[quote=AMON RA;303097]Astiiii GANIMIZI DÖKTÜLERRR![/quote]
patron bi miktar döktüler ama ben histemik ve sistemik olarka iki parçada şorta döndüm...90300 (aralık ortalama) ama çok gerginim
Printable View
[quote=AMON RA;303097]Astiiii GANIMIZI DÖKTÜLERRR![/quote]
patron bi miktar döktüler ama ben histemik ve sistemik olarka iki parçada şorta döndüm...90300 (aralık ortalama) ama çok gerginim
[QUOTE=AMON RA;303097]Astiiii GANIMIZI DÖKTÜLERRR![/QUOTE]
Güçlü vob emperyal Türkiye bugün fos çıktı! ehhehuuheuheuue
garezi bizeymiş lem!
Haftalık grafik böyle kapanırsa bearish engulfing yapar... Yarın da böyle verseler çok sevinecem... :)))
[quote=Astatin;303099]patron bi miktar döktüler ama ben histemik ve sistemik olarka iki parçada şorta döndüm...90300 (aralık ortalama) ama çok gerginim[/quote]
Patron İstanbul'da sağanak yağış var... VOB Weather'a göre öğleden sonra -%5 olması lazım di mi... üvvv... :..:
[quote=Strategist;303102]Patron İstanbul'da sağanak yağış var... VOB Weather'a göre öğleden sonra -%5 olması lazım di mi... üvvv... :..:[/quote]
%2 ye fit ol...:::
[quote=AMON RA;303100]Güçlü vob emperyal Türkiye bugün fos çıktı! ehhehuuheuheuue
garezi bizeymiş lem![/quote]
Türkiye emperyal olabilir VOB tırt olabilir...hepsi aynı şey deell..ehuehueh...işimize hangi geliyosa o... VOB the weakest.dng
[quote=Strategist;303098]Bizim piyasa günlükte 200 EMA'yı çok dikkate alır... Ne zaman fazla uzaklaşsa ya buluşana kadar yataya bağlar, ya da sert bir hareketle geri çekilir... Şu an buna bakılarak short'lanmaz ama eğer düşüşe gelecek ilk tepki eski tepeyi geçemezse (literatürde "failure swing" derler) ikinci short sinyalinde tüm mal varlığımı short'lara yatırırım... :)))[/quote]
ohoo hocam bu grafiğe göre işlem yaparsak işimiz var 70-75 den ancak şortlamak lazım buna göre :..: o zamanda tepki gelir korkusuyla şortlyabilirsen şortla :rolleyes: he ben 15 lik sistemle yaptığımdan diyom bunu :p
imkb 100
60 dk lık grafik........
[IMG]http://yukleresim.com/images/20665126818976273620.png[/IMG]
şimdi buraya bakınca tespitler şöyle:
Hareketli ortalamal birbirini kesmiş bu piyasanın SATIŞ durumunda olduğunu gösteriyor.
Sistem SAT durumuna geçmiş.
70bin aşağı geçilince stoplamayan sistemler 69 u bekliyor olmalı......
69 aşağı geçilince yükseliş trendi sona erer.......
71 deki direnc geçilmeden yeni alıcı geleceğini sanmıyorum......
Bol Şans..!
:)
Diyremçi;acep 90-90.300 aralığında kapatırmı,vade sonu uzlşama..?
Psikoloji müsait emme velakin çhet he ne planlıyor bilinmez..
İblis bile köşe buçak kaçıyormuş onları görünce...:o:o:o
fecii PUPU lr var kayabosss..naapcaz..bo vob çat çat çat 5000 aşağı çat çat çat 5000 yukarı yapmazsa 20-30 kez, şu Jaguar XJ yi zor alırık biz be..
üwww
Artıkın gıpreşmeyin bakim.
[quote=Astatin;303111]fecii PUPU lr var kayabosss..naapcaz..bo vob çat çat çat 5000 aşağı çat çat çat 5000 yukarı yapmazsa 20-30 kez, şu Jaguar XJ yi zor alırık biz be..
üwww[/quote]
CAGUARI vermezlerse,bari benim LADA yı istermisin Asti,aldıklarından tahsil esinler Gariyban EMEKDAR a yapın bi gıyak de ühü hühüh.....:o
Ben onlara ne mazdalar verdim...üww..üww..üww...