Kısaları kısa bir süreliğine kapadım biraz yukarı gelip göstergelerin rahatlaması lazım eğer fiatlar yukarı gelmeden göstergeler yukarı gelirde sonra asa dönerse işte asıl şelale o zaman başlıyacak.
Printable View
Kısaları kısa bir süreliğine kapadım biraz yukarı gelip göstergelerin rahatlaması lazım eğer fiatlar yukarı gelmeden göstergeler yukarı gelirde sonra asa dönerse işte asıl şelale o zaman başlıyacak.
bu havada kısalar kapanmaz hele uzun hiç açılmaz, ben işim var çıkıyorum, selçuklu projeksiyonuna kurban:..: yılanları salıver sana zahmet geldiğimde 41000 li rakamları göreyim:D:D:D:D
[QUOTE] 08.06.2009 10:17:35 *BABACAN,"İMF İLE ŞU ANDAKİ ÇALIŞMALAR AĞIRLIKLI OLARAK TEKNİK NİTELİKLİ ÇALIŞMALAR, BEN DE YÜZYÜZE VE TELEFONLA GÖRÜŞMELERDE BULUNDUM" [/QUOTE] bir iki kelam da ben edeyim şu IMF hakkında demiş Babacan!
[QUOTE=TIFIL;120660]van munite te mi kaptırdın,hissel mi kaptırdın,yoksa sistemler :dü: diyor şimdilik...bence...[/QUOTE]
van munutle geceye yatılmazki ::: hem daha yeni zistem daha oda gazık atcak bana :::
[quote=traderx;120639]günaydın sabahın 9'u ama benzinlikte, 31 derece civarı gösteriyordu olamaz böyle bişey
43500 civarı açılış olur tahminim...[/quote]
Burası gece 37 gündüz 40 vardır.:D:D
Doww gidici desdeğini kırdı asadada yakın desdek yok heralde bizde donlara karşı gelmeyiz bizde gideriz tabii aşa
42200 yeni kısa destek hedefi...bence...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120674]Burası gece 37 gündüz 40 vardır.:D:D[/QUOTE]
Dün istanbul da çok sıcaktı...
bence spotta 34.000 i bugün kırdırmazlar son mal yedirmeleri yaparlar.
bütün üstad bozuntuları 34.000 stop loss diyor onun için kolay kırdırmazlar
Sistemleriniz ne diyor?
[QUOTE=delinda78;120679]Sistemleriniz ne diyor?[/QUOTE]
kısa vade fdax-fdov-vob-imkb satta.
[QUOTE=fXci;120673]van munutle geceye yatılmazki ::: hem daha yeni zistem daha oda gazık atcak bana :::[/QUOTE]
bendekide van munite ama bu ay cuma kapanışına göre 2650 puan + ,cuma 43900 :dü:,şimdiki1100 puan hariç .lelele