Astiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 60 dk 112 ema tikkat tikkat burdan sağlma tepebilirler yada yataya çekebilirler .dng
Printable View
Astiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 60 dk 112 ema tikkat tikkat burdan sağlma tepebilirler yada yataya çekebilirler .dng
[quote=abka;303077]bu mobius endeks 40.000 lerde iken,gelişmekte olan ülke borsaları ,zirveleri gececek demişti..gercektende geçtik..
şimdide imkb de %15-20 lik düzeltme bekliyormuş..kaynak cnbce[/quote]
Bu keltoş geçen sene ekimde de düzeltme vakti deyip kasımın ortasında alım vakti demişti.Adam gerçekleri söylüyor biliyor ki kimse inanmayacak....dng
[quote=a.kaya;303061]bende bunu soracaktım hocam peki bu sizin pc bağımsız mı yani herhangi bir ağa bağlımı şirkette server a falan bağlımı yani :( acaba bendeki problem ondan mı diye düşünüyorum ???[/quote]
Benim evdeki bilgisayar bu, ama uzaktan bağlantı yapıyorum. Şirketteki bilgisayar güvenlik duvarından dolayı Matriks server'larına bağlanamıyor. Gerek de yok zaten. Evdekini açık bırakmak zorundayım zaten çünkü iPhone üzerinden de bağlanıyorum toplantıdayken falan.
Dediğim gibi sayısız grafik aynı anda açık ve hepsinin üzerinde sistem çalıştırırken yavaşlama, akma kokma falan yok bende. Bilgisayar Core i5 460M, 4 GB RAM, ATI HD5650 ekran kartı.
Senin sorun networkden mi değil mi test etmek kolay, network'den kopar, sonra Vınn gibi birşey ile 3G üzerinden Matriks aç, aynı sorunlar oluyor mu olmuyor mu anlarsın.
[quote=abka;303077]bu mobius endeks 40.000 lerde iken,gelişmekte olan ülke borsaları ,zirveleri gececek demişti..gercektende geçtik..
şimdide imkb de %15-20 lik düzeltme bekliyormuş..kaynak cnbce[/quote]
Onun ters indikatörlüğü de meşhurdur... Bu Mobius gibi adamlar niye uğraşır, bunları dinleyenler niye dinler hiç anlamam. Günlük grafiğin üzerine iki hareketli ortalama bile atsan dünyadaki tüm analistlerin performansını geçiyorsun zaten... :..:
arkadaşlar bence çok önemli bir yerdeyiz 60 lık grafik içine gerekenleri yazdım astetron hoca belki bi şeyler bulur gene ama olsun :..:
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/27/1420.jpg[/img][/url]
[quote=a.kaya;303078]he he he mobius a ben dedim % 20 lik düşüşü geç kalmışlar ohoooo 2 haftadır diyodum ben % 20 lik düşüşü ::: :..:[/quote]
107000 :) ne olti
ancak indikteki kırmızı çizgi önemli eğer kırmayıpta burdan dönerse yukarı o zaman 107 hedefine göz diker bu :confused:
[quote=Astatin;303089]107000 :) ne olti[/quote]
% 20 lik düzeltmeden sonra orasıda var merak etme ama şimdi değil ben onu ocak şubat gibi bekliyorum gene de :cool: 81-82 leri bi görelim sonra 107 lerden bahsediriz..
Günlükte 20 EMA 87.500'den geçiyo (yakın vade)... Oraya kadar verecekler ve oradan depecek hissiyatı doğdu bende birden... üvvv... O kırılırsa (XU030 ve XU100'de de kırılması gerek) tepeyi onaylarım, kırılmazsa sistem tekrar long'a döndüğünde o long'lara bu sefer fena miktarda kontrat gömerim... üvvv... :)))
60 lıkda 112 emadan döndük burayı hemencecik kırmasını beklememek lazım ama devre arası bu herifler ne yapar bilemem doğrusu 5 liklerde pupu lar devam ediyor göçeceksede silkeleme yapmak için yukarıda çekebilir stopları patlatmak için artık ne yapar kestirmek zor sallıyıp duruyoz işte aklımıza geleni bizde :..:
Astiiii GANIMIZI DÖKTÜLERRR!
Bizim piyasa günlükte 200 EMA'yı çok dikkate alır... Ne zaman fazla uzaklaşsa ya buluşana kadar yataya bağlar, ya da sert bir hareketle geri çekilir... Şu an buna bakılarak short'lanmaz ama eğer düşüşe gelecek ilk tepki eski tepeyi geçemezse (literatürde "failure swing" derler) ikinci short sinyalinde tüm mal varlığımı short'lara yatırırım... :)))