sakin relax yolda paraşütçüler mevzi al zuhaha
Printable View
sakin relax yolda paraşütçüler mevzi al zuhaha
[quote=Astatin;303111]fecii PUPU lr var kayabosss..naapcaz..bo vob çat çat çat 5000 aşağı çat çat çat 5000 yukarı yapmazsa 20-30 kez, şu Jaguar XJ yi zor alırık biz be..
üwww[/quote]
Sen o elindeki msq ya uy 2-3 yıla kalmaz alırsın XJ yi hatta XJYZ yi alırsın :..:
[quote=Astatin;302892]onu bunu boşver AMAN RAAA...Jaguar XF den vazgeçtim, Jaguar XJ ye döndüm..fekat bunun fiyatı iki katı XF in...ühühühühü...VOb a tavanlar lazım..ühühü
[IMG]http://i52.tinypic.com/2e6ansx.jpg[/IMG]
[IMG]http://i55.tinypic.com/nwko3r.jpg[/IMG][/quote]
üühühühühü..şuna bak yaw...üühühühühü..neyse loto oynayak gari
bugün aralık 90350 altı kapasın yeter günlük düşüş trendi için galiba
aha yazdım buraya...Süper lotto bana çıhsın, bu arabadan iki dene alacam, birini gurayla forumdaki güzide argadaşlarımızdan birine hibe edecem..eğer kurada gazana argadaş emekdar değilse ona da sıfır lada çekecem..ehehehe..yok yok ayıp la, taam jetta, corolla felan da olur..söz valla..bir de paranın 1/5 ini tanımadığm ihtiyaç sahiplerine verme yeminim var... neyse yine de güzel para kalıyo bana...hehehehe..neyse kesiyim burda...yoksa hayali olarak loto çıkan ama yine de fakir kalan adam olcem..üwww
[QUOTE=Astatin;303124]aha yazdım buraya...Süper lotto bana çıhsın, bu arabadan iki dene alacam, [COLOR="Red"][B]birini gurayla forumdaki güzide argadaşlarımızdan birine hibe edecem.[/B][/COLOR].eğer kurada gazana argadaş emekdar değilse ona da sıfır lada çekecem..ehehehe..yok yok ayıp la, taam jetta, corolla felan da olur..söz valla..bir de paranın 1/5 ini tanımadığm ihtiyaç sahiplerine verme yeminim var... neyse yine de güzel para kalıyo bana...hehehehe..neyse kesiyim burda...yoksa hayali olarak loto çıkan ama yine de fakir kalan adam olcem..üwww[/QUOTE]
patron ben alabilirm ..... guraya gerek yok yani .. anket açarız ... gurasız selçukluya verilsinmi diye .. .ühühüühühüh :o:o:o:o
[quote=selçuklu;303126]patron ben alabilirm ..... guraya gerek yok yani .. anket açarız ... gurasız selçukluya verilsinmi diye .. .ühühüühühüh :o:o:o:o[/quote]
hacisel :p:p
abi sama alacaktım da sen bi zamanlar 3 tekerli mokozi miydi neydi, başka araba kullanam falan diyodun..o yüzden seni yazmadım yani:..::..:
ühüüüü sanırım fena tepecek bu .dng
[QUOTE=Astatin;303128]hacisel :p:p
abi sama alacaktım da sen bi zamanlar 3 tekerli mokozi miydi neydi, başka araba kullanam falan diyodun..o yüzden seni yazmadım yani:..::..:[/QUOTE]
patron ben gene mokoziden vazgeçemem :o:o:o... ....o arabanın arkasına bağlarım mokoziyi .. :D:D:D:D .. memügate arkada mokozide oturur .... ehuehuehue :D:D:D
[quote=Astatin;303124]aha yazdım buraya...Süper lotto bana çıhsın, bu arabadan iki dene alacam, birini gurayla forumdaki güzide argadaşlarımızdan birine hibe edecem..eğer kurada gazana argadaş emekdar değilse ona da sıfır lada çekecem..ehehehe..yok yok ayıp la, taam jetta, corolla felan da olur..söz valla..bir de paranın 1/5 ini tanımadığm ihtiyaç sahiplerine verme yeminim var... neyse yine de güzel para kalıyo bana...hehehehe..neyse kesiyim burda...yoksa hayali olarak loto çıkan ama yine de fakir kalan adam olcem..üwww[/quote]
bunu çıkan kişilerin hemen hepsi demiş zamanında ancak nedense hepsi kayıplara karışmış geç fakiri fukarayı akrabaları bile izini bulamamış :..:
para çıkana kadar öyle de çıkınca insan değişiyor be asticim:( hatta sende küçük palacık olursun vobda :D
Akşama şenlik var gene .
ulen flatletcek bunlar beni az kaldı :( hayır o bi şey değil de şort sinyalinden hiç bi şey kazanamadık ekimde
bu şort ta tırt çıkarsa tükeriyim böyle işe derim..