-
[quote=indregandi;229429]türkiyenin siyasi öncelikleri değişmeden bu adamlardan kurtulamayız, o zaman da allah ne verdiyse satarlar, vob bu nedenle kuruldu, arka bahçe, çekin lan elinizi üzerimizden,....[/quote]
zamana oynuyor indi bugün gebersen düşmez..avrupa akşamı bekliyor biran önce akşam olsada eldekileri karlı bir şekilde en tepeden kapatalım diye...yoksa bugünkü bu dik duruş mümkün degil...sabahtan beri abd yide zoraki toparladılar..
-
yav kriz falan hepsi hikaye eldeki poz ne ona oynayacan gerisi boş...onuda bilme şansımız zayıf...onun ücün oyuncak oluyoruz bu itlerin elinde....
-
hafta sonu kıprıs ta seçimler var, şu ana kadar, ermeni dahil hepsini alış yönünde kullandılar, tersi görülmedi, bakalım.....talat adayları, anketlerde geride, bakalım, öte yandan paket ise, tam santraça döndü, refarandum iktidar için can simidi, muhalefetin uzlaşma teklifini bu yüzden geri çevirdi, çünkü yüzdesel değerlendirildiğinde referandum sonucu kabarık duracağı için buna çok istekliler, bu kabarıklık halkın güveni gibi sunulacak, çünkü iki yönü var, evet veya hayır, öte yandan muhalefet bunu gördüğünden uzlaşmayı gündeme getirdi, tabiki reddedildi, diyelimki refarandum iktidar için, beklediği sonucu doğurmadı ve güven bunalımı orataya çıktı, bu taktirde baskın erken seçime giderek meclis aritmetiğine kilitleneceklerki, gelinen noktalarda kendilerine dönük tehlikeli sonuçlar gelişmesin, yani en kötü beklenilen, meclisin bir sapından tutmak, bunun içinde oy yüzdeleri fazla düşümeden buna yönelmeleri gerekiyor, bu da erken seçimle olur, bunlar mantıklı olaylar, şimdi ağam bunuda satın alırmı, alır, ümidi kesene kadar veya yenisini bulana kadar.....
-
bu gün 73200-72800 arasında py nin regüle olacağını bekliyorum, belkide düşmelerini çok istiyorum,...
-
925 te 30-60-120 bütün zamanlarda aşağı basıyoruz, hemde double, nihayetinde günlükte sabahtan basmaya başladı, satış baskısında sabahdan beri, günlük aralık 400 puvan çok dar yani, kabızlık bu yüzden, dur bakalım,....
-
-
- makasa geçtik derecesi önemli, 500 den aşağısı olmaz, bu 500 ü görrsek 300-700 arası çalışacağız çünkü, o yüzden 500 önemli, 100,125 kurtarmaz,.....bu onay çünkü,..tastik,....
-
ne oldu lem begenmedinizmi verileri eşşogleşşekler........
-
[quote=indregandi;229453]- makasa geçtik derecesi önemli, 500 den aşağısı olmaz, bu 500 ü görrsek 300-700 arası çalışacağız çünkü, o yüzden 500 önemli, 100,125 kurtarmaz,.....bu onay çünkü,..tastik,....[/quote]
74150den 73650ye aniden bastı :dü: sabah açılışla bundan 2 ters bi düz yapan iyi para yazdı,.heyk bizim gibi türk malı gibi bakmadı:eek:üüü
-
[quote=sadberk22;229463]74150den 73650ye aniden bastı :dü: sabah açılışla bundan 2 ters bi düz yapan iyi para yazdı,.heyk bizim gibi türk malı gibi bakmadı:eek:üüü[/quote]
sadece 1.malı yerleştiremedim sadberk, yazdığım işte bu, bunu önlemenin yolu, iyi karda olmak bu py de, ilerde inşallah, ....düne göre %100 üm, ama extrayı engelledi, neyse onun yeri, 72800 ün altında, önce dedeyi keselim, maliyeti 73400 ler sanırım, dedeyi aşağı kesersek hem dedem kazanır hem biz, zaten longda yapmıştık 75100 e giderken,....
-
şimdi artık, sabah verdiğim 73498 in doğranmasında sıra, bu nasıl doğranır şöle 10 kademe geçmesi lazım, en az ki doğrandı diyelim,....
-
dax iti gene devrede ve satışı engelliyor.......