[quote=mersiyk;75759]ya yavas geyikleyin azcık yetisemiyorums sayfalara:)[/quote]
Ben onları CD ye çeker gönderirim sana.. Reco nun sesiyle dublaj da yaparız:..::..:
Printable View
[quote=mersiyk;75759]ya yavas geyikleyin azcık yetisemiyorums sayfalara:)[/quote]
Ben onları CD ye çeker gönderirim sana.. Reco nun sesiyle dublaj da yaparız:..::..:
5 dk yokum (Gözün kör olmasın recep, jerfini kırdın kaçtı bak..)
[QUOTE=Astatin;75755]reco günahını almışım...asıl sapkın burdaymış:..:[/QUOTE]
arkasından konusmak gıbı olmasın ama hıc gozum tutmamıstı zaten
(mesajları sonradan silebiliyor muyuz, ya da nasıl inkar ediyoruz)
[QUOTE=nunu;75702]yok yaf, uyudum ben.uyk, gecem gunduzume karisti zatenüüü. bir de zaten atesim vardi.:([/QUOTE]
Geçmiş olsun önce sağlık.
[QUOTE=Astatin;75761]5 dk yokum (Gözün kör olmasın recep, jerfini kırdın kaçtı bak..)[/QUOTE]
Kardeşim senden hiç mi allah korkusu yok mu, benım ne sucum var, kendın ettın kendın buldun oldu,
[QUOTE=Astatin;75760]Ben onları CD ye çeker gönderirim sana.. Reco nun sesiyle dublaj da yaparız:..::..:[/QUOTE]
çok yanık bir sesim vardır, dinlerken ağlamayasınız.
[QUOTE=jerfin;75718]kuzu'yu mu transfer edeceksiinnnnnnn:)
biz illaki kuzu isteriz, yoksa ben o ratinge rating demem:rolleyes:[/QUOTE]
dolar 2 gayme olacak diyen kuzu ise sarhoş gelince tehlikeli oluyor serseri mayın gibi. Bir de sabıkalı üyelere çarparsa seyredin cümbüşü.
[QUOTE=VOBiX;75756]VOB topiğinde geyik, yukarı geyikli köyünde piyasa hadi bakalım burdan yakın.[/QUOTE]
ya bende anlamadım vobix :D
[QUOTE=Astatin;75732]İki sesli harf ortasında bi sesiz harf diyorum size:..::..: ortadaki harf H..
Sapık3: senden bi seri film çıkar haaaa[/QUOTE]
Seli harf satın alabilirmiyiz?
_h_ .kom
Burada yazacak yeni arkadaslara seslenıyorum, sakın kımsenın samımıyetıne guvenmeyın (bana guvenebılırsınız ama), kımseyle muttefık olmayın kalıcı olmaz, (benle kalıcı muttefıklık her zaman munkundur), kımseye sırtınızı donmeyın arkanızdan bıcaklanırsınız ( bana guvenebilrsiniz, bıcak kullanmam)
[QUOTE=rcp;75769]Burada yazacak yeni arkadaslara seslenıyorum, sakın kımsenın samımıyetıne guvenmeyın (bana guvenebılırsınız ama), kımseyle muttefık olmayın kalıcı olmaz, (benle kalıcı muttefıklık her zaman munkundur), kımseye sırtınızı donmeyın arkanızdan bıcaklanırsınız ( bana guvenebilrsiniz, bıcak kullanmam)[/QUOTE]
rcp sende bizim aramıza katıl bırak astiyi ;) .dng .kom
[QUOTE=mersiyk;75767]ya bende anlamadım vobix :D[/QUOTE]
arkadas bize İKİLE demek istedi sanırım, teklıfı oya sunuyorum, coğunluk ısterse giderim.