teprik etmiyorum.
Printable View
teprik etmiyorum.
fiyat ema ya degdi..ema;78025 de...
tekrar sisteme dahil oldum........
burdan çaksınlar..77.000 olsun.
Ya bu piyasalar çok şenlenecek ya çok piss göçecek bir daha kafayı kaldıramayacak :( var mı ötesi ben anlamadım :(
ayıp len pala, 78025 ne yav?
76000 falan olsa neyse.....
[URL="http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/3/26/128825656448604420.jpg&imgrefurl=http://cheezburger.com/View/1931395840&usg=__Bdwy4z30y81_XEQD9VnBHuTbatU=&h=300&w=400&sz=39&hl=tr&start=36&zoom=1&itbs=1&tbnid=qeUFEhRevTAEmM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dyou%2Bshall%2Bnot%2Bpass%26start%3D20%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26site%3Dsearch%26tbs%3Disch:1&ei=M56MTcbLIMWy8gOvq_WgDw"][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9uvU7_C6AhND5posuqEbcQpUH6eLDuCREqwJJWo2FWyRDpF2e8h_WlQ[/IMG][/URL]..............
yaw dow +600 yaptın dipten yav biraz gevşe be -300 falan yap biraz nasiplenelim be :p
[quote=TÜRKOĞLU;346993]yaw dow +600 yaptın dipten yav biraz gevşe be -300 falan yap biraz nasiplenelim be :p[/quote]
dow u unut..sabredecein şurda yarım saat..zbartman:D
[quote=Astatin;346998]dow u unut..sabredecein şurda yarım saat..zbartman:D[/quote]
vaaayy, asticim 16.30 sonrası ikinci parti graş bekliyorsun haaa?
katılıyorum+.+.+.
CRASH ZIPLAYA ZIPLAYA GELİYOR, SON ZIPLAMA 78025 İDİ...
nasıl söz ama?
100 endeks artıya geçti.......
ya şimdi zoytarılar LONG yaptırmasın bize asti.ben SHORT kalmak istiyorum.tabii şunu diyebilirsin piyasa gitse bile sorun deel sen SHORT kal diyebilirsin.o da bana uymaz biliyon nu?
alacak bunlar ya...
[quote=Astatin;346998]dow u unut..sabredecein şurda yarım saat..zbartman:D[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;347015]ya şimdi zoytarılar LONG yaptırmasın bize asti.ben SHORT kalmak istiyorum.tabii şunu diyebilirsin piyasa gitse bile sorun deel sen SHORT kal diyebilirsin.o da bana uymaz biliyon nu?
alacak bunlar ya...[/quote]
bana da alacaklar gibi gelmeye başladı.
feyk değilse bunlar niyeti bozmuş olmalı...
78275 stop olurum...
[quote=TÜRKOĞLU;347015]ya şimdi zoytarılar LONG yaptırmasın bize asti.ben SHORT kalmak istiyorum.tabii şunu diyebilirsin piyasa gitse bile sorun deel sen SHORT kal diyebilirsin.o da bana uymaz biliyon nu?
alacak bunlar ya...[/quote]
ühühühü..efet dow u takıyo gibi yapıyo..ama takıyomu yoksa gibi mi yapıyo:D:o şeytan diye ber resti 78050 den yine ama du bakalım 6 kaldıraç yeter
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda Üye ve sözleşme bazında
günlük net alım/satım miktar bilgisi 28 Marttan itibaren duyurulmaya
başlanacak.
VOB'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Üye ve sözleşme bazında günlük net alım/satım miktar bilgisi
internet sitemizin dönemsel veriler kısmında 28 Mart 2011 tarihinden
itibaren duyurulmaya başlanacaktır."
Foreks Haber Merkezi ( [email]haber@foreks.com[/email] )
Bu gece dovda düzeltme olsun ama Pazt fiçürlar nötr açsın 17.35 kapanışıyla.
Birde bana içecek olarak kola tatlı olarak kabak tatlısı :)
üşüyorum, üvvvvvvvvvv
[quote=reverse;347021]Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda Üye ve sözleşme bazında
günlük net alım/satım miktar bilgisi 28 Marttan itibaren duyurulmaya
başlanacak.
VOB'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Üye ve sözleşme bazında günlük net alım/satım miktar bilgisi
internet sitemizin dönemsel veriler kısmında 28 Mart 2011 tarihinden
itibaren duyurulmaya başlanacaktır."
Foreks Haber Merkezi ( [EMAIL="haber@foreks.com"]haber@foreks.com[/EMAIL] )[/quote]
gün içi mahremiyet devam yani:::
125 den flat..5 daklık al verdi..15 dak sat da..son pozisyon zarar oldu..
vob aktif alım ve satım arasında 2000 den fazla fark var, alacaklar gibi duruyor....
Bir ara 1.000 puan kardaydı poz... Kapatmadım şimdi 200 puana düştü... AOP **... Bi daha trend mrend diyen olursa bi küserim bi daha da konuşmam... :..:
[quote=Strategist;347033]Bir ara 1.000 puan kardaydı poz... Kapatmadım şimdi 200 puana düştü... AOP **... Bi daha trend mrend diyen olursa bi küserim bi daha da konuşmam... :..:[/quote]
"Aynı yönde uzun süre devam eden hareket" desek sorun var mı strobaba:p
aktif alım farkı 3000 oldu, üşüyorum yav........
[quote=Astatin;347035]"Aynı yönde uzun süre devam eden hareket" desek sorun var mı strobaba:p[/quote]
Trend veya mrend kelimelerini ayrı ayrı da kullanabilirsin patron.. Yan yana duyunca gıllanıyorum... :::
[quote=padişah;347036]aktif alım farkı 3000 oldu, üşüyorum yav........[/quote]
:::::: Kutup ayusuysam neden üşüyorum **..diyosun haklı olarak:::
[quote=Strategist;347037]Trend veya mrend kelimelerini ayrı ayrı da kullanabilirsin patron.. Yan yana duyunca gıllanıyorum... :::[/quote]
"Trend veya mrend" şeklinde kullanım ayrı ayrı kullanım sayılabilirm strobaba..kurtar bizi baba
stobum 78275'te duruyor, hadi pala, patlat da 78700'den açma fırsatı ver, hatırım galacak.......
[quote=Astatin;347039]"Trend veya mrend" şeklinde kullanım ayrı ayrı kullanım sayılabilirm strobaba..kurtar bizi baba[/quote]
Şöyle bir kullanım da olabilir Astrobaba: :..:
" ** Dow, ** Dax, ** Vob "
[quote=Strategist;347042]Şöyle bir kullanım da olabilir Astrobaba: :..:
" ** Dow, ** Dax, ** Vob "[/quote]
abi o beynelminel yada beynelmilel bir kullanım hoş da..... ** ların hangisinin yerine trend veya mrend yazacağız ben çıkaramadım.. zeka sorusu gibi..oysa ben de google da iyyidim:D sellbear nerde..üw
lebronluyo yine....
şer**** stoplattı beni ama yine short açtım, olan 150 puana oldu......
aha da iki dopik arası gidip gelirkene bafilemiş adam yine..helal pala..graşkaaaa
[quote=Astatin;347045]lebronluyo yine....[/quote]
Anatrend kaçta patron.Artık kısalarla cebimize para koyup geri çekmeyecekler değil mi..:o
abbovvvvvvvvvvvvvv
[quote=nunu;347052]abbovvvvvvvvvvvvvv[/quote]
Fişi senin çektiğini söylüyorlar patron..:..:
rampiiiiiiiiii
[quote=Sekube;347054]Fişi senin çektiğini söylüyorlar patron..:..:[/quote]
butun malvarligim ile sortladim, e benden bu kadar.dng
Bi 77300 falan kapasaydık eyi olacaydı
graşta gel oooo graşta gel...sağdan soldan graşta gel yandan yandan graşta gel...
G.G. (graş gaçınılmaz)
İlginçtir mart ayında cuma gününün 15 likte son kapanış barının rengi pazartesi gününün gidişatını belirlemiş...
Belki daha önce de böyledir.İncelemek lazım...
geceye şort