Günaydın! Sevgili forumdaşlar. Referandum sonucu ülkemiz adına hayırlı olsun!
Kalbimize.Gönlümüze göre keyifli bir hafta olması ümidiyle! :)
Printable View
Günaydın! Sevgili forumdaşlar. Referandum sonucu ülkemiz adına hayırlı olsun!
Kalbimize.Gönlümüze göre keyifli bir hafta olması ümidiyle! :)
Büyük ihtimal şu kırmızı noktalı yerden açacak.. :)))
Hemen açılışla short'lamam, önce yukarı gidiş için isteksizlik görmem lazım, ama ya bugün ya yarın müthiş short fırsatları vermesini bekliyorum şahsen...
Ne dediniz? Teminatlar 800 olduğu gün referandum sonucu biliniyor muydu? Yok canıııııımm.... Komplo teorisi bunlar... :)
[quote=Strategist;287796]Büyük ihtimal şu[SIZE=3][COLOR=red][B] kırmızı noktalı[/B][/COLOR][/SIZE] yerden açacak.. :)))
Hemen açılışla short'lamam, önce yukarı gidiş için isteksizlik görmem lazım, ama ya bugün ya yarın müthiş short fırsatları vermesini bekliyorum şahsen...
Ne dediniz? Teminatlar 800 olduğu gün referandum sonucu biliniyor muydu? Yok canıııııımm.... Komplo teorisi bunlar... :)[/quote]
muzır yayın yapmayalım..:D
Günaydın, iyi bir gün dileklerimle....lelele.lelele
Borsadan çok [U]tahvil faizi[/U] ne açacak, onu daha çok merak ediyorum..:eek:
Günaydınnn,
Referandum sonucu umarım memleket için hayırlı olur. Sanmıyorum ama istiyorum..FDJ yine uçmuş, iyili şortları 1 adt sembolikte tutumuşuz yoksa kabus kobar olardı...stropatronun kırmızı noktasını teprik ederim..
(kayaboss: olur bundan sonra 24 saat nöbet tutarım topiğe siyaset yazanları kışkırmak için...aha siyasetyazmışsınız yine uyarılara rağmen, hadi naş ilgili topiğe :))
gunaydınlar...
kırmızı nokta çok hoş...:))
referandum sonucunu bilen pelayı tebrik ederim...:)
herkese hayırlı seanslar...uzun arkadaşları tebrik ederim(ben de dahil)..kısa arkadaşlara sabırlar dilerim...flat lere ise saygılarımı iletirim..:)
[quote=Astatin;287563]selpatros ühühühühühü
[IMG]http://i53.tinypic.com/339nev7.png[/IMG][/quote]
longçuları teprik ederim..
[quote=excali;287797]muzır yayın yapmayalım..:D
Günaydın, iyi bir gün dileklerimle....lelele.lelele
Borsadan çok [U]tahvil faizi[/U] ne açacak, onu daha çok merak ediyorum..:eek:[/quote]
Tahvilde(faizde) açılış düşük olur ama sonra yükselir... TCMB, Yabancı Yatırım Bankaları v.b. mevsimsel olarak enflasyonda yükseliş olacağını bekliyorlar ve ayrıca genel seçim sürecine girildiği için de kamu harcamalarının artması vesilesi ile yaşanacak parasal genişlemenin de enflasyona yukarı etkisi olacağını bekliyorlar..bu nedenle tahvilde faiz oranlarında düşük açılış sonrası yukarı hareket olacağını düşünüyorum...
günaydın.
bol kazançlar..
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
longda kalan arkadaşlara tebrikler.
Tahvil'de 7.5 çok önemli... Altına iner de birkaç gün kalırsak o zaman 90.000'lerden bahsedebiliriz... Aslında uzun vadeli manzarada çift dip benzeri bir görüntü var, düşüşü absorbe etmek için de yeterince uzun bir süre yatay gitmiş, ama o arada gelen tepkinin 10 seviyesinin üzerine çıkamaması henüz taban görülmedi izenimi veriyor bana... Sabah sabah ne anlatıyorum ben ya... üvvv... Patron nerde... üvvv...
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
longda kalan arkadaşlara tebrikler.
[quote=Strategist;287811]Tahvil'de 7.5 çok önemli... Altına iner de birkaç gün kalırsak o zaman 90.000'lerden bahsedebiliriz... Aslında uzun vadeli manzarada çift dip benzeri bir görüntü var, düşüşü absorbe etmek için de yeterince uzun bir süre yatay gitmiş, ama o arada gelen tepkinin 10 seviyesinin üzerine çıkamaması henüz taban görülmedi izenimi veriyor bana... [B]Sabah sabah ne anlatıyorum ben ya[/B]... üvvv... Patron nerde... üvvv...[/quote]
Tatilinden bahsediyodun,maceralar konusunda açılım yapacaktın..::::::