abi yıkılıyor aşağıdan bir daha örüyor mubarek usta ken disi nereye kadar bakalım
Printable View
abi yıkılıyor aşağıdan bir daha örüyor mubarek usta ken disi nereye kadar bakalım
[QUOTE=boz ayı;324939][COLOR="Red"][B]tabana alış girdim .........[/B]
günül bu......palanın sağı solu belli olmaz...bugünde cuma......
hayırlı cumalar olsun hepimize..[/COLOR].[/QUOTE]
Abi şu mubarek günü senin yaptığın dua ya iştirak etmemek mümkün mü kü Amin ya rabbi
buradan tepki yaparsa (84.100...).....OBO oluşabilir..........
fırtına geliyorum demez..gelir...
[quote=boz ayı;324932]önemli bir soru kafamı meşgul ediyor...
dün son 30..dk.da pala gerekeni neden yapmadı....
uzlaşmadan nakit tahsilat dışında ne olabilir.....
her şey olabilir...psikoloji olabilir....biraz netleşsin bakalım...kafamdaki pala...[/quote]
[I][B]ohhh ...cevabı buldum....kafayı yiyordum az daha...:confused:[/B][/I]
[I][B]ama yazamayacağım...şimdilik sakıncalı...beni mazur görünüz...:)[/B][/I]
[QUOTE=boz ayı;324944][I][B]ohhh ...cevabı buldum....kafayı yiyordum az daha...:confused:[/B][/I]
[I][B]ama yazamayacağım...şimdilik sakıncalı...beni mazur görünüz...:)[/B][/I][/QUOTE]
abi hep hazıra alıştık sen de saklı kalması bizim açımız dan da hayırlıdır belki
LAGARDE: EFSF'NIN ARTISI BIR SECENEK, BUNA ILERDE BAKACAGIZ
-MATRIKS-
[I][B]iyi bakın....................[/B][/I]
FRANSA/LAGARDE: KRIZ, EURO BOLGESI ICIN DEGIL, ANCAK BAZI UYE ULKELER ICIN SOZKONUSU
-MATRIKS-
[I][B]talihsiz açıklamalar......devlet adamlığı bitmiş avrupada...[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]o zaman AB..de biter.....[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Erbakan hocamın kulakları çınlasın.....ONLAR ORTAK BİZ PAZAR...[/I][/B]
[B][/B]
[I]bitiyor ortaklık..merkelin kıbrıs konusundaki açıklamaları ...hristiyan klübü...[/I]
[I]klübte yangın var[B]...........yanıyor..[/B][/I]
FRANSA MALIYE BAKANI: EFSF'NIN KULLANIMINDA FARKLI YOLLARI DEGERLENDIRIYORUZ
-MATRIKS-
[I][B]konuştukça batıyor......[/B][/I]
[I][B]buda maliye bakanı.....pehh..[/B][/I]
selamun aleyküm...cümleten hayırlı cumalar...
pivot....84.050.....
[quote=skender0909;324952]selamun aleyküm...cümleten hayırlı cumalar...[/quote]
aleykümselam, size de hayırlı cumalar..
[IMG]http://i53.tinypic.com/2pslwgj.jpg[/IMG]
Ulukartal Kapital Gün İçi VOB Yorum Görünüm negatife döndü
Destek noktalarını aşağı kıran endeks30 kontratları görünümünü tekrar negatife çevirerek 83,550 seviyelerine kadar geriledi. Yukarı hareket denemelerinde direnç noktalarında çok zorlandığını görüyoruz. İndikatörlerinde aşağı dönmüş olmasıyla destek noktaları daha zayıf kalıyor. Aşağı hareketin devam ederek 83,000 seviyelerinin test edilmesi muhtemel oldu. Görünümün tekrar pozitif olması için artık 84,675 direnç noktasını geçmesi gerekiyor. Bu seviye short pozisyonlar için stoploss noktası olarak takip edilebilir.
Destek: 83,100 - 82,550 Direnç :84,150 - 84,675
Afiyet olsun. Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun.
[B]boz ayı[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=324916#post324916"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B]destek...83.600.....83.100........[/B]
[B]direnç......85.450........[/B][/I]
[I]dün verdiğim rakkamlar bugünde geçerli.....nadir rastlanır vob..da....[/I]
[I]özel zamanlardayız bence......rakkamlara inanırım....[/I][/quote]
[I][B]dün verdiğim dirence....bugün desteğe gelebilir diyorum...[/B][/I]
[I][B]zig-zag.........lelele[/B][/I]
[B][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[I]pala evladım.......büyük sözü dinle........[/I]
[I]boz amcan kulağını çekecek...[/I]
[B]83.100[/B]..ve [B]83.600[/B] demiştik.......
[B]83.100[/B] çok önemli..altında şelale olur bence.........
[B]pivotla takibe devam.....şort devam.....[/B]
arkadaşlar lütfen aracı kurum raporu koymayalım....27 yıl çalıştım bü piyasada..
bilirim bu raporları.....ana sayfada kaç tane aracı kurumun bugün için raporu var...
[B]92.xxx..lerden beri ne demişler ne olmuş..........[/B]
[B]83.100[/B] -83.600 aralığında pivot kapan derse şortlarımı kapatırım........
[B]83.100[/B] altında tekrar açarım........isteyen arkasına yaslanır..isteyen trade eder..
[B]kısa devam.....kara cuma..[/B]
karacumali hacı bozayı amca .....kolay gelsin ..
yazarken pivot gerekeni yaptırdı....
83.500..şort..cover.....
[quote=selçuklu;324984]karacumali hacı bozayı amca .....kolay gelsin ..[/quote]
[I]sağolasın..hoşgelmişsin EW..ci patronaj.....:)[/I]
[I]bir EW...sayımı isteriz..[/I]
[QUOTE=boz ayı;324986][I]sağolasın..hoşgelmişsin EW..ci patronaj.....:)[/I]
[I]bir EW...sayımı isteriz..[/I][/QUOTE]
abi sayım sabah yapmıştım .... bugün önemli gün ...... buyur karacumali hacı bozayı amca ... :o:o:o.lelele.lelele
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=324863#post324863[/url]
dostlar ..arkadaşlar soruyor...hani ben çok biliyorum ya....vahşi batıda biri varmış..
xxxtrde gibi adı..bu hafta içinde bir günde % 3.5 artacakmış vob..öyle demiş..dediği
olurmuş..falcı galiba arkadaş dedim......ne diyeyim..insanımız herkese inanıyor..
inanmak istiyor........
[quote=selçuklu;324987]abi sayım sabah yapmıştım .... bugün önemli gün ...... buyur karacumali hacı bozayı amca ... :o:o:o.lelele.lelele
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=324863#post324863[/URL][/quote]
[I]teprik ederim patron....[/I]
[I]sen neymişsin yahu...[/I]
[I]yetenek sizsinize aday gösteriyorum seni......brv[/I]
[I]içindeki EW..aşkı süper...[/I]
şort kapat..şort aç.....
pivotla işleme devam..........
[quote=boz ayı;324989]dostlar ..arkadaşlar soruyor...hani ben çok biliyorum ya....vahşi batıda biri varmış..
xxxtrde gibi adı..bu hafta içinde bir günde % 3.5 artacakmış vob..öyle demiş..dediği
olurmuş..falcı galiba arkadaş dedim......ne diyeyim..insanımız herkese inanıyor..
inanmak istiyor........[/quote]
[I]bende tabana alış girdim....taban olur bana göre.....bugünmü desem bu [/I]
[I]hafta mı desem......kendinize inanın.....başkalarına değil....bu arkadaş [/I]
[I]değil miydi yeni zirve diyen...sonra ne olmuştu 15.000 puan haşırt......:o[/I]
[I]yok böyle bir şey.....:o[/I]
elimiz klavyede olsun bozayum. birazdan onemli bir bilanco var.
[B]sn.HELLİM çok isabetli bir karar almış.....[/B]
[B]teşekkür ediyorum........[/B]
dün direnci...bugün desteği test etti....vee boz amcanız bunları söyledi.zig.zag
bunak ihtiyar......hangi aracı kurum söyleyebildi...10 tane destek..20 tane direnç..
babamda tutturur öyle sayısal loto...yu....
bizim minili yat..uzmanlarıda.......
çalışacaksınız..öğreneceksiniz.......başka yolu yok...........
hiç kimseye bel bağlamayın.....bilmiyorsanız çıkın piyasadan..yoksa sonuçlar acı olur..
ayi piyasalarinda tobo'lar, boga piyasalarinda obo'lar islemez, taki son obo/tobo'lar olana kadar, ki bu da trend donusunun habercisidir. aslinda bu gereksiz bir bilgidir, cunku biz [U][B][I]hicbir zaman[/I][/B][/U] soz konusu obo/tobo'larin son formasyonlar olup olmadigini [I][U][B]bilemeyiz[/B][/U][/I].
ah, Teo, nerdesin?
[B]sn..citivan ve sn.okut_val kardeşlerime teşekkür ediyorum.....[/B]
[QUOTE=boz ayı;324981]
[COLOR="Red"] arkadaşlar lütfen aracı kurum raporu koymayalım....27 yıl çalıştım bü piyasada..
bilirim bu raporları.....ana sayfada kaç tane aracı kurumun bugün için raporu var...
[B]92.xxx..lerden beri ne demişler ne olmuş..........[/B][/COLOR][/QUOTE]
maksadım birilerine bilmeyerek dahi olsa zarar vermek değil siz uygun görmüyorsanız demekki bir bildiğiniz var sağolasın abi
[QUOTE=boz ayı;324989]dostlar ..arkadaşlar soruyor...hani ben çok biliyorum ya....vahşi batıda biri varmış..
[COLOR="Red"][B]xxxtrde gibi adı..bu hafta içinde bir günde % 3.5 artacakmış vob..öyle demiş..dediği
inanmak istiyor.......[/B][/COLOR].[/QUOTE]
[COLOR="RoyalBlue"][B]o dediğiniz çok bilmiş zat birinin hakkın da ileri geri konuştu bende dedim ki bu piyasada sizinb de tutmayan tahminleriniz olmuştur diye yazdım ben 2106 ya kada yasaklamış demekki istediği gibi yazı olmamış beğen memiş ki beni yasaklamış[/B][/COLOR]
[quote=nunu;325006]ayi piyasalarinda tobo'lar, boga piyasalarinda obo'lar islemez, taki son obo/tobo'lar olana kadar, ki bu da trend donusunun habercisidir. aslinda bu gereksiz bir bilgidir, cunku biz [U][B][I]hicbir zaman[/I][/B][/U] soz konusu obo/tobo'larin son formasyonlar olup olmadigini [I][U][B]bilemeyiz[/B][/U][/I].
ah, Teo, nerdesin?[/quote]
[I]nunu teknik meknik var sende ...at bakalım bir graf...lütfen..:)[/I]
[I]yukardaki yazıyı yazan arkadaşın önce hangi piyasada olduğunu bilmeli..[/I]
[I]unutma bu piyasada batanlar çok bilenlerdir....tahminen arkadaşın ya [/I]
[I]batmıştır..yada çok kaybetmiştir....sebeb kendine güven.....[/I]
[I]bende sosyologi okurum...çok severim...:)[/I]
[QUOTE=boz ayı;325007][B]sn..citivan ve sn.okut_val kardeşlerime teşekkür ediyorum.....[/B][/QUOTE]
bizlerede görevler verilirse memnuniyetle vazifemizi yerine getriririz ustalar yardım cı olabilmek varmış deriz mutluluk duyarız
Buseyi kondurdu.. vantuz sırada.. kırmızı sarıyı keserken 1 kontrat bile longta yakalanmak istemem..
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/61/upload/a32273d1.gif[/IMG][/URL]
[quote=citiwan;325009][COLOR=royalblue][B]o dediğiniz çok bilmiş zat birinin hakkın da ileri geri konuştu bende dedim ki bu piyasada sizinb de tutmayan tahminleriniz olmuştur diye yazdım ben 2106 ya kada yasaklamış demekki istediği gibi yazı olmamış beğen memiş ki beni yasaklamış[/B][/COLOR][/quote]
[I]yanılmak çok doğal ve normal..insanlar için...eylül ayında bende yanıldım.[/I]
[I]yükselen trend sonlarında olan balonu küçümsedim..ve çok kaybettim...[/I]
[I]ne zaman havaya girer..ben bilirim dersen..havanı alırlar bu piyasada...:..:[/I]
[quote=boz ayı;325011][I]nunu teknik meknik var sende ...at bakalım bir graf...lütfen..:)[/I]
[I]yukardaki yazıyı yazan arkadaşın önce hangi piyasada olduğunu bilmeli..[/I]
[I]unutma bu piyasada batanlar çok bilenlerdir....tahminen arkadaşın ya [/I]
[I]batmıştır..yada çok kaybetmiştir....sebeb kendine güven.....[/I]
[I]bende sosyologi okurum...çok severim...:)[/I][/quote]
bozayum, sadece turev piyasalarda en az bir sene islem yapip batmadim diyen varsa yalan soyler.
bir de...o yazi bana aitti yaf:..:
[QUOTE=nunu;325006]ayi piyasalarinda tobo'lar, boga piyasalarinda obo'lar islemez, taki son obo/tobo'lar olana kadar, ki bu da trend donusunun habercisidir. aslinda bu gereksiz bir bilgidir, cunku biz [U][B][I]hicbir zaman[/I][/B][/U] soz konusu obo/tobo'larin son formasyonlar olup olmadigini [I][U][B]bilemeyiz[/B][/U][/I].
ah, Teo, nerdesin?[/QUOTE]
Naaapıcan Teo yuuu? Teo senden benden fazla ne biliyomuş ki?.kom
[quote=nunu;325017]bozayum, sadece turev piyasalarda en az bir sene islem yapip batmadim diyen varsa yalan soyler.
bir de...O yazi bana aitti yaf:..:[/quote]
.brv.brv
forumlarda hep kazananlar var.....sanal ve yalan...inanmayınız...
kaybedenler nerede....:eek: