-
[quote=mukora;163271]ele gücün bize yetiyordu AĞA...aha sn guzu konuşuyo....bide sen söyle görelim...[/quote]
söyleyecek bişeysi yokki...mukorom...
döve döve bes kurusu kalmamıs ama hala forumlarda yorum yazan eylenen bi sürü HODOOO su var....
yok öyle olursa böyle olur yok böyle olursa şöyle olur diyen....
öyleyse gir mala...yaz anında bakalım kazanıyormusun...bol keseden atıyor kerizzzler....
-
ayıp olmasın diye az gevşedi imansız....
-
[quote=fXci;163286]guzum 60300 gırılırsa o dikiş heç tutmaz gayri :::[/quote]
fxci bugün trade yok mu?
-
HODOOO...
borsada herseyini kaybetmiş...borsadan kopamıyana denir....
-
-
oylamaya sunuyorum...
ortalama maliyetim 60 150......60 500 e indi...
basabastan kapıyayım mı....devam mı...
-
[QUOTE=feridunabi;163291]fxci bugün trade yok mu?[/QUOTE]
yok bugun ben garantı kazanc goremeyorum korkuyorum feridunabi pelam bugun namıssız ::: emme garantı kazanc gordummu yazarım gayrı ... [B]geşke guzum gıbın zlowly treyder olsam gayrı oh ne gozel avını yedi şindi bi çalının dibinde zindirim yapayor ..... gunesleneyor..... beynine gurban oldumunun[/B] :::
-
benim maliyeti...60 150 asagı geçmezse....hedefi yukarı....izliyoruz....
-
çünki bu maliyet...klasik slow traderin kademeli mallanma maliyeti...o onları görüyor...
biz çogunluksak...ölse inmez...dow göçse bu çıkar...ımkb bu işte....
-
[B]geşke guzum gıbın zlowly treyder olsam gayrı oh ne gozel avını yedi şindi bi çalının dibinde zindirim yapayor ..... gunesleneyor..... beynine gurban oldumunun[/B]
-
[quote=jani;163307]çünki bu maliyet...klasik slow traderin kademeli mallanma maliyeti...o onları görüyor...
biz çogunluksak...ölse inmez...dow göçse bu çıkar...ımkb bu işte....[/quote]
buna tedbir aldım....61 300 den yaptıgım 1/3 kademe shortlarımı 60 300 de kapayıp bi 1000 puan alacagım...yukarı çıkarsa tekrar shortlamak üçün....
-
o koskoca pastada kaç tane klasik slow trader war kuzum...görse bilem,...çiftçi geceleri kümese girip bir tane tavuk çalan tilkiye bişii demez diye düşünüyorum.
onu asıl işi her saat kümesi talan etmeye çalışan kurt sürüleriyle...acımaz onlara gördüğü yerde sıkar domdomu...