Dünden kalan kısalra kemiksiz 2500 puan verdiler alsak mı, geri almasalar bir de...:..:
Printable View
Dünden kalan kısalra kemiksiz 2500 puan verdiler alsak mı, geri almasalar bir de...:..:
Garanı yıkamadık daha, erken sevinmeyelim..8.75 yıkılırsa 7,5 tan alırım....lelele
xu100 69000 kırarsa fena olur dimiiiii zuhahaha
noldu seloya kapanıyomu -4.... gayseri banking den paraları çeksekmi -4 ne iş gapanıyomu üwww
niye tavan olmuyor niye almıyolar hep aynı terane *********************
vadafonea mı geçsem üwwwwwwwww ohhhhhhhhhhhhhhh geberünnnnnnnnnnnnn ülennnnnnnnnnnnnn
[quote=Strategist;303202]Dana ve kuyruk meselesi...[/quote]
87500 ü aşağı kırmadıkça bu obo boyun çizgisi ihlaline ayı tuzağı diye yaklaşacam. 87.600 e long girdim full. son bir panik gelirse longlarım. 450 de stoplarım. kırılımda aldığımın bir kısmını vermiş olurum ağaya. hep ağa düdüklemiyecek ya. günlerdir ilk kez kazandım bugün. kısa son haftalarda canıma okumuştu.
aaa yavrum köprü nasıldı .lelele
Vade kapanışı sonunda gerçek karakterini buldu... 1dk'lık sisteme geçtim.. Şöyle uzun bir barla verdiklerini geri alabilirler, 15dk ile falan uğraşamam... Long sinyalleri flat'leme, short sinyalleri yeniden poz alma için... Özellikle barlar yeşile dönmeden yine pembe ok çıkarsa tekrar fena short'larım... Full sistematik biyonik trader iş başında... :)))
yanlız şu dikkatimi çekiyir aralıkda eksi makas devam ediyor teorik olarakdan.. [B]cörtcü ders kitabı sahife 14 de [U]eksi makasda cörtlersen acısı diğer tarihlerde çıkar[/U][/B] deyor...
yeni dibe hazırmıyıkkkkkkkkk :O
yuh artık 2000 puanlık düşüşe rağmen 5 likte pupu lar nasıl oluşturuyorlar palaya .brv
[quote=negrolino;303233]yeni dibe hazırmıyıkkkkkkkkk :O[/quote]
eaheaü gapanışa not artırırlar pala lönklediyse 45 dakkada 3 bar 92 uzlaşma hayırlı işler üwwwwwwwwwww :) zaten endex gaç gaparsa ordan paralar akacak mecburrrr üwwwwwwwwwwwwwwwwwww :)
[quote=negrolino;303220]xu100 69000 kırarsa fena olur dimiiiii zuhahaha[/quote]
az kaldı hoppa çarli yewaaaaaa