bir dakika....
olay gece olmuş.... fakat yeni düştü ajanslara....
nasıl açıklanır bu ???
artık söyleyecek söz bulamıyorum.....
Printable View
bir dakika....
olay gece olmuş.... fakat yeni düştü ajanslara....
nasıl açıklanır bu ???
artık söyleyecek söz bulamıyorum.....
sabah matriksten geçti... 9.50 de.. TRT haberi olarak..
Çıkmam gerek..
Herkese bol kazançlar...
anlaşıldı, şu test zımbırtıları netleşene kadar atak matak yok.. cuma günü belli oluyor galiba, öyle bir haber vardı bugün..
longları ıyı kapadıkta yıne short acamadık ıyımı kactı tren ...
Cın bankacılık otorıtesı, bankalardan gayrımenkul ve baglantılı sektorlere yonelık kredıler ıcın stres testı ıstedı
-matrıks-
yunan ve espan tahvilleri tutan bir banka stres testi geçemediği açıklandı bloomberg ht
[QUOTE=borsa8447;267361]Cın bankacılık otorıtesı, bankalardan gayrımenkul ve baglantılı sektorlere yonelık kredıler ıcın stres testı ıstedı
-matrıks-[/QUOTE]
piyasadaki ayılara da stres testi lazım, 2 senedir helak olduk.... :..:
[quote=halojen;267365]piyasadaki ayılara da stres testi lazım, 2 senedir helak olduk.... :..:[/quote]
:..::..::..:
Malesef böyle abi.
Stress testi denince şimdi aklıma geldi. 4 yıl önce çalıştığım şirkette, müşterilere yönelik riskler için bir stress testi yapmıştım. Yöneticilere de sonuçları sundum. İlk tepkileri lem buna ne ki. Ne işe yarar demişlerdi. Bende bununla risklerimizin en azından bir kısmını önceden görebiliriz ona göre taktik geliştiriz demiştim. Ah yapmaz olaymışım bir ton fırça yemiştim. Şimdi bu stress testi haberlerini görünce anlamışlardır artık. .brv
şimdiki hareketleri mayıs 2009'daki düzeltmeye benzetiyorum.... düzeltme sonrası yaptığı yeni tepenin ulaştığı fibo aralığı da beklentime uyuyor....dün sözünü etmiştim...
[IMG]http://img830.imageshack.us/img830/792/noname.png[/IMG]
[quote=paradigma;267051]longları 74000 den şimdi kapadım ... asagı gelıste 73000 cıvarlarında tekrara long kollarım yok yukarı yaptı 74500 cıvarlarında short dusunurum ...[/quote]
sabah 74000 den kapadıgım longların bır kısmını 72875 den gerı actım şimdi ...shortu cok kotu kacırdık ...sn bozda vurmayınca bende cesaret edemedım dogrusu ...
Van'da askeri araca saldırı: 1 şehit...............