Ordi çok teşekkür ederim, karşılaştırma için süper oldu..
Printable View
Ordi çok teşekkür ederim, karşılaştırma için süper oldu..
[quote=kertenkele99;249466]Saraylı hocam şuanda wma kesişmemiş, ema yön yukarı olarak.. şuan flat dimi?[/quote]
str dünden beri alda,
bu durumda ya flatsiniz yeni sinyal bekleyeceksiniz ya da açılışla beraber uzun yapılacak..uzunsunuz...
bu tradera kalmış...açılış durumu...
[quote=Kanaatkar;249464]60 dklik sistemimde kullandiğim nalinci keseri son 2 3 haftadir her sistem gibi iyi kazandirdi ve su an artik nalinci keseri zararli sinyallerin baslayabileceği bir sureci işaret ediyor. Bir sureliğine net bir yon cizmeyen bir piyasa olasiliği artiyor.
Yinede daytraderlar icin vur kac firsatlari verecektir. Kanaatimce sistemler tepede aldirip dipe yakin sattiracaği bir surec olur.[/quote]
çok dooru kanaatkar patron..yannız sistem çarpılmasının ya da sistemi çarpacak marjda yatayın bitişi kestirilemediği içün sistemli treydin zarara rağmen dewam edilmesi gerektiğini düşünüyorum...ha mevcut durum itibariyle kaldırac azaltılabılır,ve marj dısında kontrat arttırmak...
sonuc ıtıbarıyle marjın dısına cıkıldığı anda,sistemi kovalamak daha zor olacaktır...
[quote=ATHLON;249488]çok dooru kanaatkar patron..yannız sistem çarpılmasının ya da sistemi çarpacak marjda yatayın bitişi kestirilemediği içün sistemli treydin zarara rağmen dewam edilmesi gerektiğini düşünüyorum...ha mevcut durum itibariyle kaldırac azaltılabılır,ve marj dısında kontrat arttırmak...
sonuc ıtıbarıyle marjın dısına cıkıldığı anda,sistemi kovalamak daha zor olacaktır...[/quote]
Evet size katiliyorum , kaldirac azaltip devam edilmeli tradelere sistemin üreteceği 3 bin gibi bir zarardan sonra ve nalinci keseri pozitif bolgeye yeniden geldiğinde ise poz sayisi arttirilabilir.
günaydın,iyi seanslar !
Günaydın dostlar..
[QUOTE=Kennym;249448]sende haklısın patron .. hazır ben de flattım ve sıstem ısrrarla satı bozmayınca sıstemın 500 puan ustunde satayım demıstım.. sıstem 700 puan terst kaldı al vermedı dedım herhalde vardır bı bıldıgı .. nıtekım haklı cıktı...[/QUOTE]
ekeke guzel oldu ya bu dünkü 67575 de sat sınyalı cıkmıstı sabah sabah flatken 68050 den uyduk sısteme , yuzumuzu kara cıkarmadı.. histemle trade ediyo olsam tee 68250 de kapatırdım bıle .. peehh ne guzel seymıs sınyal beklemek :) sımdı anladım , pala benı cok rahat kandırıyo ama ıs duyguları ve hıslerı olmayan bır sısteme gelınce benı kandırmasının ustune 50 takla atması gerekıyor...
ahanda sistem , dün verdiği sat sinyalini bugun daha biraz önce tekrar teyit etti..
long poz istop .. kısada açamadım ekranda değildim .. ... yüksek müsadelerinizle ben biraz ağlayacam ... üğğğğğğğğğğğğ .. üvvvvvvvvvvvvvvv .. .ingaaaaaaaaaaaaaaaa ....üüüüüüüüüüüü:o:o:o:o:o
saraylı abi.. trend sistemlerim . .açılış gapinden çok etkilendi .. dün kapanışta sattalardı .. ama son yarım saat çok yatay olduğu için .. ala yaklaşmışlardı ... sabah gapi darmadağın etti ... ikiside longa geçti halada longlar yani .
trade sistemin son sat sinyali iyi ama .. 62100 sata geçmiş trade ... hala satta .. trend sistemler .. sata yakın aldalar .. ben flat .. üüü
[quote=selçuklu;249538]long poz istop .. kısada açamadım ekranda değildim .. ... yüksek müsadelerinizle ben biraz ağlayacam ... üğğğğğğğğğğğğ .. üvvvvvvvvvvvvvvv .. .ingaaaaaaaaaaaaaaaa ....üüüüüüüüüüüü:o:o:o:o:o
saraylı abi.. trend sistemlerim . .açılış gapinden çok etkilendi .. dün kapanışta sattalardı .. ama son yarım saat çok yatay olduğu için .. ala yaklaşmışlardı ... sabah gapi darmadağın etti ... ikiside longa geçti halada longlar yani .
trade sistemin son sat sinyali iyi ama .. 62100 sata geçmiş trade ... hala satta .. trend sistemler .. sata yakın aldalar .. ben flat .. üüü[/quote]
sistemler gapten etkilenir doğal olarak,bugün olduğu gibi piyasa aşağı dönerse hemen trade sisteminle kapatıp terse dönmen lazım,yoksa ötekiler bekletebilir...:)
[QUOTE=saraylı;249545]sistemler gapten etkilenir doğal olarak,bugün olduğu gibi piyasa aşağı dönerse hemen trade sisteminle kapatıp terse dönmen lazım,yoksa ötekiler bekletebilir...:)[/QUOTE]
aynen öyle oldu abi .. buda ders oldu yani .. ben sistemelere falan yeni alışıyorum .. histemle trade ederdim .. alışacaz bakalım .. sygılar hörmetler abi .. :o:D
günlük..
[IMG]http://i49.tinypic.com/30caidu.jpg[/IMG]
Merhaba güzel insanlar! full short açtım bekliyom görüşemedik ne zamandır! Selçuklum Kayseri'ye geliyomuşun ne zaman geleeyon! Mantı yiyek!
Önce 375 i sonra 250 yi aşağı kırmalıyızki arkamıza yaslanabilelim!
benim gördüğüm 66800 den evvel iflah olmaz burası hadi koy 100 puanda aldı sattı farkı 66900 e gider eger burayı gecerse yeni bir harket baslayacagını dusunurum.
amonra apatron hoşgeldin .. abi gelecem inşallah .. işleri halledetim yazın sonuna doğru .. gelecem ... .lelele
[QUOTE=selçuklu;249560]amonra apatron hoşgeldin .. abi gelecem inşallah .. işleri halledetim yazın sonuna doğru .. gelecem ... .lelele[/QUOTE]
Gel Selçuklu patronaj gel ! Öbür arkadaşlarda gelsinler! .lelele +.
Bu arada Sn.hpy'yi hisse nette görmüş idim ve!
HOŞGELDİN HPY! .lelele+.
pivot:67.750
ema55: 67.740
[quote=AMON RA;249577]Bu arada Sn.hpy'yi hisse nette görmüş idim ve!
HOŞGELDİN HPY! [/quote]
kendisi çok değerli bi kardeşimiz Allah hepiniz den razı olsun inşaallah
kısaldım bakalım trendler satta .. trade de satta .. üçlü tmam:o
[QUOTE=citiwan;249582]kendisi çok değerli bi kardeşimiz Allah hepiniz den razı olsun inşaallah[/QUOTE]
Kardeş sende hoşgeldin! Yav seni ihmal ettik kusura bakma!
saraylı abi .. bugün şöyle trendli bir gün olsun istiyorum abi .. %5 falan hareket olsun bi yöne ... rahatça seyredelim isityorum ... 17:33 tede kapatıp pozu eve neşeyle gidelim .. kırlarda gezelim .. kennym patron türkü söylesin bize ...
çok şeymi istiyorum abi .. hehehhehe:D:D:D
[quote=selçuklu;249597]saraylı abi .. bugün şöyle trendli bir gün olsun istiyorum abi .. %5 falan hareket olsun bi yöne ... rahatça seyredelim isityorum ... 17:33 tede kapatıp pozu eve neşeyle gidelim .. kırlarda gezelim .. kennym patron türkü söylesin bize ...
çok şeymi istiyorum abi .. hehehhehe:D:D:D[/quote]
aybettin çok normal istediğin selçuklum,
günde %5; 3500 puan eder,ayda 70000 puan eder,çok normal yaa..:..:
Seeemiyim ben bööle dolapları yav seemiyim! Verde kurtul!:..:
[quote=AMON RA;249612]Seeemiyim ben bööle dolapları yav seemiyim! Verde kurtul!:..:[/quote]
naz yapi abisi naz :)
[QUOTE=selçuklu;249597]saraylı abi .. bugün şöyle trendli bir gün olsun istiyorum abi .. %5 falan hareket olsun bi yöne ... rahatça seyredelim isityorum ... 17:33 tede kapatıp pozu eve neşeyle gidelim .. kırlarda gezelim .. kennym patron türkü söylesin bize ...
çok şeymi istiyorum abi .. hehehhehe:D:D:D[/QUOTE]
patron söleyem tek eksigimiz turkuyse :) sesimde o kadar kotudur ki muhtemelen %5 lik trendin sevinciyle kımse farketmeyebilir :)
pivot:67.800
ema55:67.678
tam pivottayız
[quote=Kennym;249635]patron söleyem tek eksigimiz turkuyse :) sesimde o kadar kotudur ki muhtemelen %5 lik trendin sevinciyle kımse farketmeyebilir :)[/quote]
sıkma canını yegenim ben senin yerine çalar söylerim.
adamlar çarpma moduna girmişler resmen pataklıyorlar .dng
kesin bi haber var ama bi biz bilmiyoruz ** hep te oglen arası yapıyolar bunu bu o.c ları.. kımse yokken..
[quote=AMON RA;249552]Merhaba güzel insanlar! full short açtım bekliyom görüşemedik ne zamandır! Selçuklum Kayseri'ye geliyomuşun ne zaman geleeyon! Mantı yiyek![/quote]
[quote=selçuklu;249560]amonra apatron hoşgeldin .. abi gelecem inşallah .. işleri halledetim yazın sonuna doğru .. gelecem ... .lelele[/quote]
beni unutmayın haa.
patron sayım nasıl?
[IMG]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201004/ewvoboto.png[/IMG]
5 lik trend alda ... 2 lik trend ala yakın satta .. trade alda ... ben long ... bu yataylık sürdürelemz bence .. sıkıldım zaten .. kopacak bi tarafa .. ve trend olacak inşallah .. sistemlerde güzel point kazanacak bence .. üüvvvvv
güzelmiş trader patron ... trend isiyoruz .. artık .. yön farketmez ..:o:o
875 de al cıkardılar en sonunda.. ama henuz teyidt edilmedi..
üvvvvv
700 den tekrar kısa
ya anlamadığım bi şey var 13,45 de 775 de Al onayladı sonra bi anda yok oldu neden acaba :(
[QUOTE=AMON RA;249703]700 den tekrar kısa[/QUOTE]
800 stop ve uzun! proceksiyon değişti
long devam ben şahsen .. trendler ve trade alda .. trade sata yakın ama oda alda .. ...ewsel olarak yüselmesi lazım tahminim .. feci sıkıldım ...bu arada ..haftasonu tatile gidecem .. 2 hafta yokum yani .. :D:cool:
:yü::yü::yü:
ema 55 ve pivotuda yukarı geçti . .ayrıca ..
sabah görülen 68275 yükseğinde çanak kapadık...
diğeri 68800 de ve hedef..
69000 ve 69450 orta vadeli iyimserlik yaratabilecek seviyeler geçilirse..