[quote=seagate;227333]apsd de ciddi artış var bugün neye yormalıyız[/quote]
yeni pozisyon açılıyor....hemde kısa.....
kimin açtığını bilmiyoruz.....tahmin hakkımı kullanıyorum.....
aşağı yönlü düzeltme başlıyor..............
:dü:
Printable View
[quote=seagate;227333]apsd de ciddi artış var bugün neye yormalıyız[/quote]
yeni pozisyon açılıyor....hemde kısa.....
:dü:
seans saatleri uzadı,mertlik bozuldu... eskiden yaparlardı ne yapacaklarsa... şimdi bekle babam bekle !..
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/azwehegahz.png[/IMG]
[quote=boz ayı;227337]yeni pozisyon açılıyor....hemde kısa.....
:dü:[/quote]
long açılmış olmasın nasıl anleyecez :) daha doğrusu ne açıldığını nasıl anlayabilirizzz.. gösterge olsa ne süper olur
[quote=seagate;227343]long açılmış olmasın nasıl anleyecez :) daha doğrusu ne açıldığını nasıl anlayabilirizzz.. [B]gösterge olsa ne süper olur[/B][/quote]
o zaman herkes zengin olur abi... :..:
[quote=seagate;227343]long açılmış olmasın nasıl anleyecez :) daha doğrusu ne açıldığını nasıl anlayabilirizzz.. gösterge olsa ne süper olur[/quote]
aslında bu işlem long..cover...[B]anlayabilene..........[/B]
pala aracı kullanıyor..bacak kurum..
[B]:..:[/B]
[quote=boz ayı;227354]aslında bu işlem long..cover...[B]anlayabilene..........[/B]
pala aracı kullanıyor..[B]bacak kurum[/B]..
[B]:..:[/B][/quote]
sabah bacağına sıktım abi palanın... ölmedi ama kıvranıyor.. :..:
hayırlı olsun diyebilirmiyiz .. şahsen naçizane .. diyebilirim ama temkinide elden bırakmamalı .. üvvv .. belki ed nin 4. dalgası üçgen olarak yeni bitmişte olabilir ... bugün kapanışa kadar belli olur tahmnim .. 400 altnda .. ben hayırlı olsun derim şahsen ... üvvv:o:o .. .. :D:D .. kimseyi etkilemesin ama .. herkes kendi kararını kendi versin .. üvvv .. .:o:o
[IMG]http://i40.tinypic.com/24ozyqf.jpg[/IMG]
[quote=halojen;227360]sabah bacağına sıktım abi palanın... ölmedi ama kıvranıyor.. :..:[/quote]
[I]palanın derdide zaten o....sen ..ben yani bizm gibilerin kısalarından [/I]
[I]kurtulmak için buralarda dolanıyor...........[/I]
:..:
[quote=boz ayı;227364][I]palanın derdide zaten o....sen ..ben yani bizm gibilerin kısalarından [/I]
[I]kurtulmak için buralarda dolanıyor...........[/I]
:..:[/quote]
aynen öyle abi artık psikolojiye oynuyor.. tekniği tüketti... yeri kalmadı anca belki 75.500 dener... inmem pozisyondan..
[quote=selçuklu;227362]hayırlı olsun diyebilirmiyiz .. şahsen naçizane .. diyebilirim ama temkinide elden bırakmamalı .. üvvv .. belki ed nin 4. dalgası üçgen olarak yeni bitmişte olabilir ... bugün kapanışa kadar belli olur tahmnim .. 400 altnda .. ben hayırlı olsun derim şahsen ... üvvv:o:o .. .. :D:D .. kimseyi etkilemesin ama .. herkes kendi kararını kendi versin .. üvvv .. .:o:o
[/quote]
Daha hayırlı olsun demek için erken ,belki sabahki 75.200 üzerinde bir minik tepe daha gelebilir..gelmese iyi olur...:..:
....ben dediklerinden çok etkilendim...:D komple kısaya geçtim ,selçuklu dedi diye...:..: inş düşer..düşmezse derim ki :selçuklu anlarsın yaa...:..::..:
74.650..nin altı dahi zayıflama getirir..........
başlasın artık düzeltme..........
orkestra.....