-
[QUOTE=VOBiX;120777]Belli şablon vermişler.
- Modemin yanında msıınız?
- Evet.
- Işıkalr yanıyor mu?
- Evet.
- Fişi çıakrıp 5 - 10 sn bekleyin.
- Tamam.
- Şimdi hangi ışıklar yanıyor?
vs devam ediyor.
2002-2005 yıllarında teknik servis işelrine merak salmıştım ordan biliyorum. bir gün yine kesildi açtım telefonu. Hatlarda sorun var dedim. Yukarıdaki işlemelri yaptırmaya kalktı. Bende sorun yok hatlarda sorun var. İlgilenin diye haber veriyorum dedim. Arıza kydı alalım filan derken 2 dk geçmedi evet hatlarda sorun varmış şimdi ekranıma düştü dedi.[/QUOTE]
Daha sabah İzmir matriks den Uğur beyle aynı şeyleri konuştuk matriks artık internetten veri yolluyor bu gün bende geçtim ama işimiz artık zor geçen aylarda internet problemim oldu değiştirmediğimiz bir bilgisayar kaldı onuda üç defa yeniden kurduk arızanın telekom içindeki yerini buluncaya kadar göbeğimiz çatladı onuda sağolsun eski bir telokom çalışanın yardımı ile yaptık araya bir kaç kişi daha koyduk da problemi giderdik yoksa umitsiz vakaydı.Onun için oldum olası devlet daireleri ile iş yapmaktan nefret ederim.telekomda hala eski bir devlet dairesi sayılır hala bir sürü çürümüş beyin yıllarca yan gelip yatıp maaş almış zihniyet ....
yaramı deşmeyin
-
15 dakikalıkda bollinger abi, yukardan aşağıdan nerdeyse 90 derecelik açıyla geliyo..sıkıştıktan sonra pis kırılacak kanaatindeyim
-
Gittim geldim, baktım ilginç bir şey olmuş, kaç gündür TAHVIL hep tepe tepe gidiyordu. 5 dk önce ilk kez çözmüş tepeyi, birileri tahvil almış
-
sistemler: 5 dk flat sinyal, 15 dk al sinyal, 60 dk sat sinyal...manzara bu..
1) HEXEN Plans
2) SAZAN PARSONS PROJECT
3) HAGUAN CIRCLES
şşşş..nerdesiniz arkadaşlar
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120792]Ben ne zaman işlem yapsam direk non stop ralli yada non stop şelale olur.En son o 3500 puan çaktıklarında bir kere işlem yapmadan beklemiştim.Şans oldu.Ama ben işlem yaptığımda 100 puan bile realize yada tepki gelmiyor.Ben işlem yapmayıp beklediğimde inek gibi olduğu yerde durup izliyorum böyle.Alacam bu sefer 5000 10000 kısa sürede.Çok acil lazım bu 5000 puan en az.3e katlamayalı epey oldu yine.Bu kadar uzun sürmezdi hiç hayret.[/QUOTE]
şimdi yanlış olan eşy ... 5000 pıvan 10 000 pıvan kazanmam leazım diye gendini şartlandırıyon goki.... şartlandırma gendini... kazanamazsın öyle :::
-
[QUOTE=QUEEN;120791]aldım gitti sat veresiye.. vere vere kalmadı kalmadı..:D[/QUOTE]
Bende 5 dk lıklar sata geçmedi ama geçmek üzere biraz evvel al veren 15 dklıkları bunlar etkiler 15 liklerde sata geçebilir.
-
500 pıvan eski van munut ::: nazar değdirdik eyimi ::: 500 degil aslında benim geç işlemlerim okadar buyulttu zararı 200 pıvan falan
-
[QUOTE=MMO;120770]Arkadaşlar cepten internete bağlanmak istiyorum, sadece yüzeysel fiyat izleme işlemi yapsam akşama kadar ne kadar veri aktarımı yapmış olurum turkcell 1 gb limitli paketi işimi görürmü acaba ?[/QUOTE]
Bence görür... Geçen gün internetim gitti, laptopu ceptelefonuna bağladım. 2 saatte matrikte 20 MB gitti. Buarada Turkcellden şaşmayın, çünkü ave ve vodafone da ne kadar kotanız kaldığını sorgulamamıyormuşsunuz. 120-130 Tl fatura gelip isyan edenler var ve iddia ediyorlar kotayı geçmedik diye...
Sınırsız internette en uygun kampanya smileadsl de şuanda. 24 ay yerine 12 tahahut var ve ilk 7 ay kotalı fiyatına .brv
Smile a geçmek isteyen varsa beni referans gösterebilir, ikimiz de bir ay bedava kullanırız :D
[url]http://www.smileadsl.com/Campaigns_yillikpaket.aspx[/url]
[url]http://www.birdostkampanyasi.com/[/url]
Bu arada aynı şey digiturk için de geçerli...
-
[quote=fXci;120797]şimdi yanlış olan eşy ... 5000 pıvan 10 000 pıvan kazanmam leazım diye gendini şartlandırıyon goki.... şartlandırma gendini... kazanamazsın öyle :::[/quote]
Olurmu ben 3 yıldır böyle kazanıyorum.Yanlışın var.Sen benim 5000 puan bir pozda bekleyeceğime inanıyormusun.300 500 puan düşsün hele.Ben 5000 puan alacam diye şartlandırırım.1000 puana bile göbek atarım.Ama hedefi büyük olanın ufku geniş olur bunu da böyle bil.Her parayı beğenirim.Ama vobta her puanı beğenmem.Ben de 1000 lira olsun 1000 lira kazanmak için 5000 puan lazımdır.Ama ben kazandığım 1000 lirayı beğenirim.5000 puanı beğenmem.Hep yüksek uçmak lazım ki.1000puan kazandığında da sevinesin.Öptüm seni cici adam.Bir fare kebapımı yiyemedin gelip de.:..::..:.lelele.leleleBurger Kinglerde domuz griller ve inek griller ayrı yerde pişiyormuş.
-
şelale şelale şelale ... hahahaha :D:D:D:D ..
bu ayı iyiymiş .. duruşundaki asalete bakın şu ayının... :D:D:D
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
-
Matriks 5-15 dk veriler için neden 4 aydan önceki verileri tutmuyor bilen var mı? Bence hep beraber mail atalım...
-
45300 den full kısa..uzlaşmaya gideceğim..büyük ihtimalle..35000 yeter..