Yav birşey aldıkları yok daha henüz.Yeni başlıyoruz.Tek tuş indirme yapacaklar seans sonu.Yataylık biter dow gelince.
Printable View
Yav birşey aldıkları yok daha henüz.Yeni başlıyoruz.Tek tuş indirme yapacaklar seans sonu.Yataylık biter dow gelince.
[url]http://trader.online.pl/[/url]
bu site çok güzel inceleyince anlarsın...
long mu short mu dıye yazı tura atıyorum, once short sonra long geldı, 3.denemede de para dik geldi, bu ındıkatoru kullanan arkadaslar var mı, bu flat kal demek mi:)
[quote=tuareg;120897]long mu short mu dıye yazı tura atıyorum, once short sonra long geldı, 3.denemede de para dik geldi, bu ındıkatoru kullanana arkadaslar var mı, bu flat kal demek mi:)[/quote]
kalk pc nin başından git bir magnum al soguk soguk yee.. sonra güneşe yüzünü donn D vitamini al..ondan sonrasını sen bilirsın .lelele:..:
[QUOTE=abka;120894]web de sistem kalıpları vardı(formül vs)..link adreslerini hatırlayan var mı..[/QUOTE]
[url]www.meta-formula.com[/url]
[QUOTE=tuareg;120897]long mu short mu dıye yazı tura atıyorum, once short sonra long geldı, 3.denemede de para dik geldi, bu ındıkatoru kullanan arkadaslar var mı, bu flat kal demek mi:)[/QUOTE]
tüm yazı tura sinyallerine uyduysan.. yeter artık anlasana ülem , nalları diktin..... demek istemiştir belkim ::: uyarı baabında
[QUOTE=SaNCaKTaR;120899]kalk pc nin başından git bir magnum al soguk soguk yee.. sonra güneşe yüzünü donn D vitamini al..ondan sonrasını sen bilirsın .lelele:..:[/QUOTE]
MAgnum double ise sana yaklaşan ilk köpeğe ver sevaba girersin ama bakkla uzaksa tedarikli ol.
tacirler kusuo
Ben bile zero işlem isem varmı ötesi.Çok korkutuyor piyasa beni.Beklemem lazım.Ürküyom alsattan.
[quote=VOBiX;120902]MAgnum double ise sana yaklaşan ilk köpeğe ver sevaba girersin ama bakkla uzaksa tedarikli ol.[/quote]
Dışarısı cehennem gibi sıcak, ne Şam'ın şekeri ne bakkalın magnumu:..::..:
garantı vade başından aldıgı shortları ısrarla satıyor.. bayada zarar ı var...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120904]Ben bile zero işlem isem varmı ötesi.Çok korkutuyor piyasa beni.Beklemem lazım.Ürküyom alsattan.[/QUOTE]
benim bildiğim gökan en geç 350 den yapışması lazımdı longlara.boks..boks.
derken dowu çökertmişler:D:D:D