-
[QUOTE=catedral;232061]Seninkini çalıştıramadımdı.. Ama geçende internetten buldum bi tane.
Harika bişi yaww..bastığın fiyatta kapatıveriyo hepsini birden.. tek emir gibi..
dünde ben yaptımdı..[/QUOTE]
he ya bende al sat icinde var script onların icine tp,sl yazıyom birde miktar tek tusta hepsini birden girmis oluyorum
-
[QUOTE=oğuzt;232062]he ya bende al sat icinde var script onların icine tp,sl yazıyom birde miktar tek tusta hepsini birden girmis oluyorum[/QUOTE]
hee onlarda varmışta.. Salla .. açarken kaparken kolay..
Panic anında kapatmak önemli.. Tek tek kapatana kadar.. Tamam mı ? devam mı? eminmisin? zart .. zurtt.. fiyat alıya başını gidiyo.. :eek: :eek: :eek:
-
[QUOTE=catedral;232063]hee onlarda varmışta.. Salla .. açarken kaparken kolay..
Panic anında kapatmak önemli.. Tek tek kapatana kadar.. Tamam mı ? devam mı? eminmisin? zart .. zurtt.. fiyat alıya başını gidiyo.. :eek: :eek: :eek:[/QUOTE]
aynen ablam bugun iki tur oyle gittim sansıma denk geldi sanırım yok sa istesem olmaz 12:47 ve 12:58 barında iki kere satıs yaptım ikisindede saniyesinde indi fiyat alla ala tanrılar beni kutsamıs dedim kendikendime aynen close all :)) 15 + 15 =40 puan şampiyon :)
-
Papaz 1 ve 5 dklık birbirini teyidi sistem satta 92 kırarsa 66 ya kadar yolu var gibi gordum
eurusd 5 dk
[IMG]http://i40.tinypic.com/2ihms5s.gif[/IMG]
eur usd 1 dk
[IMG]http://i44.tinypic.com/2jab1c9.gif[/IMG]
kıramadı simdilik 3310 -12 ustu dikkat olmakta fayda var
-
Benim geçen verdiğim linkteki 3 lü teyite göre.. 5 dakkalık al vermek üzere.. 1 dakkalıkta al verecek gibi.. teyit olursa sert bar çeker bu sefer.. 2 side aynı anda ala geçecek..
ama misafir gelicek açamıyorum pozisyon:)
-
ahhahhh al verdiler.. 15 zaten alda..
3327-3335 aralığına kadar kesin gider..
[B]15:30 da dikkat et.. önemli veriler var amerika...[/B]
-
aynen bendede 12 den al verdiler ama bende 3 kere sıcradım bugun baska poz girmem herhalde
bugun kralice pek formsuz bunalım takılyor sabahtan beri
-
[quote=catedral;232066]Benim geçen verdiğim linkteki 3 lü teyite göre.. 5 dakkalık al vermek üzere.. 1 dakkalıkta al verecek gibi.. teyit olursa sert bar çeker bu sefer.. 2 side aynı anda ala geçecek..
ama misafir gelicek açamıyorum pozisyon:)[/quote]
5 dakikalıkta hangi ayarları kullanıyorsun?
3 ema 18 BB
7 ema 18 BB
5 ema 20 BB
10 ema 20 BB
-
[QUOTE=catedral;232050]Cerfi..biz çok büyük sermayeyle az kaldıraçla girip iş yapmıyoruz.. 20-30 pip teptimi ben kendimi panic odasına kapatıyorum.. Öyle 50-100 pip zararda oturamam.. Zarar rakamını görünce nevrim dönüyo..
En iyisi.. günde 50 - 100 pip arası kar gördünmü kapatıp işlem falan yapmamak..
Öyle düşecek yada çıkacak diye şartlanıp yöne kapıldınmı bizim için sonuç kesinlikle kayıp oluyo..
Her gün 24 saat piyasa var. Sana ne yönden..:..:sadece oilde değil.. hepsinde kar gördün mü at karını cebine..ardında bakma..
Bak mesela bugün sabah 3220 lerde tepeceğini gördüm ben.. Nedense uzun açmaya elim gitmedi.. 100 pip tepti.. Walla üzülmedim.. şimdi aradanda girmiyorum.. Bi ara yine top gelir ayağıma dedim..[/QUOTE]
ne güzel yazmışsın caty.. çok doğru tespit valla..
bizene yönden, fon yöneticisi değiliz ki trend takibi yapalım dimi yaa.. günlük traderiz biz.. bunu unuttuğumuz zaman hemen hatırlatıyor piyasa sağolsun..:)
dün 100 pip kardan 60 pip zarara geçince ne sövüp saydım kendime bir bilsen..:D dediğin gibi 50-100 pip al çekil kenara işte.. %100 kazancı beğenmiyoruz, yok trende oturacakmışız, deli miyiz neyiz..::: onlar bizi oturtuyor bir güzel böyle işte..:D
-
86.80 den satış yaptım yine oil de..:::
-
2 gündür OIL ve WTI de sadece yayılma yaparak işlem yaptım....çok sert hareketler oluyor....
çarpılmamak için bu yöntem güzel oldu.....az ama yüklü girince güzel oluyor....
-
[QUOTE=bien;232070]5 dakikalıkta hangi ayarları kullanıyorsun?
3 ema 18 BB
7 ema 18 BB
5 ema 20 BB
10 ema 20 BB[/QUOTE]
değiştirmiyorum.. adam bb 18 ema 3 vermiş.. aynen devam ..
diğer periyotlarıda aynı ayarla izliyorum..VOB da da oldukça başarılı ..