;121472]42575 ulaşırsa bi yukarı denemesi yapabilirler, mal ittirme maçlı olur kanaatindeyim, saygılar....[/quote]
42600 kuvvetli drenç var.
dowun artışını yediler yine afiyetle
sistem flatladı.
İş Başa Düştü,
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8650 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....